БорацБЛ wrote:pertla wrote:БорацБЛ wrote:Нисам ја ни рекао да је Воша поштен клуб. Опет ти пишем, намјештања има, али нико не кука као ви, а притом уништавате Српски фудбал све ове године.
И ово није тема гдје се искључиво коментаришу близанци, погледај мало шта пише. И какве везе има колико сам ја регистрован на форуму?, да ли сам ја нешто написао што није истина?. То што се ви међусобно препуцавате и серете о поштењу, а да притом не схватате да сте иста говна, то је ваш проблем.
kukaju svi kad budu osteceni, itekako, ali se nase kukanje naravno najvise medijski eksponira, sto je i logicno, slozices se?i naravno da veciti najvise kukaju, ipak stite ozbiljne licne interese i kombinacije, a ujedno se i bore za najvise para.
ima veze koliko si registrovan na forumu, zato sto skoro ni jedna vest o vecitima nije prosla da se ti nisi zakacio, ako je to razlog registracije, priznaces da je malo bolesno?
ja jako dobro shvatam kakva smo mi govna, ne moras ti sigurno da mi otvaras oci.da li mislis da iko normalan voli zvezdana terzica i misli da je on posten?ili da je grobarima drago kad vide drogiranog iglicu bombardera, vucelu julovca, vazuru i medu vuletica?ta saopstenja su jos i dobra ko ih sve pise i sastavlja.
generalno me za to boli kurac, samo je jako dvolicno i licemerno optuzivati vecite za propast srpskog fudbala, a svi su zajedno u kombinacijama, kako kome odgovara i treba.gledajte u svoja dvorista, kada budete cisti i posteni onda mozete da drobite drugima sta i kako
Ваше кукање се наравно највише медијски експонира, када се о вама једно прича у задњих 20-ак година, други клубови као да не постоје у Србији. Ја не знам зашто сви клубови не иступе из ЈСЛ, када се та лига и овако игра само због вас. Сви вас дижу у небеса, на тв-у само се о вама прича, као да само ви играте ЈСЛ, други клубови су ту само да попуне мјеста, и да се гузе вама кад год вам затреба, а ако неко неће да скине гаће, ту је судија да погура ствар.
Нема то никакве везе, и нема потребе да пишеш такве глупости, испаде да по тој твојој логици ја бих требао да сачекам један одређен временски период како бих могао да коментаришем на тој теми. Једном сам написао да сте иста говна, и мислим да се форумаш Чомбе сложио са мном, и ту се надовезало још пар форумаша на мој пост, ја сам касније написао још нешто, и касније сам написао да је глупо што су ишарани мурали по Дорћолу ја мислим, и то је то. Ма да ја сам се регистовао на форум само због вас, око вас се свијет врти, дај бјеж.
Како су то сви заједно у комбинације?, то што си написао би имало логиге, да једне године титулу узме Спартак, друге неко од близанаца, па треће Воша, па онда опет неко од близанаца, итд... Испаде да по тој твојој логици свима највише одговара, да неко од близанаца буде први, а одмах иза њега његов буразер. А остали клубови треба да се боре за што бољи пласман на табели, и нека то рачунају као прво мјесто. У сваком дворишту има прљавштине, али у вашем има много,много више него у другим двориштима.
druze, sine, brate, sta pricas ti?o kome da se pise?o klubovima koje prati po 50 ljudi?jel znas ti sta prodaje novine?sto ne gledas emisije o lovu na leptire?zato sto te boli kurac.gde zivis ti jebote, kad ovakve stvari moraju da se crtaju.meni nije normalno da ti toliko penis o zvezdi i partizanu, ako tebi jeste ok, peni, tvoj problem.
skidaju se gace veruj mi u svim ligama, i guraju sudije kad i koga treba, ja ne znam jel ima neko kome to nije jasno.
cini mi se da imas jako naivan pogled na svet ako tako rezonujes.pogledaj ko je prvak u spaniji (atletiko zadnjih par sezona mrsi konce, i valensija je ponekad napravila iskorak), engleskoj( lester neverovatan izuzetak), nemackoj(smesno, gore nego kod nas, bajern sistematski decenijama unistava rivale), ligi sampiona, evro-ligi.svuda se vrti jako mali broj klubova, pare i moc melju sve pred sobom.
u svakom dvoristu ima proporcionalno jednako prljavstine, samo je pitanje reda velicina, ili su razlike jako male, priznacu da nije svuda isto.sistem je takav, razradjen, i SVI su u kombinaciji, ovako ili onako.nekom treba za titulu i evropu, nekom treba za opstanak, a nekom treba da xy igrac daje golove kako bi se prodao, pa se deli procenat.nemoj samo da pricas pricu kako zle siledzije zvezda i partizan samaraju postene 'male' klubove.ko pusta vecitima utakmice?ko daje igrace za tepsiju ribe?i svi su vezani preko politike, da li republicke ili one na lokalu.
ja i dalje ne mogu da verujem da moram ovo da objasnjavam.