ultra mentalitet wrote:Dajte hrvatskog komentatora![]()
Rece covek ovo nije sindrom djordjeviceve i kecmanove trojke, oni jednostavno ovo rade
ima li snimka?
ultra mentalitet wrote:Dajte hrvatskog komentatora![]()
Rece covek ovo nije sindrom djordjeviceve i kecmanove trojke, oni jednostavno ovo rade
naši specosi opet pustili srbina da pukne nerezonsku trojku skoro s pol terena, nekakv Jokić za kojeg prvi put čujem, ali stvanro ta srpska govna da pucaju tri dana s iste pozicije isti taj Jokić ili Kecman ne bi pogodili, ali zato kada pucaju iz ovakve izgubljene situacije i propuštene prilike praktički jer se lopta odbila od našeg i otišla u njegove ruke, dakel praktički izgubljene lopta istječe vrijeme i on puca, i klasika uđe. i tako svaki jebeni put, pa jebem im mater više da im jebem, i onda seru o kompleksima tri dana.
ali to su sve ovi naši idioti krivi, koji im svaki put dozvoljavaju da budu u egalu s njima, od njih se treba odljepit 10tak koševa razlike i držat tu razliku čim duže, tako da ako i uvale ovakav krumpir a uvalite će ga jer "ipak su to Srbi" i "to mogu samo Srbi" ne bude kobno za nas i da nas to ne košta poraza.
što i nije daleko od istine, jer ovo što oni pogađaju je presmješno i komentirat i budali je jasno da nitko od tih njihovih igrača pa ionu tricu u ateni Đorđević nije puko a da ju je mislio zabit, on je puco čisto da proba zabit a da je bio siguran da će zabit možeš si mislit iz takvih pozicija nitko nije siguran što će se dogodit hoće li se odbit od table i obruča i izaći van ili fulat cijeli koš, to su sitaucije koje nitko ne može nadzirat, ali da ta govna srpska ide iz takvih situacija to je stvarno istina i nevjerojatno nešto kako uvijek uspiju pogodit te krumpir situaicje, ali kad se to zna znamo to već smo milion puta vidjeli to od njih, pa koji kurac su naši uvijek stisnuti u toj azvršnici i ne daju gasa i ne prelome tekmu u svoju korist, prepuštanje inicijative je nešto najgore što se s njima može napraviti ,a još je gore kada se zna da smo mi bili bolja i dominantnija momčad veći dio duela, i onda im dozvoliš da u zadnjih 10 minuta prelome meč u soju korist, pa meni to ne ide u glavu, i onda ovaj Jokić uvali taj krumpir 2 minute prije kraja, i tako svaki put.
ali dobor, barem imamo dobru ekipu, konačno da imamo momčad koja zna igrati ozbiljnu košarku, bez obzira što njima nije igrao Teodosić treba vodit protiv Srbije veći dio meča. to je dokaz naše kvalitete, i samo treba nastaviti radit ovako.
na koncu konca, nama još hrpa talentiranih mulaca tek dolazi u reprezetnaciju, Srbija nema ovakav bazen mladih igrača koa mi, vidjet ćete da će to u bliskoj budućnosti biti presudno i da ćemo ih pobjeđivat.
mi imamo hrpu najvećih mladih talenata europe, Srbi imaju par mulaca i kada im ode Raduljica Teodosić već tu će biti teško hendikepirani, samo par igrača kada im ode a nama dođu ovi mulci bit će druga priča.

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests