Душевна болница
- ultrastito
Re: Душевна болница
spava li mirno Sandra Partizan? 
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
majko bozija andjeli s`neba
kao da joj je misa tumbas pape
a za ovog crnogorca,njegov deda njegova stvar,valjda ce nekad doci dan
kada cemo mi srbi prestati da se ponasamo kao ostavljena zena,i da nas boli paja za ta govna sto zive u toj drzavi
kao da joj je misa tumbas pape
a za ovog crnogorca,njegov deda njegova stvar,valjda ce nekad doci dan
kada cemo mi srbi prestati da se ponasamo kao ostavljena zena,i da nas boli paja za ta govna sto zive u toj drzavi
ШТА ЈЕ ОВО СУНЦЕ ТИ ЈЕБЕМ?
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
bojan23 wrote:https://www.youtube.com/watch?v=uULfmfkkmSQ
smajli koji povraca
što, dobri su bili
nisu levičarili i prosipali komunjarštine
Rođaci wrote:bojan23 wrote:https://www.youtube.com/watch?v=uULfmfkkmSQ
smajli koji povraca
što, dobri su bili
На страну њихова аутошовинистичка пропаганда иначе, мени су они тешки смарачи
плус у комбинацији са Кесићем, ова врста "хумора" ме баш умара.
З В Е З Д А Л Е !
- Кудрави Гаучос
На страну сва политика, је л' може неко да замисли овог Кесића како некога засмејава? Оно екипа у кафани/у бусу/другари негде блеје, било где, а Зоки се појави и крене да баца форе, прича вицеве. Као јао ево га овај, с њим увек нека зајебанција, па свима осмех на лицу. Мени он као да је декретом проглашен за комичара, дебил један обичан.
О Дашку бих могао брда да напишем, али ми је то мало бедно, политички ставови које заступа ми се благо речено гаде, али опет, све то на страну, интелигенцију и духовитост нико не може да му оспори, и такав је од најмлађег узраста, на тај свој неки начин.. такав какав је. Али Кесић... класични дебилко дебилни
О Дашку бих могао брда да напишем, али ми је то мало бедно, политички ставови које заступа ми се благо речено гаде, али опет, све то на страну, интелигенцију и духовитост нико не може да му оспори, и такав је од најмлађег узраста, на тај свој неки начин.. такав какав је. Али Кесић... класични дебилко дебилни
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
- Влада Паликућа
Сумирају теме које су актуелне код твитерашке елите, договоре се пред паљење камера шта ће да причају, и онда уз усиљени смех публике (којој плаћају да се смеје) и њих самих праве шале. Боље гледати Задругу.
Кудрави Гаучос wrote:На страну сва политика, је л' може неко да замисли овог Кесића како некога засмејава? Оно екипа у кафани/у бусу/другари негде блеје, било где, а Зоки се појави и крене да баца форе, прича вицеве. Као јао ево га овај, с њим увек нека зајебанција, па свима осмех на лицу. Мени он као да је декретом проглашен за комичара, дебил један обичан.
Само о дашка ме дашко? А друг десно?
Хјаде кудрави, немој се правиш наиван.
Дашко ми га дашка је јуначина на твитеру као Запад Т. који прозива Србију и Србе.
Тако велики и са мужевним гласом има све Србе да ги потепа.
Надам се да му барем анархо бенд red union функционише јер примећујем повећану фрустрацију иако је стално фрустриран али треба разумети њега, није му лако, лепо си то написао.
Али биће боље у некој новој ртв или бљуц шеми или можда Вулин.
Анархизам до сржи.
Rođaci wrote:bojan23 wrote:https://www.youtube.com/watch?v=uULfmfkkmSQ
smajli koji povraca
što, dobri su bili
Понекад има смисла за хумор одвјетник. Ово је таква прилика да се сви насмејемо.
Кесића не дирајте.
Браво Кесићу, биће посла за слуђивање и код следећих.
- Кудрави Гаучос
Млађу не познајем, зато га нисам ни споменуо. Дашко је моја генерација и ишао је у моју основну, а ружно ми је некако и јадно да га овде јавно блатим кријући се иза надимка, па сам у духу доброг хришћанства и добре старе Костине
написао само оно позитивно што мислим о њему. О политичким ставовима нема потребе да било шта пишем. А писао сам због мистерије зване Кесић и како је оно било коме духовита глава. Клиторићи и Вагиново, ахахахахахаха јој усра ме Зоки сваки пуут. Бла.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Rođaci wrote:better take notes
Одвјетниче сав си ми урбан. Је л се боље осећаш када то напишеш на страњском?!
Ах, ја сам националиста сељачина, што би ти рекао, не могу ја то разумети.
aha, izvini
беттер таке нотес
etogac
i daj nešto što je tebi zanimljivo i smešno, izgoresmo da čujemo i vidimo koji to humor tebe oduševljava
беттер таке нотес
etogac
i daj nešto što je tebi zanimljivo i smešno, izgoresmo da čujemo i vidimo koji to humor tebe oduševljava
Ако си глуп ниси слеп.
Лепо сам ти написао да си ми ти понекад смешан.
Баш цркох када пишеш на страњским језицима.
Лепо сам ти написао да си ми ти понекад смешан.
Баш цркох када пишеш на страњским језицима.