Вечити ривали - вести и дискусија
Re: Вечити ривали - вести и дискусија
šta ti je reakcija, za vreme Jugoslavije njihov četnički klub se naosvajao titula u inat sistemu i komunizmu
posle došli ratovi, pa su namerno pušili da bi se solidarisali sa narodom, kako reče onaj lik u klipu na zvaničnom kanalu
ne daj se, reakcijo Srbska
posle došli ratovi, pa su namerno pušili da bi se solidarisali sa narodom, kako reče onaj lik u klipu na zvaničnom kanalu
ne daj se, reakcijo Srbska
Moskri wrote:Пери wrote:Da mi je znati po cemu je Aleksandar Nikolic vas...
Igrao za nas 3 godine i trenirao nas 4. Uostalom, ovo je euroligin tekst, ne naš koliko vidim.
Pa jebes ga, i kod nas je igrao godinu dana, i bio trener 3. Plus je bio u klubu '92, kao savetnik Zeljka. Mislim nebitno, zanima me samo koji je to kriterijum po kojem je on zvezdas.
Kao i Stankovic, koji je cak vise vremena proveo kod nas nego vas, al kao, da kaze covek da je on cigan
Пери wrote:Moskri wrote:Пери wrote:Da mi je znati po cemu je Aleksandar Nikolic vas...
Igrao za nas 3 godine i trenirao nas 4. Uostalom, ovo je euroligin tekst, ne naš koliko vidim.
Pa jebes ga, i kod nas je igrao godinu dana, i bio trener 3. Plus je bio u klubu '92, kao savetnik Zeljka. Mislim nebitno, zanima me samo koji je to kriterijum po kojem je on zvezdas.
Kao i Stankovic, koji je cak vise vremena proveo kod nas nego vas, al kao, da kaze covek da je on cigan
Ко је рекао да је он звездаш, партизановац или нешто треће? Човек је 7 година био у Звезди, и то је чињеница, па на основу тога су га ови из Евролиге споменули у тексту о нама.
Koriscen je kao argument o tome da li je Zvezda veliki klub ili, pa zato
Пери wrote:Koriscen je kao argument o tome da li je Zvezda veliki klub ili, pa zato
Чињенице су чињенице, човек је био 7 година код нас, а и ти си први поменуо њега колико видим.
Вечити ривали - вести и дискусија
Pogresno vidis 

Мислио сам ван овог еуролигиног текста, понављам, еуролигиног, не нашег.
- Занемарујем тактику
brucelee wrote:Остало, у СФРЈ и великој Југославији, прва титула 1976 године, после 31 године постојања! еј 31 дина. До 1992, свеукупно 4 титуле. То је просек на сваких 12 година једна титула.
1955-1969 14 година
1972-1993 21 година
1998-2015 17 година
Што се тиче СФРЈ упореди период после другог светског рата са седамдесетим и осамдесетим годинама када смо већ светски прваци. Много озбиљнија лига, једна од најјачих у европи, кошарка се игра у целој земљи итд.
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.
А сјајна прошлост је лаж.
Pokusavam da shvatim i nema sanse da nadjem i jedan razlog za ovakvom akcijom. Mrzim i grobare i cigane ali brate ovako nebi krecio ni bojsima ili torci grafite a ne srpskoj nekoj grupi... Nadam se da su neki debili antifa ili tako neki ili deca, da nisu cigani ali plasim se da jesu i da ce zbog zidova opet eskalirati sukob.
https://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/vandalizam-u-beogradu-preko-noci-unisteni-svi-murali-znamenitih-partizanovaca-foto/4ed3rjh
https://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/vandalizam-u-beogradu-preko-noci-unisteni-svi-murali-znamenitih-partizanovaca-foto/4ed3rjh
Koliko moras da budes na dnu sa svojom svescu da bi presarao murale jednog Duska Radovica, Harisa Brkica, Dragana Mancea....
Edit: Nikodije brzi
Edit: Nikodije brzi
Evidentno je da su to uradili Cigani samo prvo treba da vidimo koji.
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
A postoji ta ciganska stara prica koju ja u neku ruku i razumem. Prica je kao da se grobari sire po gradu sa tim muralima sa nadom da to niko nece zbog kodeksa dirati. I tako prave murale po delovima grada gde nemaju primat sto naravno bode oci i smeta ciganima. Ali brate dodji i reci grobarima da ne crtaju tamo murale jer ce biti kreceni i kao da je tesko naci neki minimalni dogovor. Ovako se samo zakuvava i jbg neko ce nastradati zbog kilo farbe. E moji Srbi...
Pa samo blago retardirana osoba moze da se peca na takve "argumente i obrazlozenja".
Cuj imaju primat, kakav je to njihov primat na gornjem Dorcolu gde je 70% svih tih grafita, na Vracaru, u Pa gde je bio Vojin mural?
Cuj obrazlozenje, ima ih u tom delu grada, "pa im bode oci", majstore ima i Grobara po Bezaniji, po Senjaku, po Dedinju, u dvadeset kecu itd, pa jel sad resenje da svaki individualac uzme kantu farbe i krene redom da prosipa po zidovima u cik zore?
Ovde se radi o kompleksu,o jeftinom dokazivanju zarad ko zna kakvih povlastica, malo nam je ubistava zbog dve kile farbe, nikad se ovo govno od nacije nece opametiti.
Cuj imaju primat, kakav je to njihov primat na gornjem Dorcolu gde je 70% svih tih grafita, na Vracaru, u Pa gde je bio Vojin mural?
Cuj obrazlozenje, ima ih u tom delu grada, "pa im bode oci", majstore ima i Grobara po Bezaniji, po Senjaku, po Dedinju, u dvadeset kecu itd, pa jel sad resenje da svaki individualac uzme kantu farbe i krene redom da prosipa po zidovima u cik zore?
Ovde se radi o kompleksu,o jeftinom dokazivanju zarad ko zna kakvih povlastica, malo nam je ubistava zbog dve kile farbe, nikad se ovo govno od nacije nece opametiti.
Na zadnjem derbiju kada je krenula tuca na jugu svi u glas odmah cigani. A kasnije da vidimo sta je.
Tako i sad, odmah svi u glas cigani......pa da vidimo kasnije. Doduse jesu cigani ali koji?
Tako i sad, odmah svi u glas cigani......pa da vidimo kasnije. Doduse jesu cigani ali koji?
Moguće i da su gradjevinci neki
Које сте ви плачипичке, изађите на улицу, само кукате преко интернета.
Графити су шарани увек, то се неће променити. Ево нпр. у Жаркову су гробари уништили графит посвећен једном од оснивача Хероеса.
Нико од цигана није реч написао о томе. Јадни ви тако поштени.
Графити су шарани увек, то се неће променити. Ево нпр. у Жаркову су гробари уништили графит посвећен једном од оснивача Хероеса.
Нико од цигана није реч написао о томе. Јадни ви тако поштени.
З В Е З Д А Л Е !
takoe, umesto lepo bombu u dvorište suparnika mi kukamo
Поента је да се разбије мит о тобоже одвратним, љигавим, перфидним циганима и јадним, поштеним, невиним гробарима које сервира гтр пропагандна машинерија.
З В Е З Д А Л Е !
VANDALIZAM - U Beogradu preko noći uništeni SVI murali znamenitih partizanovaca /FOTO/
Dzordz Orvel grobar 40+
Често одем до на село