Putovanja... pitanja, saveti, iskustva...
Re: Putovanja... pitanja, saveti, iskustva...
@prekidač, Nea Vrasna
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Kako najjeftinije da se dovucem do Bukuresta iz Beograda? I neka iskustva sa Bukurestom, da li je skup?
Brdja wrote:@prekidač, Nea Vrasna
Još jedno pitanje, odgovara mi samo kraj septembra i početak oktobra, da li se isplati ići u to vreme, mislim da li je i dalje za kupanje. Isto tako kako je bolje ići avionom ili kolima, sta se isplati više? Posto nisam išao nikad u Grčku na letovanje interesuje me da li je bolje uplatiti preko agencije ili sam nesto tražiti. Kakve su cene po restoranima da li se isplati jesti tako ili neki all-inclusive hotel da se uplati ili sta vec. Da napomenem nisam nesto ograničen finansijski ali naravno gledam da prodjem što jeftinije ali da to bude srazmerno sa kvalitetom usluge...
Bolje ti je kolima i da sam trazis smestaj kad stignes,pogotovo za taj termin.opet ako ides sa zenom i detetom bolje je imati neku sigurnost u smislu rezervisanog smestaja.pogledaj malo na booking.com ili na slicnim sajtovima,pa onda sam direktno kontaktiraj smestaj.
@brdjo
Cuo sam da u nea vrasni ima pun kurac komaraca,ja sam bio u asprovalti 4 puta ali kad sam bio klinac pa se ne secam
@brdjo
Cuo sam da u nea vrasni ima pun kurac komaraca,ja sam bio u asprovalti 4 puta ali kad sam bio klinac pa se ne secam
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
- Neizlecivi
Bio sam ja prosle godine u Stavrosu, to je jedno do drugog. Nekad je bila mocvara tu, pa ima komaraca, ali nije strasno toliko (makar meni, dok za decu ne znam). U tom periodu mozes bas jeftino naci i preko nasih agencija smestaj, pa mozes i kolima ici. Zavisi kolika su ti deca. Moji rodjaci vode drugu godinu klinke od 2-3 godine u Gerakini, ove godine uplatili mesec dana i idu kolima. Mirno, odma uz more, nema saobracaja kako kazu,nema crnaca sto prodaju zezancije... Ali je mesto malo i nemas neke zanimacije velike.
U Stavrosu i Nea Vrasni ti moze biti problem vetar. Kazu da duva u pm. Ja sam bio kraj jula, pa nije bilo strasno uopste, nego prijatno... mada je jedno vece je duvalo haos. Ako vec ides u tom periodu, jos kolima, po meni je bolje da gledas neka mesta koja u okolini imaju i neke izlete ili nesto za obici,tako da iako nije vreme super imas raditi. Ako su ti klinci malo veci, taman ce im takva zanimacija goditi.
Da ti dodam u Stavrosu imas veliku prednost neki park/plaza koja je u velikom hladu, ima i neki kafic restoran sa gomilom zeceva,koksaka,ptica, kornjaca i toga za decu. Takodje ulaz u more ti je super za decu, jer ide do dubljeg ide veoooooma postepeno
U Stavrosu i Nea Vrasni ti moze biti problem vetar. Kazu da duva u pm. Ja sam bio kraj jula, pa nije bilo strasno uopste, nego prijatno... mada je jedno vece je duvalo haos. Ako vec ides u tom periodu, jos kolima, po meni je bolje da gledas neka mesta koja u okolini imaju i neke izlete ili nesto za obici,tako da iako nije vreme super imas raditi. Ako su ti klinci malo veci, taman ce im takva zanimacija goditi.
Da ti dodam u Stavrosu imas veliku prednost neki park/plaza koja je u velikom hladu, ima i neki kafic restoran sa gomilom zeceva,koksaka,ptica, kornjaca i toga za decu. Takodje ulaz u more ti je super za decu, jer ide do dubljeg ide veoooooma postepeno

Do Nea Vrasne se ne isplati ici avionom. Meni je uvek najbolja opcija auto. Ako ces gledati jeftinije onda je agencija uglavnom najbolja opcija. Neke daju umanjenje za sopstveni prevoz. Pravo je porodicno mesto ali malo skuplje nego Stavros i Asprovalta. Ali, po meni, i mnogo lepse nego ta 2 mesta. Kad se krene od Nea Vrasne ka Stavrosu i prodje Stavros imas nekoliko bozanstvenih plaza, pogotovo za decu. Sto se tice komaraca, nisam nesto obratio paznju ali to samo znaci da ih i nema preterano. Mesto je malo i ja sam bas jedva nasao smestaj kada sam isao na bum. Doduse, isao sam pocetkom avgusta. Vetra se ne secam da je bio tj da nam je smetao ali je bilo talasa. More je bas bilo cisto. Mesto je lepo, puno cveca, lepo setaliste i ima velikih prodavnica. Sto se tice all inclusive, ja izbegavam to u Grckoj jer deru po usima a hrana je nikakva. Cene po restoranima su sasvim ok.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
-
@Прекидач
Нећеш погрешити ни са Лептокариом
Нећеш погрешити ни са Лептокариом
Hvala ljudi, deca su 2 i 3 i po godine, uglavnom mi je najbitniji odmor ne planiram mnogo da zujim po tim ekskurzijama i izletima već da napunim baterije za dalje i to je to. Gledam sad tu Nea Vrasnu pa će to na kraju i biti...
-
Видим последњих година су јако актуелне дестинација Калитеа,Кафалонија. Па ако је неко био јел се исплати ићи са друштвом тамо?
- ultrastito
ultrastito wrote:moze li ko rec dve, tri o skijatosu?
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Strada di vita wrote:Видим последњих година су јако актуелне дестинација Калитеа,Кафалонија. Па ако је неко био јел се исплати ићи са друштвом тамо?
Другар ишао на Кефалонију са девојком задње две године, прошле је она одлучила да су се договорили да иду тамо

ultrastito wrote:ultrastito wrote:moze li ko rec dve, tri o skijatosu?
Ski ja tos

Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Dzojstik mu nije odgovarao.
- Neizlecivi
Ovaj deo za babe i ajvar sam i ja cuo. Odu nesto posle sezone, grupno i tamo peku paprike, prave ajvar
ja mislim da nema vece miline. Cak sam cuo za neku foru da im je jefitnije cak tamo kad naprave, ali se ne secam zasto i kako...

-
Вини Џонс wrote:Strada di vita wrote:Видим последњих година су јако актуелне дестинација Калитеа,Кафалонија. Па ако је неко био јел се исплати ићи са друштвом тамо?
Другар ишао на Кефалонију са девојком задње две године, прошле је она одлучила да су се договорили да иду тамо. Каже да је лепо и то, али типично место за парове, плус што каже да су у бусу били убедљиво најмлађи, а имају по 25.
Пошто смо ту негде вршњаци одбацујемо онда ту дестинацију

- ultra mentalitet
Ma ovo je cista glupost, to se ljudi istripovali. Uvek postoje pojedinacni slucajevi da nekoga izuju i nadju mu sve i svasta. Zivo me interesuje ko ce da izvrne ceo autobus u jeku sezone kad konstantno na granici ima buseva koliko volis. One grcke carinike, ja vece idiote nisam video na svetu, njih mrzi da zive, a ne nekom da otvaraju torbe.
Jel isao ko odavde za Juznu Ameriku ( Buenos Aires ) ?
Bilo je prica na prethodnom forumu, al slabo pamcenje sluzi.
Do Lisabona, ako neko ima iskustva, kako je najlakse i finansijski najbezbolnije dovuci se do tamo?
Do Lisabona, ako neko ima iskustva, kako je najlakse i finansijski najbezbolnije dovuci se do tamo?
Јел има неко скоријег искуства за возовима по србији,јел идаље може да се комбинује са кондуктерима пошто су углавном нови возови и све се снима.Да ли путовати ноћу из тог разлога ?
Neapoli wrote:Bilo je prica na prethodnom forumu, al slabo pamcenje sluzi.
Ja sam isao do Bergama vlakom a od tamo sam ulovio ryanair za 70€ povratnu do Lisabona i to sam je kupio par dana pred put u sredini ljeta kada su najskuplje. Inace su se mogle naci po 40-50€ onda.