Политика, избори и вести о политици

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
prcko

Re: Политика, избори и вести о политици

Postby prcko » Mon Mar 13, 2017 8:05 pm

Oni su tamo opozicija a zalili su se da nemaju nikakav pristup lokalnim medijima.

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Mon Mar 13, 2017 8:07 pm

Ок, стао сам после првог пасуса. Штета.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

ultrastito

Postby ultrastito » Mon Mar 13, 2017 8:11 pm

Rođaci wrote:proglašena kandidatura Belog
aaajmo crveno beli oooo

sad moze :mrgreen:
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

Rođaci

Postby Rođaci » Mon Mar 13, 2017 8:12 pm

pa vi već imate kandidata, prvi je podneo kandidaturu :mrgreen:

ultrastito

Postby ultrastito » Mon Mar 13, 2017 8:20 pm

ајде ајде, учествујете ви у његовом предизборном споту. на крају додуше, али подршка је ту :mrgreen:
преле

prcko

Postby prcko » Mon Mar 13, 2017 8:20 pm

Rodjo bila je prica da je gore ako proglase listu, jer posle ide na Upravni sud i tamo ce da je obore, bez onih 48h roka. Sta sad ovo znaci, vidim i da je Radulovic sad objavio da je sve uradjeno kako bi sud oborio kandidaturu? Koga bre jebete vi pravnici? :mrgreen:

Rođaci

Postby Rođaci » Mon Mar 13, 2017 8:26 pm

au mrzi me da čitam sad detaljno sve propise
jeste izgledalo zbrzano i smlaćeno, uz potpuno zanemarivanje svega rečenog, pa i izveštaja koji je neko ovlašćeno lice sastavilo

ali treba sačekati rešenje o proglašenju, pa da vidimo kako će da ga obrazlože

stara pizda

Postby stara pizda » Mon Mar 13, 2017 8:29 pm

Ja ne znam sta da kazem, gledao sam ovu sednicu RIK-a, pa ono je strasno ko nas vodi i ko se u ovoj drzavi sve naziva pravnikom! Teski transfer neprijatnosti! :D

prcko

Postby prcko » Mon Mar 13, 2017 8:45 pm

Za 3 dana ce mu oboriti kandidaturu na sudu. Clanovi SNS nisu prisustvovali sednici RIK-a, tako da vodja moze da se opere lepo. Tako bar tvrde strucnjaci sa Twitera.

DRINK

Postby DRINK » Mon Mar 13, 2017 8:59 pm

И мени је то чудно било, жали се жељка како им нико у паузи ништа писмено није доставио да образложи њихов предлог и да не може да се гласа, а онда кад је она завршила, овај ставља то на гласање и све се завршава за 30 секунди, а расправљало се и писало 2 сата...
А пре тога су причали да ако одобре иде на суд где ће сигурно пасти листа... Ни они сами нису знали шта раде, камоли ми

Rođaci

Postby Rođaci » Mon Mar 13, 2017 9:05 pm

istovremeno, Vlada Gajić koji je bio do pre nekoliko dana uz DJB kaže da nema manjkavosti

Космет је Србија

Postby Космет је Србија » Mon Mar 13, 2017 9:46 pm

Данас ме ортак смара цео дан да је младеновачки лука кум светог ђинђе? Штета што нема бобе демона више овде пошто би он то лепо срочио али ако има неко слободно нека каже нема шта да кријемо чисто да потврдимо писање сарме.

čompika

Postby čompika » Mon Mar 13, 2017 9:48 pm

Pa kažu da su proglasili kandidaturu, to je to znači?
Tek će da bude prcanja kad dođu parlamentarni, ovo je samo početak. Drugar kojeg bole kara za politiku išao sa mnom, prešli pola grada da nađemo notara koji radi. Gomila ljudi iz okurženja koja ne glasa će sad izaći na izbore. Sad jebiga, to nije nikakvo merilo, ali je sigurno da je dosta mladih aktivirao, mada i uopšte ljude koji vide besmisao ove političke scene.
Opozicija dosta slabija nego na parlamentarnim izborima, čak dva kandidata opozicije imaju parole Radulović - "Protiv Vučića" i idiot Šešelj koga ne može niko računati u opoziciju "Samo Šešelj može da pobedi Vučića". Pa ako vam je to glavni slogan, nabijem vas na kurac.

santamarija

Postby santamarija » Mon Mar 13, 2017 11:55 pm

ajde vi sto igrate kladionicu ima li u tim listama dueli izmedju kandidata ko ce ko imati vise.Kladio bih se da ce Beli imati vise glasova od Dveri,pa me interesuje kolika je kvota? Ako je veca od dva vredi se kladiti za ozbiljne pare.

Чомбе

Postby Чомбе » Tue Mar 14, 2017 12:07 am

Не верујем да имаш тај дуел још увек.

ultrastito

Postby ultrastito » Tue Mar 14, 2017 12:51 am

у вези беловског, написао је неко раније да се да шанса неком искусном, образованом, поштеном и са још прегршт сличних врлина.

управо ти поштени, управо ти искусни, управо ти "образовани" и образовани (погледати под САНУ) су нас довели у овај циркус у којем смо одавно. овај је само ставио црвени нос/укључио светло да се види колико су појединци са горенаведеним врлинама обесмислили тако важну функцију као што је председник државе, а самим тим и државу. у шоку су људи како неко може тако да се спрда са председничким изборима, као...па то је озбиљна тема, а овамо имаш изјаве дачића и вучића како не смемо да се вратимо у прошлост (мени се мозак спржио у тренутку), имаш нека дечија обећања како ће да се лупи руком о амерички/руски/кинески/ини сто а ти људи не смеју у својој кући А да кажу, имамо и ове пацијенте који су у фазону ИМАМО ИДЕЈУ КАКО ДА ВОДИМО ДРЖАВУ!! а овамо владали 12 година истом, сравнили привреду горе него нато 1999. имаш брдо издајника, брдо лопова, брдо лажова и превараната и одједном кад неко узјаше белог коња, одједном су сви у фазону...еееј ма дај, па није ово за спрдњу...биће да оно РС стоји за РЕПУБЛИКА СПРДЊА!

јасно је да што се тиче резултата неће доћи ни близу ових што нас јашу деценијама, али је сама његова појава довољан доказ у којем смо ми свеукупном курцу и да нешто мора из корена да се мења.
преле

Улични ратник!

Postby Улични ратник! » Tue Mar 14, 2017 1:09 am

Trebamo burazeri moji da bojkotujemo izbore ko Grci verujte mi.

lost&found

Postby lost&found » Tue Mar 14, 2017 3:12 am

Улични ратник! wrote:Trebamo burazeri moji da bojkotujemo izbore ko Grci verujte mi.

Jel ti imas pravo glasa?

stara pizda

Postby stara pizda » Tue Mar 14, 2017 4:40 am

Улични ратник! wrote:Trebamo burazeri moji da bojkotujemo izbore ko Grci verujte mi.

Bojkotujemo izbore godinama u nazad, pa nam nepismeni odredjuju sudbinu, jer su oni uvek tu (mrtvi poprave izlaznost taman da prebaci)...

Return to “Само опуштено”