Политика, избори и вести о политици
Re: Политика, избори и вести о политици
Canak je nesto najbolje sto se Srbiji desilo. On svojim izjavama uspe da razmrda sve nas koji smo se uspavali kada su u pitanju Kosmet i Vojvodina. Bolje da dodje jedna ovakva budala, kaze nesto ovako ogavno i podigne ti pritisak, jer to znaci da nam je jos stalo do necega, nego da se uljujkamo u nekim besmislenim izjavama drugih politicara.
Kako bi pokojni akademik Nikola Milosevic rekao "ne postoji covek koji je vise ucinio protiv autonomije Vojvodine od Nenada Canka". Dakle Canak je svojim stavovima i nastupima najveca antireklama stavovima koje zastupa. Ranije su me izuzetno nervirali ovakvi nastupi, cudio sam se kako moze neko takav da ima mesto u javnosti, sada se radujem ovakvim izjavama, jer one mobilisu narod protiv toga.
Kako bi pokojni akademik Nikola Milosevic rekao "ne postoji covek koji je vise ucinio protiv autonomije Vojvodine od Nenada Canka". Dakle Canak je svojim stavovima i nastupima najveca antireklama stavovima koje zastupa. Ranije su me izuzetno nervirali ovakvi nastupi, cudio sam se kako moze neko takav da ima mesto u javnosti, sada se radujem ovakvim izjavama, jer one mobilisu narod protiv toga.
- Џими Заказака
Da, ali ja sam ubeđen da on igra za Vučića pre svega. Razlozi leže u sitnim lokalnim interesima u Novom Sadu. Nije mnogo onih koji su pročitali krmka, prosečni ga gledaju kao pretnju i sasvim je moguće da će neko iz Vučićevog štaba odigrati dupli pas u fazonu "Evo kakvi će se vratiti ako ne glasate za nas".
Radule je kandidaturom odigrao za Jeremića. Njegova masa je ubeđen sam većinski za Jankovića, a ovako će mu otkinuti ključnih par % u borbi za drugo mesto.
Da je ekipa oko Jeremića pametna, treba da grunu par desetina soma evra u kandidaturu Zmaja od Šipova. Uopšte nisam ironičan, otkinuo bi nešto krezubih fanova rijaliti programa, koji po difoltu idu pičkoustom.
Beli Preletačević je isto donekle bitan faktor za drugi krug, jer diže izlaznost i izvlači isključivo one koji su zgađeni celim sistemom i u suprotnom ne bi uopšte izašli.
U poslednjih par dana mi se drugi krug Vučić-Vuk čini sve bližim...
Radule je kandidaturom odigrao za Jeremića. Njegova masa je ubeđen sam većinski za Jankovića, a ovako će mu otkinuti ključnih par % u borbi za drugo mesto.
Da je ekipa oko Jeremića pametna, treba da grunu par desetina soma evra u kandidaturu Zmaja od Šipova. Uopšte nisam ironičan, otkinuo bi nešto krezubih fanova rijaliti programa, koji po difoltu idu pičkoustom.
Beli Preletačević je isto donekle bitan faktor za drugi krug, jer diže izlaznost i izvlači isključivo one koji su zgađeni celim sistemom i u suprotnom ne bi uopšte izašli.
U poslednjih par dana mi se drugi krug Vučić-Vuk čini sve bližim...
-
Generalno, opoziciji ne treba da bude bitno koliko ce ko procenta da osvoji,(verovatno da u njihovim glavama je bitno,ko je veci baja), bitno da se udje u drugi krug,sad da li to bio Radulovic,Obradovic, Vj,SJ ili cika Beli totalno nebitno.
- Кудрави Гаучос
riper wrote:Canak je nesto najbolje sto se Srbiji desilo. On svojim izjavama uspe da razmrda sve nas koji smo se uspavali kada su u pitanju Kosmet i Vojvodina. Bolje da dodje jedna ovakva budala, kaze nesto ovako ogavno i podigne ti pritisak, jer to znaci da nam je jos stalo do necega, nego da se uljujkamo u nekim besmislenim izjavama drugih politicara.
Тачно то. Пре једно пет- шест или више година причам ја са другаром који је иначе из Бгд како овде аутономаши дивљају и како ће бити зајебано с њима а он ми каже нешто у фазону "ма брате то је мртва прича, завршило се кад је Чанак ушао у Великог брата." И буквално, после тога сам почео да контам колико је он уставри искомпромитовао целу ту причу, уз то лик је бахата будала, повезана с најгорим кримосима, лопов, екс наркоман... Цела слика постаје кристално јасна кад се сретну ова два другара, пред камерама:
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Моделсисе зборише највећу истину земље,
Casual 1989 wrote:Izlizana ti je fora Comberto, svako ko ne misli isto kao ti je sns bot. Ja nikada nisam krio da glasam za Dveri.
Nego jel istina da su Dveri jedina opozicija koja se protivi ulasku u eu?
Па као и Шешељ али ко зна шта он човек ради сада и шта планира...
-
- Blackadder
Космет је Србија wrote:http://mondo.rs/a988331/Info/Srbija/Ivica-Kralj-podrzao-Vucica.html

-
Ма боли курац сад андру и шанере јер је шабац први пут у историји добио прволигаша.
-
dveri izvor postenja...bosko obradovic je vucicev pijOnNexon wrote:santamarija wrote:Nisi u pravu !!!!!! Medijska blokada je vise nego ocigledna. U Uzicu skupljanje potpisa za Sasau Jankovica bilo je najvljeno dva dana ,tj, juce i danas ali je za danas otkazano,jer je vec u subotu skupljen dovoljan broj potpisa, sto je dokaz i nocasnja predaja istih.
Шуле пашњак, Кена и Балша врло ефикасни у крађи и сакупљању потписа. Што би се рекло за снс-оца им лоповског.
-
- Џими Заказака
Доврши ли Робинзон гајбу?
-
Космет је Србија wrote:Ма боли курац сад андру и шанере јер је шабац први пут у историји добио прволигаша.
Pazi ja sam zadnjih 15ak godina intenzivno u klubu, a i pre toga sam bio sporadicno. Nasu borbu za ulazak u Seriju B svojevremeno najbolje mi znamo. Odgovorno tvrdim da smo bili tih 6-7 godina najposteniji i verovatno jedini posten klub u zemlji. Placali porez redovo, nismo imali nikakav dug, nismo radili sa menadzerima, a sa savezom i sudijskom organizacijom konstantno u ratu.
Sudjenje koje imamo sad i ranijih godina je nebo zemlja. Nikada ovoliko dobro sudjenje nismo imali. Sad mi je jasno i zbog cega.
P.S. Macva je igrala najvisi rang takmicenja dva puta u SFRJ i jednom u Kraljevini Jugoslavije.
opet se ovaj udbaš oglašava
šta ono reče neko, ume da jebe i zajebava
ume vala

šta ono reče neko, ume da jebe i zajebava
ume vala

-
tizlabor wrote:http://www.nspm.rs/hronika/milan-stamatovic-nenad-popovic-podrzava-vucica-napusticu-snp.html
jasno ko dan da je samo bosko obradovic vucicev covek
-
Blackadder wrote:Космет је Србија wrote:http://mondo.rs/a988331/Info/Srbija/Ivica-Kralj-podrzao-Vucica.html
Ивица Краљ пукао финансијски зато се сад чепи вођи, Кокези итд
-
Џими Заказака wrote:Доврши ли Робинзон гајбу?
Јок али сере много и досадан је са тим донацијама. Једва чекам да заврши ову бесмислену кампању и повуче се како је обећао.
Него тизла шта је стамат чекао све ове године тј. од прошле године кад је отпад поповић отишао са издајницима? Што не направи нешто своје каки курац београдске партије. А шешељу пички издајничкој треба главу поломити.