1000‰ wrote:Zamisli ciganstura bi izmedju gospodara i nekog drugog,ipak glasao za prvog![]()
Aj realno sad, sta bi ti uradio u drugom krugu da su protiv gospodara Jeremic ili Jankovic,
E taj drugi krug kad bude sve maske ce pasti ovde. Videce se tacno ko je gospodarov, ko je zuti, ko vaga, ko bira manje zlo, ko je u zabludi itd..
Meni su kao i Kudravom ovi iz takozvane gradjanske opozicije mnogo gadniji od ovih neskolovanih Vucicevih maloumnika. Tadic nije bio spreman da izda toliko po pitanju Kosova, tu je Vucic najvise uradio i podigao lestvicu mnogo visoko, tako da ako ponovo dodju zuta gamad mozete misliti sta ce tek da bude, najverovatnije stolica u UN. E sad sa druge strane da su zuti govnari bila na vlasti u najudarnijem trenutku ukrajinske krize, oni bi 1000% uveli sankcije Rusiji, mislim da se to svi slazu ovde, u tom slucaju bi ostali bez podrske u UN i veta sa kojim nam Rusija spasava guzicu po svakom bitnom pitanju... znaci i po pitanju clanstva Kosova u UN. Vucicu ce mnogo brze isteci rok kod zapadnih sila, ne zbog pitanja Kosova ili RS, nego zbog toga sto nije uveo sankicije Rusiji, mi smo jedina zemlja u Evoropi, sem Belorusije, koje se nije pridruzila sankcijama. Ne zaboravite da je on vec jednom promenio misljenje preko noci, kao i da obozava vlast i da ce sve da uradi da je zadrzi. Ako mu zapad uskrati podrsku moguce je da odustane od evropskog puta i da se opet preko noci predomisli, kako bi sacuvao vlast, a to sa zutima nije slucaj, oni cak i ne mogu da se predomisle oni su takvi kakavi su, ne glume kao gospodar. Dakle trenutno je on upravo najvece zlo koje nas je dosada zadeslio, ali sam ja siguran da ako opet dodju zuti, da ce ga veoma brzo prestici...
Sta cete vi uraditi. Svako ima opciju da ne izadje(da nacirta racku), ako nema muda da ode i da preuzme odgovornost za sudbinu zemlje. Moze glasati za zute ili Vucica...
čompika wrote:Ali je ovo krik jedne generacije, a ne racionalno biranje kandidata koji bi nam vodio državu.
Taj krik je upravo ono sto je veoma stetno i opasno po Srbiju i srpski narod.
Космет је Србија wrote:Ова кафана код сиџима где као блеје стално држи његов лећа?
Ne znam zaista buraz, necu napamet nista da pricam i ovo sto sam napisao sam cuo od coveka koji je odande, nisam ja znao, tako da iskreno ne bih znao dok opet ne pitam.
niko wrote:u redu je, glasajte lepo za Aleka ili crvenog vojvodu i nemate brigu oko Belog.
nije mi jasno sto se toliko opterecujete oko njega ili oko bilo koga drugog ko nije na vlasti, kao na primer Alek i crveni vojvoda, valjda treba da pricamo o njima, njih treba da svrgnemo ako se ne varam.
Влада Паликућа wrote:И шта ће бити кад их свргнемо?
Evo covek ti lepo rekao. Ako ce doci zuti kad ga svrgnemo onda se postavlja pitanje da li cemo ista korisno uraditi ili cemo zasrati jos vise kao prosli put kad smo tim principom dovodili sns.