По мени пас је за улогу у домаћинству, нови члан породице, који треба да зна гдје му је мјесто, како наредно тако и извршно. И само за дворишта јер сам љубитељ паса чувара, у кући су само људи и можда папагај луди!
stara pizda wrote:Kako je Exit lažirao pošumljavanje Fruške gore i osramotio se za medalju
https://luftika.rs/exit-posumljavanje-fruska-gora/?fbclid=IwAR36ozWHQuqFYyB8aJV9oAyT5MT1_PRyhVZ2tn2vv-Ud7Q5BRC7-7yUGn5I
ElPadrino wrote:Ovo je klasičan primjer kakvi smo govnari ustvari.
ultrastito wrote:Izgleda da je prošlo vreme (ne)ljudi koji su vikali: "boli me kurac, ako nećeš ti radiš za 20 hiljada, ima ko hoće!", doduše, uglavnom zbog toga što su ljudi mahom otišli preko, ali svaka čast i onima koji žive ovde i odbijaju minimalac, pa još da ti vratim na ruke!
prcko wrote:ElPadrino wrote:Ovo je klasičan primjer kakvi smo govnari ustvari.
Ja mislim da je vise do samog sistema. Ovde ce neko najopustenije da baci smece iz kola u porektu dok ta ista osoba to nece uraditi u nekoj uredjenoj zapadnoj drzavi, jer zna da ce to skupo da je kosta. Ne moze se oslanjati na kucno vaspitanje jer mnogo ljudi to jednostavno nema, nevezano za poreklo.
Tako i za govnare sa Exita. Ne treba da idemo logikom mi smo svi govna, neko da se daju konkretna imena i da se vidi da li ima krivicne odgovornosti i da se onda zakonski goni ko treba.
Nasi ljudi sasvim normalno funkcionisu u uredjenim sistemima i nisu govnari ili se bar ne ponasaju tako.
PS. Exit je odavno sranje, Love fest je keva.
Очајник wrote:Батке, да ли би могао да напишеш шта ти овде смета?
Batke wrote:Очајник wrote:Батке, да ли би могао да напишеш шта ти овде смета?
1. Уста су доста подебљана.
2. Какве су ово кврге на челу?
3. Оба ока нису симетријски распоређена тако да споменик испада зрикав.
4. Чини ми се да ово није оригинална легура бронзе.
5. Брада исто пренаглашена од оригинала.
Када се ради рестаурација битно је да се сачува што више оригиналних елемената уметничког дела, мора да уметничко дело задржи што више оригиналних карактеристика које је имало пре рестаурације. Овде то нажалост није случај. Једино су успели да среде нос и косу како ваља ово остало као да су му променили лични опис.
Users browsing this forum: No registered users and 29 guests