Вечити ривали - вести и дискусија
Re: Вечити ривали - вести и дискусија
По трансфермаркету вредност му је 2.5 милиона. Толико вреди и Ибањез па су га ови наводно продали за 1.4 милиона турцима. Јебе луд збуњеног и краде ко како стигне.
Па можда по папирима као и за јавност је 1.4 милиона. А на посебан рачун ће да легне још нека лова коју ће Терза & company да поделе између себе.
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
- ultrastito
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Vidim da potpisujemo silne strance,koliko njih u super ligi moze da igra?
Шест ваљда
st.vuki wrote:Vidim da potpisujemo silne strance,koliko njih u super ligi moze da igra?
не заборави иду едсон,ибањез и уго
Ибањез, Фибел, Адам Мичел, Паркер, Ле Талек, Доналд Мичел, Бабунски, Аврамовски, Виеира, то су странци тренутно на припремама, комада девет. И сад рачунај плус три, Мучо, Канга и Руиз.
Parkera ne racunaj,on je ionako propo slucaj,samo mu se trazi klub,Ibanjez u avgustu ide,Ugo 99 posto takodje,mislim da Avramovski ima dvojno
Чомбе wrote:Ибањез, Фибел, Адам Мичел, Паркер, Ле Талек, Доналд Мичел, Бабунски, Аврамовски, Виеира, то су странци тренутно на припремама, комада девет. И сад рачунај плус три, Мучо, Канга и Руиз.
Два играча из екс република могу да играју као домаћи, Ибањез има хрватско држављанство, тај Мичел такође иако мислим да ће њега на позајмицу прву сезону. И ако је истина за Ибањеза онда су ти домаћи странци само Бабунски и Аврамовски.
Sad sam se malo raspitao...6 stranaca je dozvoljeno,a ex yu igraci se ne racunaju kao stranci.
Dakle Babunski i Avramovski nisu stranic,Ibanjez pali,Ugo pali,Parkeru se trazi bilo sta
Ostaju Fibel,La talek,Donald,Adam Micel,Ruiz
Inace cak i ta cifra od 6 stranaca se odnosi na 6 igraca na terenu,mislim da na klupi se ne racuna,tom logikom ako je tako a mislim da jeste bitno je samo da ne zapocne mec vise od 6 stranaca da ne bude ih toliko na terenu u isto vreme.
Dakle Babunski i Avramovski nisu stranic,Ibanjez pali,Ugo pali,Parkeru se trazi bilo sta
Ostaju Fibel,La talek,Donald,Adam Micel,Ruiz
Inace cak i ta cifra od 6 stranaca se odnosi na 6 igraca na terenu,mislim da na klupi se ne racuna,tom logikom ako je tako a mislim da jeste bitno je samo da ne zapocne mec vise od 6 stranaca da ne bude ih toliko na terenu u isto vreme.
Ниси се очигледно добро распитао.
4 странца + 2 екс ју играча је ограничење. Наравно, односи се само на терен, на клупи можеш да имаш и свих седам странаца.
Вероватно ће бити мењано правило (једино ако није промењено пре дан-два па је овако како си ти написао а ја испао глуп.
)

4 странца + 2 екс ју играча је ограничење. Наравно, односи се само на терен, на клупи можеш да имаш и свих седам странаца.
Вероватно ће бити мењано правило (једино ако није промењено пре дан-два па је овако како си ти написао а ја испао глуп.

Nebitan wrote:Ниси се очигледно добро распитао.![]()
Вероватно ће бити мењано правило (једино ако није промењено пре дан-два па је овако како си ти написао а ја испао глуп.)
то је мислим старо правило,а да је оно које сам ја изнео правило ко је је скоро донешено на предлог звезде и партизана

е сад можда сам погрешио можда ће тек увести то.
4 stranca + 2 iz ex-yu mogu da budu u protokolu za utakmicu. Da prevedem, na terenu i na klupi, 18 igrača koji su prijavljeni za utakmicu. Za evropske utakmice to pravilo ne važi, naravno.
То за шест странаца сам негде на нету нашао и писало је ''од следеће сезоне'', е сад јебем ли га да ли се односи на 4+2 или на 6+2.
Da igra 45 stranaca u vas dvoja, a da sme 1 stranac da igra, sutra bi svih 45 dobilo pasos cisto da se ostavi prostor za jos jedno pojacanje. Nije provokacija, samo realnost, ne znam sto se jedite.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2010&mm=09&dd=03&nav_id=456276
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2010&mm=09&dd=03&nav_id=456276
Једимо се поучени искуством вођења клуба од стране разних ''стручњака''. Само давај давај кад треба доводити појачања, а после ију не знамо одакле дугови. 

-
Тачно тако Чомбе. Ми смо скоро били у блокади због дуга према Сержињо Грину јбт, а били смо још раније због Мореире.
Вама се лоше пише ако брзо завршите екскурзију по европи јер контам да ти играчи имају велику плату, мада опет да ли сте у дугу 30 милиона или 60 као да је битно.
Вама се лоше пише ако брзо завршите екскурзију по европи јер контам да ти играчи имају велику плату, мада опет да ли сте у дугу 30 милиона или 60 као да је битно.
Па битно је јер овако правиш дугове због којих те јебе уефа. Њих боли курац да ли си ти дужан држави, банкама, фирмама...али кад си дужан клубовима и играчима онда те карају и избацују из својих такмичења.
-
Мирко Поледица ноћна мора свих клубова 

А шта ви стручњаци мислите, да звезда са прошлогодишњим саставом може да се умува у групу неког такмичења? Јбг довођење појачања јесте ризик, ако прођемо исплатиће се,ако не не. У нашој лиги нема кога да доведу.
Choose Life