Душевна болница

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
zmijuga

Re: Душевна болница

Postby zmijuga » Wed May 20, 2026 8:37 pm

No al calcio moderno wrote:Upravo to, a i ne treba da se kritikuje ništa što se dešava u državi, nadam se da će ova vlast ostati jer ako se promeni izgubićemo mnogo toga. Srbija nikad nije bila uredjenija zemlja nego sada, to može svaki dan da se vidi iz nečeg novog što se desi.

A jesi vickast.

A vlast ćeš rušiti / braniti preko foruma na kome piše 10-ak ljudi?

Imaš raznih platformi koje mnogo više ljudi čita, napraviš tviter nalog, otvoriš neki blog, pa tamo pišeš, kritikuješ, razmjenjuješ mišljenje.

Postoje sad i one otvorene audio/video diskusije na tviteru na koje se uloguje 20-ak ljudi, i raspravljaju se, i ima ih svih uvjerenja i mišljenja.

Eto po tvojoj reakciji se vidi odmah da reaguješ naprasno i da imaš taj antipatični nastup gdje pokušavaš da budeš sarkastičan, i već bi me u drugoj poruci nazvao neosnovano sns ćacijem, jer sam ukazao na uzaludnost rasprave sa uvredama na ovom forumu.

No al calcio moderno

Postby No al calcio moderno » Wed May 20, 2026 8:59 pm

Znam, šalim se. Sve je to gubljenje vremena.

zmijuga

Postby zmijuga » Wed May 20, 2026 9:23 pm

Nije sve gubljenje vremena.

Nije gubljenje vremena aktivizam na mjenjanju stanja u društvu na nekom mjestu, da li na internetu ili van interneta, gdje možeš doprijeti do više ljudi, gdje ti više ljudi može čuti stavove, pa i gdje ćeš ih braniti pod svojim identitetom, pa ako treba i fizički.

Ovako ako se ti zadovoljavaš vickastim dosjetkama na mjestu gdje ti je čitalačka publika par desetina ljudi koji uđu par puta sedmično na forum čisto iz navike da vide i nešto pročitaju na navijačkom podforumu i još kukaš što neko cenzuriše, to je druga stvar.

Return to “Само опуштено”