XXXI Олимпијске игре у Рио де Жанеиру

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Rođaci

Re: XXXI Олимпијске игре у Рио де Жанеиру

Postby Rođaci » Tue Aug 02, 2016 2:57 pm

ultra mentalitet wrote:Dajte hrvatskog komentatora :mrgreen:

Rece covek ovo nije sindrom djordjeviceve i kecmanove trojke, oni jednostavno ovo rade

ima li snimka?

Moskri

Postby Moskri » Tue Aug 02, 2016 3:08 pm

njasvi

Postby njasvi » Tue Aug 02, 2016 4:42 pm

na hrt-u bi vec bio sunspendovan a za koju nedelju bi i otkaz popio... na areni i mogu da im se provuku ovakvi
04 X 1945

Etaoin

Postby Etaoin » Tue Aug 02, 2016 8:54 pm

Брат Нортстенд са ХРХБ :) Падишах, султан, звезда Истока :

naši specosi opet pustili srbina da pukne nerezonsku trojku skoro s pol terena, nekakv Jokić za kojeg prvi put čujem, ali stvanro ta srpska govna da pucaju tri dana s iste pozicije isti taj Jokić ili Kecman ne bi pogodili, ali zato kada pucaju iz ovakve izgubljene situacije i propuštene prilike praktički jer se lopta odbila od našeg i otišla u njegove ruke, dakel praktički izgubljene lopta istječe vrijeme i on puca, i klasika uđe. i tako svaki jebeni put, pa jebem im mater više da im jebem, i onda seru o kompleksima tri dana.

ali to su sve ovi naši idioti krivi, koji im svaki put dozvoljavaju da budu u egalu s njima, od njih se treba odljepit 10tak koševa razlike i držat tu razliku čim duže, tako da ako i uvale ovakav krumpir a uvalite će ga jer "ipak su to Srbi" i "to mogu samo Srbi" ne bude kobno za nas i da nas to ne košta poraza.

što i nije daleko od istine, jer ovo što oni pogađaju je presmješno i komentirat i budali je jasno da nitko od tih njihovih igrača pa ionu tricu u ateni Đorđević nije puko a da ju je mislio zabit, on je puco čisto da proba zabit a da je bio siguran da će zabit možeš si mislit iz takvih pozicija nitko nije siguran što će se dogodit hoće li se odbit od table i obruča i izaći van ili fulat cijeli koš, to su sitaucije koje nitko ne može nadzirat, ali da ta govna srpska ide iz takvih situacija to je stvarno istina i nevjerojatno nešto kako uvijek uspiju pogodit te krumpir situaicje, ali kad se to zna znamo to već smo milion puta vidjeli to od njih, pa koji kurac su naši uvijek stisnuti u toj azvršnici i ne daju gasa i ne prelome tekmu u svoju korist, prepuštanje inicijative je nešto najgore što se s njima može napraviti ,a još je gore kada se zna da smo mi bili bolja i dominantnija momčad veći dio duela, i onda im dozvoliš da u zadnjih 10 minuta prelome meč u soju korist, pa meni to ne ide u glavu, i onda ovaj Jokić uvali taj krumpir 2 minute prije kraja, i tako svaki put.

ali dobor, barem imamo dobru ekipu, konačno da imamo momčad koja zna igrati ozbiljnu košarku, bez obzira što njima nije igrao Teodosić treba vodit protiv Srbije veći dio meča. to je dokaz naše kvalitete, i samo treba nastaviti radit ovako.

na koncu konca, nama još hrpa talentiranih mulaca tek dolazi u reprezetnaciju, Srbija nema ovakav bazen mladih igrača koa mi, vidjet ćete da će to u bliskoj budućnosti biti presudno i da ćemo ih pobjeđivat.

mi imamo hrpu najvećih mladih talenata europe, Srbi imaju par mulaca i kada im ode Raduljica Teodosić već tu će biti teško hendikepirani, samo par igrača kada im ode a nama dođu ovi mulci bit će druga priča.

Пери

Postby Пери » Tue Aug 02, 2016 11:15 pm

Carski :D

Al nije da stvarno nemaju opasne talente, za par godina mozda i mogu da se nadaju nekoj bronzi

Etaoin

Postby Etaoin » Wed Aug 03, 2016 12:02 am

Можда могу бронцану медаљу да освоје када ми узмемо злато. 20 година имају сјајне мулце и таленте, али када дође до репрезентације нигде их нема. Некада сам пратио кошарку много више него сада, али стварно мислим да је онај црни период српске кошарке иза нас и да нас опет чекају медаље.

riper

Postby riper » Thu Aug 04, 2016 11:06 am

Na jednom hrvatskom forumu povremeno se oglasi njihov "izbornik" Aco Petrovic. Dakle autenticnost je potvrdjena, a evo ga njegov post nakon poraza od Srbije u prijateljskoj.

"Pišem vam u ove noćne sate, jer smo odmah po završetku utakmice letjeli za Rio te prvi dan pokušavamo što prije uhvatiti ritam. Evo za dva sata(3.30 po hrvatskom) idemo na prvi trening kako bi počela adaptacija na noćne termine jer mi u tom terminu igramo tri utakmice. Nisam se htio prije javljati čekajući da inozemni forumaši odu svojim kućama. Da se vratimo na utakmicu sa Srbijom. Đorđević je prvi prijavio Bogdanovića ja potom Krušlina da bi on nezakonitim manevrom poslije u petorku stavio Nedovića kako ne bi ispalo da Srbija ide najjačom petorkom a Hrvatska sa Krušlinom. Moj komentar na početku utakmice se referirao na to. Moje dvije zamjerke su: u prvom poluvremenu nismo otišli na zasluženih desetak poena prednosti već samo četiri, te druga je ta što nismo napravili sve potrebno da spriječimo četiri trice jer smo se uzdali da su van ritma. Naime rizik kod šuta može postojati negdje do 30 te minute, a potom se svaki šut čekira. Inače da mogu (hipotetski) birati protivnika u četvrtfinalu između Srbije, Francuske i Australije bez ikakve dileme odabrao bih baš Srbiju. Dobre minute Šakića, bolji Babić i Hezonja, te dvije solidno odigrane utakmice govore da smo spremni za OI. Za Bojana ne brinite. Biti će ok. Jedino što me brine sa ovog turnira je koliko Argentina ovisi o sudačkom kriteriju koji je na turniru bio na granici incidenta ili će im igra pasti kada budu tretirani kao i svi ostali na turniru. Ipak, očekivao sam slabiju Argentinu ali sam se prevario."

grobarizsrpske

Postby grobarizsrpske » Thu Aug 04, 2016 11:14 am

Ако је ово заиста он написао онда стварно не размишља. 20 разлике би попушио у четвртфиналу.

riper

Postby riper » Thu Aug 04, 2016 11:19 am

Pise pod nikom Aso, a ostali forumasi mu postavljaju dodatna pitanja za razne stvari. Cak je moderator poceo da se zali da je dobio 30 novih prijava, kada se proculo da se "izbornik" povremeno oglasi, ali da to ne prate normalni i kvalitetni postovi. Obicno se hrvati loze kako su neki kurac u ovom sportu, neki nasi im podilaze, a onda se povremeno javi neki nas baja koji im se ispisa po faci i naravno popije bananu :D .

Далтон

Postby Далтон » Thu Aug 04, 2016 11:32 am

Daj link riperu ovde ili baci u sanduce da ne bi bilo reklamiranja k... palca.
(Street Force / Curva Orientale)

riper

Postby riper » Thu Aug 04, 2016 11:38 am

Da, ne znam kakav je stav moderatora da ostavljam linkove drugih foruma, ne bih da sjebavam ovaj ovde nas forum nekom gluposcu. Ubacicu link direktno kod onih koje zanima, a ovde cu pomenuti da se trazi na hrsport.net, u sekciji kosarka, gde ima otvoreno brdo tema. Mislim da cete prepoznati dve teme vezane za reprezentaciju. Do skoro se raspravljalo na jednoj, sada je uoci pocetka OI otvorena druga. Nadam se da na ovaj nacin nisam prekrsio forumska pravila. Ako jesam, slobodno brisite post.

niko

Postby niko » Thu Aug 04, 2016 7:32 pm

zna li neko odakle ove Ruske zastave u Riju?

Image

Image

edit:
sad sam izguglao da ipak nisu svi suspendovani, ali mi i dalje nije bas najjasnije sta se tu desava....te ih suspenduju, pa ih puste, pa onda oni nece, pa ipak oce...

http://ruskarec.ru/news/2016/07/24/drustvene-mreze-zakljucili-su-da-ce-bez-rusije-u-riju-biti-dosadno_614657

Morbid

Postby Morbid » Sat Aug 06, 2016 3:36 am

Au lebe mekani.... Toma i Dragica imaju manire kao da su stalni gosti kod Neđe Debelog. Da se Neđini ne uvrede.
svaka moja slabost je sigurno prolazna

...a ako ostanem, moraću dalje...

херц

Postby херц » Sat Aug 06, 2016 2:09 pm

:roll:

čompika

Postby čompika » Sat Aug 06, 2016 3:26 pm

hahaha jebem ti život. slika pobedilaaa

Morbid

Postby Morbid » Sat Aug 06, 2016 4:29 pm

Karakašević je totalna dileja.

A jesu ova dvojca što su se prevrnuli trebali uzeti medalju???
svaka moja slabost je sigurno prolazna

...a ako ostanem, moraću dalje...

njasvi

Postby njasvi » Sat Aug 06, 2016 6:13 pm

Image
04 X 1945

1958

Postby 1958 » Sat Aug 06, 2016 6:28 pm

Ko ima ikakve veze sa veslanjem zna da se ono ne dogadja ni na treningu. Lozili smo se uvek na veslace, puni su klubovi ali djeca treniraju samo zato sto preko toga imaju prohodnost na koledze i stipendije.
Често одем до на село

riper

Postby riper » Sat Aug 06, 2016 7:39 pm

Koliko sam cuo, ovi nasi veslaci zalili su se na vremenske uslove jer im se zbog toga prevrnuo camac. Zalba je prihvacena i takmicice se u repasazu.

Inace kako je krenulo, tesko da cemo se radovati medaljama. Velja Stepanovic nije u finalu (nisam video tacno koja je disciplina), mada on se takmici u vise disciplina. Gospodja Svajnstajger klasika, igra ko slina, ispala je od Spanjolke. Doduse to je mozda i jedina nasa sportiskinja koju odavno ne dozivljavam kao nasu, tako da me boli kurac sto je ispala. Vaterpolisti remi, i to smo se izvukli iz teske situacije. U streljastvu Ivana Maksimovic bez finala, kao i Andrea Arsovic. Dakle nema lepih vesti prvog dana.

Da ne mracim, ali ispade da su se pojedini sportisti vise spremali za neke kupove i gran prije nego za jebenju olimpijadu.

Return to “Само опуштено”