Strada di vita wrote:Video po gradu nalepnice "Drugi krug" jel zna neko ko je i sta to? Kakva je to organizacija?
Kucaj na Fb
Strada di vita wrote:Video po gradu nalepnice "Drugi krug" jel zna neko ko je i sta to? Kakva je to organizacija?
Strada di vita wrote:Kolko se ja secam ta ista govna zuta su uvalja NIS Rusima po bagatelnij ceni da bi nas ovi podrzali u borbi za KiM.
Strada di vita wrote:Onda dolaze napredna govna i izdaju sve nase interese na Kosovu. Generalno izmedju Ds i Sns nema neke znacajne razlike osim da je Vucic veci izdajnik i zlotvor po ovaj narod. Politika je ista
kopriva wrote:Ima na mondu anketa za koga bi ste glasali. Ono sto je interesantno da se za prvo mesto kolju Seki i Beli. A jos interesantnije da botovi glasaju Sekija.
http://mondo.rs/a990516/Info/Srbija/Pre ... -sada.html
Ultra Sarma wrote: Znaci da bi dosli zuti mora da ponude nesto veoma lose po nas zapadu, inace ostaje Vucic koji je i onako najveci izdajnik do sada i sasvim im odgovara, a ovi ako mogu jos brze sa zadovoljstvom ce njima dati koloniju na upravljanje, eto toga se ja pribojavam kada je ponovni dolazak zutih na vlast u pitanju.
Strada di vita wrote:Ultra Sarma wrote: Znaci da bi dosli zuti mora da ponude nesto veoma lose po nas zapadu, inace ostaje Vucic koji je i onako najveci izdajnik do sada i sasvim im odgovara, a ovi ako mogu jos brze sa zadovoljstvom ce njima dati koloniju na upravljanje, eto toga se ja pribojavam kada je ponovni dolazak zutih na vlast u pitanju.
Potpisujem,zato i verujem da ce i jedni i drugi za koju gosinu nestati sa scene. A sto se tice NISa koliko se ja secam bio je tih godina jedan clanak u Vremenu sa detaljnom analiziom te prodaje. Ono sto mi je ostalo u secanju je da smo mi Nis prodali za manje para nego sto je Nis imao u tom trenutku u rezervama samo. Plus sve oatalo sto cini Nis. Slozices se da je to poklon a ne prodajaA valjda je cela prica bila oko Juznog toka gde smo na kraju izvisili. Mada opet bolje smo prosli nego Hrvati sa INA
Ko uplaćuje milione u budžet?
Beograd -- Prošle godine je deset kompanija u budžet uplatiolo 235 milijardi dinara,
četvrtak, 16.01.2014. | 10:13
Deset kompanija prošle godine uplatilo je u budžet za poreze i doprinose 235 milijardi dinara, skoro duplo više od ovogodišnjeg deficita Srbije, pokazuju podaci Poreske uprave. Najviše su uplatili NIS, 111 milijardi dinara i “Filip Moris” 45 milijardi.
NIS je u ukupnim prihodima u budžetu učestvovao lane sa oko 13 odsto. Doprinos ove kompanije srpskom BDP-u od preko osam odsto praktično je na nivou doprinosa cele poljoprivredne grane u Srbiji koja slovi za stratešku.
DRINK wrote:А од кад СНП подржава СНС ?
lider wrote:Јел се мени чини или је овај Бели кад је видео да може да помрси рачуне окренуо плочу. Нема више лупетања сад даје све мање више одмерене изјаве набијем га на курац
Users browsing this forum: No registered users and 30 guests