Спортске вести и занимљивости

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
БорацБЛ

Re: Спортске вести и занимљивости

Postby БорацБЛ » Tue Feb 27, 2018 1:34 pm

pertla wrote:svi su posteni osim vecitih, to vec svi znaju.evo cak i ovaj pacijent iz banja luke likuje nad saopstenjima postenih.ne znam samo kako je on ugrozen nasim nepostenjem?

Нико овде није написао да су сви поштени осим близанаца, најмештања утакмица има, али сте ви једини који се стално жалите када сте оштећени, а притоm уништавате Српски фудбал свих ових годинa. Пиши нормално, нема потребе да некога називаш "пацијентом" преко тастатуре. Ајде размисли мало зашто мени сметају ова ваша пресеравања.

БорацБЛ

Postby БорацБЛ » Tue Feb 27, 2018 1:37 pm

ultrastito wrote:Image

kao sto sam ranije i pisao u vise navrata, krivci za stanje u fudbalu nisu zvezda i partizan vec mali klubovi koji se trpaju da budu u sto boljim odnosima sa ovim klubovima. nadam se samo da saopstenja ovih klubova nece biti samo mrtvo slovo na papiru, vec da ce se tako i ponasati na terenu, pa ko zaista bude bio bolji neka bude prvi.

:shock:
Многи од тих "малих" клубова су постојали и прије него што сте ви настали.

јахач магле

Postby јахач магле » Tue Feb 27, 2018 1:42 pm

БорацБЛ wrote:

kao sto sam ranije i pisao u vise navrata, krivci za stanje u fudbalu nisu zvezda i partizan vec mali klubovi koji se trpaju da budu u sto boljim odnosima sa ovim klubovima. nadam se samo da saopstenja ovih klubova nece biti samo mrtvo slovo na papiru, vec da ce se tako i ponasati na terenu, pa ko zaista bude bio bolji neka bude prvi.

Шта год да су ти напричала браћа из Новог Сада, сигуран сам да већи део тога можеш да вежеш мачку о реп.
...Сијају звезде као очи конобарице...

pertla

Postby pertla » Tue Feb 27, 2018 1:52 pm

ja stvarno ne znam zasto, mogu da pretpostavim jedino da je zbog vojvodine (inace strasno posten klub), na kraju krajeva zabole me, ali jel normalno da se lesinar(ili navijac borca) peti put javlja ne temu vecitih rivala, a nije sastavio dva meseca na forumu?
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

DRINK

Postby DRINK » Tue Feb 27, 2018 1:55 pm

Daleko bilo da su ostali posteni, kada su svi u Super ligu usli kradjom, ali pogledaj ko je sampion poslednjih 20 i vise godina i zapitaj se zasto je to tako. Samo nemoj da mi spinujes i da pises nesto sto ja nisam napisao kao sto to radite ceo zivot.

БорацБЛ

Postby БорацБЛ » Tue Feb 27, 2018 1:58 pm

јахач магле wrote:
БорацБЛ wrote:

Шта год да су ти напричала браћа из Новог Сада, сигуран сам да већи део тога можеш да вежеш мачку о реп.

Гледај брала, другари моји из НС, су момци који ријетко када да долазе на стадион, јер им се гади јсл.
Имам другара који је јако добар са бившим капитеном Воше, који се након ове утакмице против вас https://www.rezultati.com/utakmica/t6YZprKT/#detalji , посвађао са управом клуба, па је касније избачен или је сам напустио клуб, не знам тачно.
Тако да не мора мени нико ништа да прича, видим и сам, шта се дешава у вашој лиги.

БорацБЛ

Postby БорацБЛ » Tue Feb 27, 2018 2:12 pm

pertla wrote:ja stvarno ne znam zasto, mogu da pretpostavim jedino da je zbog vojvodine (inace strasno posten klub), na kraju krajeva zabole me, ali jel normalno da se lesinar(ili navijac borca) peti put javlja ne temu vecitih rivala, a nije sastavio dva meseca na forumu?

Нисам ја ни рекао да је Воша поштен клуб. Опет ти пишем, намјештања има, али нико не кука као ви, а притом уништавате Српски фудбал све ове године.
И ово није тема гдје се искључиво коментаришу близанци, погледај мало шта пише. И какве везе има колико сам ја регистрован на форуму?, да ли сам ја нешто написао што није истина?. То што се ви међусобно препуцавате и серете о поштењу, а да притом не схватате да сте иста говна, то је ваш проблем.

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Tue Feb 27, 2018 2:48 pm

Преорали ти ивил твинси терен.

Image

Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

БорацБЛ

Postby БорацБЛ » Tue Feb 27, 2018 2:55 pm

Ако си прочитао мој пост на теми, Српска навијачка сцена -дискусија, онда си видио шта сам написао, какви људи сједе у управи клуба.
А са овим што су урадили, само су потврдили оно што и цијела БЛ зна, а то је да су једне велике НЕЗНАЛИЦЕ и НАРКОМАНЧИНЕ.

pertla

Postby pertla » Tue Feb 27, 2018 4:25 pm

БорацБЛ wrote:
pertla wrote:ja stvarno ne znam zasto, mogu da pretpostavim jedino da je zbog vojvodine (inace strasno posten klub), na kraju krajeva zabole me, ali jel normalno da se lesinar(ili navijac borca) peti put javlja ne temu vecitih rivala, a nije sastavio dva meseca na forumu?

Нисам ја ни рекао да је Воша поштен клуб. Опет ти пишем, намјештања има, али нико не кука као ви, а притом уништавате Српски фудбал све ове године.
И ово није тема гдје се искључиво коментаришу близанци, погледај мало шта пише. И какве везе има колико сам ја регистрован на форуму?, да ли сам ја нешто написао што није истина?. То што се ви међусобно препуцавате и серете о поштењу, а да притом не схватате да сте иста говна, то је ваш проблем.

kukaju svi kad budu osteceni, itekako, ali se nase kukanje naravno najvise medijski eksponira, sto je i logicno, slozices se?i naravno da veciti najvise kukaju, ipak stite ozbiljne licne interese i kombinacije, a ujedno se i bore za najvise para.

ima veze koliko si registrovan na forumu, zato sto skoro ni jedna vest o vecitima nije prosla da se ti nisi zakacio, ako je to razlog registracije, priznaces da je malo bolesno?

ja jako dobro shvatam kakva smo mi govna, ne moras ti sigurno da mi otvaras oci.da li mislis da iko normalan voli zvezdana terzica i misli da je on posten?ili da je grobarima drago kad vide drogiranog iglicu bombardera, vucelu julovca, vazuru i medu vuletica?ta saopstenja su jos i dobra ko ih sve pise i sastavlja.

generalno me za to boli kurac, samo je jako dvolicno i licemerno optuzivati vecite za propast srpskog fudbala, a svi su zajedno u kombinacijama, kako kome odgovara i treba.gledajte u svoja dvorista, kada budete cisti i posteni onda mozete da drobite drugima sta i kako

ultrastito

Postby ultrastito » Tue Feb 27, 2018 4:55 pm

БорацБЛ wrote:

jako je ruzno izvrtati reci, pogotovo ih tumaciti na nacin koji ti odgovara. "mali" po broju navijaca, titula, finansijama i slicnim stvarima. zato stoje navodnici. pogledaj moje upise od ranije, nikad nisam diskreditovao nijedan klub, ma koju ligu igrao da je MALI jer nije zvezda ili partizan.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

БорацБЛ

Postby БорацБЛ » Tue Feb 27, 2018 5:56 pm

pertla wrote:
БорацБЛ wrote:

kukaju svi kad budu osteceni, itekako, ali se nase kukanje naravno najvise medijski eksponira, sto je i logicno, slozices se?i naravno da veciti najvise kukaju, ipak stite ozbiljne licne interese i kombinacije, a ujedno se i bore za najvise para.

ima veze koliko si registrovan na forumu, zato sto skoro ni jedna vest o vecitima nije prosla da se ti nisi zakacio, ako je to razlog registracije, priznaces da je malo bolesno?

ja jako dobro shvatam kakva smo mi govna, ne moras ti sigurno da mi otvaras oci.da li mislis da iko normalan voli zvezdana terzica i misli da je on posten?ili da je grobarima drago kad vide drogiranog iglicu bombardera, vucelu julovca, vazuru i medu vuletica?ta saopstenja su jos i dobra ko ih sve pise i sastavlja.

generalno me za to boli kurac, samo je jako dvolicno i licemerno optuzivati vecite za propast srpskog fudbala, a svi su zajedno u kombinacijama, kako kome odgovara i treba.gledajte u svoja dvorista, kada budete cisti i posteni onda mozete da drobite drugima sta i kako

Ваше кукање се наравно највише медијски експонира, када се о вама једно прича у задњих 20-ак година, други клубови као да не постоје у Србији. Ја не знам зашто сви клубови не иступе из ЈСЛ, када се та лига и овако игра само због вас. Сви вас дижу у небеса, на тв-у само се о вама прича, као да само ви играте ЈСЛ, други клубови су ту само да попуне мјеста, и да се гузе вама кад год вам затреба, а ако неко неће да скине гаће, ту је судија да погура ствар.

Нема то никакве везе, и нема потребе да пишеш такве глупости, испаде да по тој твојој логици ја бих требао да сачекам један одређен временски период како бих могао да коментаришем на тој теми. Једном сам написао да сте иста говна, и мислим да се форумаш Чомбе сложио са мном, и ту се надовезало још пар форумаша на мој пост, ја сам касније написао још нешто, и касније сам написао да је глупо што су ишарани мурали по Дорћолу ја мислим, и то је то. Ма да ја сам се регистовао на форум само због вас, око вас се свијет врти, дај бјеж.

Како су то сви заједно у комбинације?, то што си написао би имало логиге, да једне године титулу узме Спартак, друге неко од близанаца, па треће Воша, па онда опет неко од близанаца, итд... Испаде да по тој твојој логици свима највише одговара, да неко од близанаца буде први, а одмах иза њега његов буразер. А остали клубови треба да се боре за што бољи пласман на табели, и нека то рачунају као прво мјесто. У сваком дворишту има прљавштине, али у вашем има много,много више него у другим двориштима.

Casual 1989

Postby Casual 1989 » Tue Feb 27, 2018 6:00 pm

Ovo saopstenje nije izdao niko iz FK Zemun, vec ovi iz FSS, da malo smire strasti sto se tice saopstenja i kukanja blizanaca.
Citam danas u zurnalu tekst, ne spominje se nijedno ime iz FK Zemun dakle niko ne stoji iza toga, takodje nije ni novinar potpisan a svaki klub ima svoje novinare.

Mrzelo me da pisem ranije tako da cu sad biti General posle bitke...FK Zemun je napravio odlicnu ekipu, ne moraju da brinu sto se tice opstanka u SL.
Doveli su sada Petkovica i Ninkova, pre toga Trajkovica i imaju mladog reprezentativca Vucica. Ova dvojica novajlija ce za kolo ili dva biti u protokolu i na raspolaganju treneru Milanovicu, dakle po imenima imaju odbranu u TOP 4 u ligi, bez preterivanja. Kad na to sve dodamo odlicne trenerske strucnjake koji su u klubu dobijaju se ovakvi rezultati zbog kojih su svi u klubu zadovoljni.

Da se osvrnem na igru Partizana pod vodjstvom Djukica. Uzas. Iz jednog prostog razloga a to je da Djukic ima samo jedan sistem igre. Danas svi klubovi cak i u nasim ligama rade ozbiljnu analizu protivnika, svaki klub ima trenera koji se bavi samo analizom protvnika. Jednolicna igra Partizana pod Djukicem je izvaljena. Pogledajte poslednje tri utakmice Partizana npr, sve su preslikane, Mladost, Plzen i Zemun. Partizan u nijednoj od pomenutih utakmica nije stvorio 3 stopostotne sanse. Nije u pitanju losa forma nego trener tacnije njegov sistem igre a to je da mu krila igraju na stranama suprotnom nogom, to svi znamo sta znaci Tosic levak igra desno krilo, Jankovic igra levo krilo on mislim da je levak ali radi isto sto i Tosic, objasnicu.
U Djukicevom sistemu, njih dvojica dobijaju loptu i ulaze unutra u sredinu, to nije nista neobicno, nego kod tog sistema bekovi treba da ti sire i da imaju odlicnu ofanzivu a Urosevic i Vulicevic sigurno to nisu, Vulicevic je bleda senka onog iz Vose, kad su on i Alivodic radili upravo to i bili nezaustavljivi, a Urosevic je odlican bek sto se tice defanzive, malo ga jebu duge lopte jer nije okretan a ofanziva mu je ocajna i to je glavni problem. Pogledajte ko je iznudio penal za Zemun protiv Partizana pa upravo bek Vucic e to je ono sto cete retko vidjati od Urosevica.
Reprezentacija nasa recimo igra slicno , znaci desno krilo je recimo Tadic on ulazi unutra ali zato Rukavina siri, ima ofanzivne zadatke i sasvim solidno se snalazi.
Da se vratim na Partizan, krila su im protiv Plzena bila nemocna jer su iznalizirana sta rade i kada recimo Tosic dobije loptu, bek Plzena ga tera unutra (mada bi ovaj svejedno zavrsio tu) i onda dolazi zadnji vezni Plzena i sa bekom udvajaju Tosica i to je kraj. Setite se samo koliko puta dodju na sredinu na nekih 30m od gola Plzena ispred njih 2,3 igraca Plzena a oni nemocni, bez resenja.

Sada cu da odem bas daleko sto se tice tih sistema ali da navedem i drugi primer onaj savrseni - Barselona.
Koliko je svako od nas odgledao njihovih utakmica, koliko su puta analizirani od najvecih strucanjaka ali i dalje melju sve i ne mogu da ih provale?
Odgovor je prost, naravno u teoriji samo prost, oni imaju mnogo sistema tipa 5,6 i jednostavno ne mozes vezbati odbranu protiv njih, jer se njihovi igraci uce npr Buskec u datom mometnu kada ima loptu da prepozna situaciju i da sam primeni sistem koji je najpogodniji za iznosenje lopte i kreiranja napada. Zato se njima recimo SMS ne uklapa u ekipu, jer on je plejmejker iz zadnje linije koji svojom glavom razmislja i bira resenje i verovatno misle da bi se tesko prilagodio i da jednostavno njegov talenat ne bi dosao do izrazaja kada mu ne bi dali slobodu.

Za neke stvari znam da sam u pravu a nesto je samo moje misljenje, tako da nemojte zameriti.

Tilt

Postby Tilt » Tue Feb 27, 2018 8:40 pm

Istina je ovo za Djukica, nema šta.
Nego pade mi na pamet još dok sam gledao utakmicu. Zna li neko još neki klub sem Zemuna da ima zeleno-plavu boju dresova? Ja evo od nedelje ne mogu da se setim.

Neapoli

Postby Neapoli » Tue Feb 27, 2018 10:50 pm

Swansea, druga garnitura sezona 15/16 [img]
https://www.footballkitnews.com/wp-cont ... 015-16.jpg [/img]

Inter, druga garnitura 16/17 Image

U nedostatku klubova, Severna Irska za EP16 Image

Nesto su mi u glavi jos Njukasl od pre par godina, tipa druga treca garnitura, i Ajaks mi je jos neka asocijacija, doduse oni vise na drecavo zelenu-plavu kombinaciju.
Devedesetih su te drecave kombinacije bile svakojake, pogotovo u ostrvskom fudbalu, jebiga drugacije vreme bilo, a danas, to si bas dobro primetio, skroz retka ta kombinacija.

Вини Џонс

Postby Вини Џонс » Tue Feb 27, 2018 10:53 pm

БорацБЛ wrote:
pertla wrote:
БорацБЛ wrote:Нисам ја ни рекао да је Воша поштен клуб. Опет ти пишем, намјештања има, али нико не кука као ви, а притом уништавате Српски фудбал све ове године.

Ваше кукање се наравно највише медијски експонира, када се о вама једно прича у задњих 20-ак година, други клубови као да не постоје у Србији. Ја не знам зашто сви клубови не иступе из ЈСЛ, када се та лига и овако игра само због вас. Сви вас дижу у небеса, на тв-у само се о вама прича, као да само ви играте ЈСЛ, други клубови су ту само да попуне мјеста, и да се гузе вама кад год вам затреба, а ако неко неће да скине гаће, ту је судија да погура ствар.

Нема то никакве везе, и нема потребе да пишеш такве глупости, испаде да по тој твојој логици ја бих требао да сачекам један одређен временски период како бих могао да коментаришем на тој теми. Једном сам написао да сте иста говна, и мислим да се форумаш Чомбе сложио са мном, и ту се надовезало још пар форумаша на мој пост, ја сам касније написао још нешто, и касније сам написао да је глупо што су ишарани мурали по Дорћолу ја мислим, и то је то. Ма да ја сам се регистовао на форум само због вас, око вас се свијет врти, дај бјеж.

Како су то сви заједно у комбинације?, то што си написао би имало логиге, да једне године титулу узме Спартак, друге неко од близанаца, па треће Воша, па онда опет неко од близанаца, итд... Испаде да по тој твојој логици свима највише одговара, да неко од близанаца буде први, а одмах иза њега његов буразер. А остали клубови треба да се боре за што бољи пласман на табели, и нека то рачунају као прво мјесто. У сваком дворишту има прљавштине, али у вашем има много,много више него у другим двориштима.

Сам кажеш да си написао да смо говна и да су се Чомбе и неколицина сложили с тобом. И шта је поента поновног спомињања да смо говна? У реду је да једном констатујеш, али уколико то понављаш из поста у пост не можеш да не очекујеш да те неко поткачи.
А ово о заједничким комбинацијама је глупост. Свако краде колико може. То што су Вучић Вулин у комбинацијама не значи да ће председник мало да буде Вулин. Свако се протеже колико је дугачак.

1958

Postby 1958 » Tue Feb 27, 2018 11:51 pm

Tilt wrote:Istina je ovo za Djukica, nema šta.
Nego pade mi na pamet još dok sam gledao utakmicu. Zna li neko još neki klub sem Zemuna da ima zeleno-plavu boju dresova? Ja evo od nedelje ne mogu da se setim.

jedni od njihovih ruskih pobratima imaju iste dresove, krylya sovetov.
Често одем до на село

БорацБЛ

Postby БорацБЛ » Tue Feb 27, 2018 11:54 pm

Да само се форумаш Чомбе сложио са мном, остали су се надовезали, шта су писали и да лу су се сложили, не могу да се сјетим, ако имаш воље тражи постове. Али знам да ме овај форумаш пертла, тада је нешто био написао, шта се ја мјешам, нешто у том фазону.
Онда је форумаш Чомбе фино написао да се они подјебавају, али да нема зле крви што се каже.
Ја сам се извинио, јер сам мислио да се они овде озбиљно крве о поштењу.
И сада сам окачио линк, не како бих неког испровоцирао, него сам честитао људима који су дигли глас и опет се пертла надовезао са једном ружном ријечју и назвао ме пацијентом, што је ипак признаћеш глупо, да неког вријеђаш преко тастатуре.

pertla

Postby pertla » Wed Feb 28, 2018 12:53 am

БорацБЛ wrote:
pertla wrote:
БорацБЛ wrote:Нисам ја ни рекао да је Воша поштен клуб. Опет ти пишем, намјештања има, али нико не кука као ви, а притом уништавате Српски фудбал све ове године.

druze, sine, brate, sta pricas ti?o kome da se pise?o klubovima koje prati po 50 ljudi?jel znas ti sta prodaje novine?sto ne gledas emisije o lovu na leptire?zato sto te boli kurac.gde zivis ti jebote, kad ovakve stvari moraju da se crtaju.meni nije normalno da ti toliko penis o zvezdi i partizanu, ako tebi jeste ok, peni, tvoj problem.

skidaju se gace veruj mi u svim ligama, i guraju sudije kad i koga treba, ja ne znam jel ima neko kome to nije jasno.

cini mi se da imas jako naivan pogled na svet ako tako rezonujes.pogledaj ko je prvak u spaniji (atletiko zadnjih par sezona mrsi konce, i valensija je ponekad napravila iskorak), engleskoj( lester neverovatan izuzetak), nemackoj(smesno, gore nego kod nas, bajern sistematski decenijama unistava rivale), ligi sampiona, evro-ligi.svuda se vrti jako mali broj klubova, pare i moc melju sve pred sobom.

u svakom dvoristu ima proporcionalno jednako prljavstine, samo je pitanje reda velicina, ili su razlike jako male, priznacu da nije svuda isto.sistem je takav, razradjen, i SVI su u kombinaciji, ovako ili onako.nekom treba za titulu i evropu, nekom treba za opstanak, a nekom treba da xy igrac daje golove kako bi se prodao, pa se deli procenat.nemoj samo da pricas pricu kako zle siledzije zvezda i partizan samaraju postene 'male' klubove.ko pusta vecitima utakmice?ko daje igrace za tepsiju ribe?i svi su vezani preko politike, da li republicke ili one na lokalu.

ja i dalje ne mogu da verujem da moram ovo da objasnjavam.

pertla

Postby pertla » Wed Feb 28, 2018 12:54 am

ruzno je, izvini ako sam ti povredio osecanja

Return to “Само опуштено”