Спортске вести и занимљивости
- Кудрави Гаучос
Re: Спортске вести и занимљивости
Јебо ти Жандарме из Сен Тропеа Адем Љајић матер у пичку да ти јебо баш
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
priznajem odavno me boli djoka za fudbalsku reprezentaciju
kad nista ne ocekujes ne mogu te razocarati
kad nista ne ocekujes ne mogu te razocarati
- ultrastito
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Tvrdim da ne postoji reprezentacija na svetu ciji se fudbaleri vise hvataju za glavu od ovih nasih.
samo brat Adem
- ultrastito
konacno
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
crno-bela konekcija
Meni samo nije jasno kako neko u reprezentaciju moze da pozove Ivanovica, Matica, Tosica i mnoge druge. Koliki pacijent moras biti da posle 20,30,40 godina trenerskog posla ti pozoves ove panjeve u tim. A pored imas klincadiju koja jedva ceka da zaigra u reprezentaciji i koja bi i trcala i borila se iz sve snage iz sveg srca. Pa picka mu materina..
(Street Force / Curva Orientale)
Далтон wrote:Meni samo nije jasno kako neko u reprezentaciju moze da pozove Ivanovica, Matica, Tosica i mnoge druge. Koliki pacijent moras biti da posle 20,30,40 godina trenerskog posla ti pozoves ove panjeve u tim. A pored imas klincadiju koja jedva ceka da zaigra u reprezentaciji i koja bi i trcala i borila se iz sve snage iz sveg srca. Pa picka mu materina..
Matic panj... Au decko, sta ti pises.
-
evo Vucka ,nije telegram, vec tvit,obajvio RTS...kakakv gorak ukus plasmana na SP..neverovatno...
- Занемарујем тактику
Не тражите длаку у јајету, већ уживајте у тренутку! :смајлисатравкомузубима:
Приметио сам да људи немају појма о фудбалу, Коларов и Ивановић данас одиграли сасвим добро, али наш човек воли да пљује по аутоматизму.
Приметио сам да људи немају појма о фудбалу, Коларов и Ивановић данас одиграли сасвим добро, али наш човек воли да пљује по аутоматизму.
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.
Bane inace ima 33 godine.
Занемарујем тактику wrote:Не тражите длаку у јајету, већ уживајте у тренутку! :смајлисатравкомузубима:
Шта си ти видео добро код Коларова? Посебно сам њега пратио током ове утакмице. У првом полувремену није саставио 1 тачан пас. Нонстоп је трчао шпринт назад и онда када није требало.
@Drink Испрати Матића кроз само офе кфалификације, нађи снимке утакмица и прати шта је радио. Можда зато што има шумаре од саиграча а можда га боли курац да се умара. Да не мислим тако, не бих га ни споменуо. Овај пролазак са оваквим тимом на СП нам ни мало није требао. Тртичење и јебање у мозак у најави.
Last edited by Далтон on Mon Oct 09, 2017 11:39 pm, edited 1 time in total.
(Street Force / Curva Orientale)
- ultra mentalitet
Kolarov zadnji put dobro odigrao 2007. u Ofki, dok mu je jos prolazila ona finta petom, ona jedina koju zna
Matić loš? Ko sve danas ima pristup internetu... Užas...
I da, nabijem na kurac sve koji su već u 30. minutu počeli da zvižde. KAKVA GOD DA JE IGRA, nema opravdanja za to. Jel zviždite tako i na vašoj tribini? Naravno da ne ali sad je moda pljuvati po automatizmu. Kada ćete shvatiti da smo mi jedna mala reprezentacija u fudbalu i da je svaka pobeda nama uspeh? Čestitke za prvo mesto NAŠIM fudbalerima.
I da, nabijem na kurac sve koji su već u 30. minutu počeli da zvižde. KAKVA GOD DA JE IGRA, nema opravdanja za to. Jel zviždite tako i na vašoj tribini? Naravno da ne ali sad je moda pljuvati po automatizmu. Kada ćete shvatiti da smo mi jedna mala reprezentacija u fudbalu i da je svaka pobeda nama uspeh? Čestitke za prvo mesto NAŠIM fudbalerima.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
- Занемарујем тактику
Далтон wrote:Шта си ти видео добро код Коларова? Посебно сам њега пратио током ове утакмице. У првом полувремену није саставио 1 тачан пас. Нонстоп је трчао шпринт назад и онда када није требало.
У првом полувремену једини конкретан играч у целој репрезентацији, нападало се само по његовој страни. Изборио 2 фаула у опасној зони, није имао помоћ од Љајића који није одвлачио свог играча, па се Коларов често налазио у ситуацији 1 на 2. У другом полувремену вероватно понестало снаге тако да се у офанзиви није често видео. Што се тиче Ивановића не бих трошио речи, свако ко је гледао видео је да је био један од најбољих на терену.
А од Матића се превише очекује, он није креатор игре, он је класични осигурач. Човек коме је задатак да покрива велики део терена, разграђује противничке нападе, да задржи лопту кад треба, и да је дода неком креативнијем. Најбоље би било да поред њега игра СМС који би био тај креативнији играч.
...Гладан и крвав је народ мој.
Далтон wrote:Овај пролазак са оваквим тимом на СП нам ни мало није требао.
Jel moguce da ovo neko izjavi?
Matić gospodin
ratosiljati se Rukavine, jebo te život je l' moguće da on igra pored živog Baste
ratosiljati se Rukavine, jebo te život je l' moguće da on igra pored živog Baste
-
Rođaci wrote:Matić gospodin
Rukavina, S. Mitrovic, Gudelj, Tosica oba ni za prijateljske ne pozivati, Kolarova nasamarati ubaciti klince, pa sta bude. I naravno Muslina zameniti nekom manjom budalom
+ Milivojević i Maksimović raus