Душевна болница

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
fedayn

Re: Душевна болница

Postby fedayn » Mon Oct 01, 2018 12:29 pm

Meni je drugar javio SMS porukom oko pola jedanaest da je usao Peca Panker u Parove,medjutim zanima da li ce se grupa "United Force" oglasiti povodom izvesnog Boze (prezime jebem li ga),koji je takmicar od samog pocetka,i koji je u zivotnoj ispovesti pricao o istoriji "najjacih momaka" (kao u onoj poznatoj radovskoj pesmi) jer je valjda deo tog fazona?Poceo sam pasionirano da pratim Parove pridruzivsi se svojoj staramajci,a bilo mi je smesno kada mi je jednog dana prepricavala san kako je usla u reality,kako sam joj slao neku sunku i kackavalj unutra,a onda joj je sve to pojela Zorica Dukic zajedno da Vesnom Rivas,nakon cega je izmedju moje make i njih izbila zucna svadja..
Evo gledao dam i sinoc...izvesni Bozidar zvani Boza,prilikom nominacija je uzeo crni marker i na saci ispisao UF 101%.

fedayn

Postby fedayn » Mon Oct 01, 2018 1:14 pm

Dozvolicete mi da se za trenutak obratim i forumasu nema leka sa kojim sam se dopisivao na pm,tacnije on je meni pisao ubedjujuci me kako sever drzi sve konce u svojim rukama,kako se Sima Zulu pokajao zbog emisije na VICE-u itd..Vidi sine,preksinoc su se u emisiji direktno ukljucili i "Red Devils"-i da pozdave Pecu,pa ga je tom prilikom pozdravio i Crvko...citiram "Pozdrav Peco legendo svi te gledamo ovde je i Crvko sa nama..." Nemam pojma dal je bio i Sima tu...sta hocu da kazem...nemoj mnogo da se zanosis o nekom navijackom mentalitetu,sta je i kako je na severu,jer bukvalno radi ko sta hoce i kako hoce...I drugo nek se ljugdi pojavjuju gde hoce i kad hoce,svako govori u svoje ime,snoseci posledice svojih postupaka,pa ako neko pukne i krene da skida gace na sred Knez Mihajlove landarajuci kurcem,to nikakve veze nema sa severom vec sa njim samim.Mnogo su se mladje generacije istripovale da su oni neka vojska,mora ovako Ili mora onako...navijanje je u sustini zajebancija,valjda ce te to jednom shvatiti.Da ne bude zabune ovaj moj upis nikako ne znaci da ja podrzavam Parove.Naprotiv...

нема лека

Postby нема лека » Mon Oct 01, 2018 4:32 pm

Ако се сећаш и тад сам ти рекао моје мишљење о Пеци Панкеру, човек алкохоличар, који нема никакав кредибилитет на северу већ 15 година, нити га млађе генерације сматрају легендом. Далеко је он од Ред Девисла, а и од Зулу Вориорса. Распитај се мало боље колико је он био активан, да га нема на снимцима из Загреба одавно би био заборављен. Он је био познатији као градска фаца, него као навијач. Тужно шта је човек постао, од градске фаце, урбаног типа до пропалог алкоса који продаје дупе коме стигне. То што телеграф и пинк напишу легендарни вођа, то је баш баш далеко од истине. Могао је да се укључи ко хоће у ту емисију и да каже да га поздравља, можда га и јесу поздравили Ред Девилси јер им је приватно другар. То нема никакве сличности са случајем Зулу Вориорса и њиховим учествовањем у вајс документарцу. Они су тамо представљали навијачку групу, а не себе. А Сима се јесте покајао, а ти веруј у шта хоћеш и настави да гледаш парове.

1958

Postby 1958 » Mon Oct 01, 2018 4:53 pm

A sto su se pokajali?
Често одем до на село

нема лека

Postby нема лека » Mon Oct 01, 2018 5:19 pm

Нису они, него он, објашњено му је да навијачи нису некакве јавне личности да дају било коме интервјуе, а поготово не медијима попут вајса

навијај

Postby навијај » Mon Oct 01, 2018 9:52 pm

Image

Мићара

Postby Мићара » Mon Oct 01, 2018 11:43 pm

навијај wrote:Image

Врло врло просте математички задаци... На слици број 1 имамо кружницу са неком тачком "А" и са правом која има и тачку "B" али је називамо "r". На слици број 2 кружница остаје али је пресецамо са правом "h" и израчунавамо површину купе врло јасном дефиницијом висина пута полупречник основе...

На слици број 3. ипак идемо мало дубљу математичку сферу анализе косинуса и синуса, што нам одмах даје мотив да је у питању анализа или ти математичка алгебра са променама, али опет има нешто врло једноставно а то је "x" на трогулу добија се врло лаком дефиницијом израчунавања, размислите мало, док ми летимо ка слици број 4. Израчунавање тангенса са врло једноставним циклусом промена од 5 функција или домена како хоћете... А поред тога врло врло једноставни агебарски изрази то сте учили у 9 разреду основне школе нема потребе за објашњавати такве ствар... :!:
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

pertla

Postby pertla » Tue Oct 02, 2018 12:29 am

A sta mi sto smo zavrsili samo 8 razreda osnovne da radimo?
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

Мићара

Postby Мићара » Tue Oct 02, 2018 8:07 am

pertla wrote:A sta mi sto smo zavrsili samo 8 razreda osnovne da radimo?

Nesam skolovala...

penzos

Postby penzos » Tue Oct 02, 2018 8:34 am

Мићара wrote:Врло врло просте математички задаци... На слици број 1 имамо кружницу са неком тачком "А" и са правом која има и тачку "B" али је називамо "r". На слици број 2 кружница остаје али је пресецамо са правом "h" и израчунавамо површину купе врло јасном дефиницијом висина пута полупречник основе...

Što volim kad se neko ovako javi da ispadne pametan...bolje da si ćutao, nego sto si se ovoliko nalupao. Dalje od ovoga nisam ni čitao.

Мићара

Postby Мићара » Tue Oct 02, 2018 10:08 am

Супућу пилећу...

prcko

Postby prcko » Thu Oct 11, 2018 11:20 am

Izginuse oko pilica, a pivo 40 dindzi...budale.

Rođaci

Postby Rođaci » Thu Oct 11, 2018 11:51 am

http://jugmedia.rs/lidl-se-otvorio-nije ... om-centru/

Lekari Službe urgentne medicine u Opštoj bolnici Leskovac jutros od 7 pa danas do 10 časova imali su svega 12 pacijenata, što je deset puta manje od uobičajenih situacija tokom radnih dana.

„Imali smo samo dva, i to ozbiljna pacijenta, završili posao i, evo, sedimo besposleni, što nam se nikada do sada nije desilo“, kaže nam jedan od lekara u tom centru.

Ovakva situacija nezvanično se dovodi u vezu sa jutrošnjim otvaranjem nemačkog Luidla u Leskovcu gde su u ogromnom redu čekali da pazare, po akcionim cenama, Leskovčani, uglavnom pacijenti srednje i starije životne dobi.

„Nema pacijenata koji se žale na visok pritisak, vrtoglavice i na gušenja, te na bolesti zbog kojih se u Urgentnom centru prave najveće gužve koje nas ometaju da zaista urgentne bolesnike pregledamo i zbrinemo što pre“, dodaje ovaj lekar.

riper

Postby riper » Thu Oct 11, 2018 12:15 pm

U to ime da se setimo nekih svetlih momenata nase novije istorije.

prcko

Postby prcko » Thu Oct 11, 2018 1:02 pm

Kakav materijal za Drzavni posao, scenario se sam pise. :mrgreen:

Image

Далтон

Postby Далтон » Thu Oct 11, 2018 2:15 pm

Prcko gde je ovo?
(Street Force / Curva Orientale)

prcko

Postby prcko » Thu Oct 11, 2018 2:38 pm

Далтон wrote:Prcko gde je ovo?

Nisam siguran al cini mi se da sam negde procitao da je Sombor u pitanju. U svakom slucaju je sa danasnjeg otvaranja Lidl marketa. Otvoreno je 16 marketa u 12 gradova, BG (5 komada). Imaju svasta na akciji, ali najveci haos je bio oko piletine (120din/kg). Iz Leskovca imaju jos gori snimci, otimaju jedni drugima iz korpa.

Danas mi bas prica covek na poslu koji gaji pilice. Kaze da ga odhranis nekom najeftinijom a prihvatljivom varijantom i da ne zaradis bas nista, ne moze da bude ispod 250-280 dinara. Znaci ovi ili poklanjaju te pilice ili je to neko djubre od mesa, nema trece.
Last edited by prcko on Thu Oct 11, 2018 2:45 pm, edited 1 time in total.

ultrastito

Postby ultrastito » Thu Oct 11, 2018 2:43 pm

debilana, nista manja nego sto su primeri u amerikama za one njihove kurceve dane popusta. ljudi su stoka, tu su meridijani i geografske sirine nebitne.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

prcko

Postby prcko » Thu Oct 11, 2018 2:48 pm

ultrastito wrote:debilana, nista manja nego sto su primeri u amerikama za one njihove kurceve dane popusta. ljudi su stoka, tu su meridijani i geografske sirine nebitne.

Istina, al nekako je jadniji utisak kad vidis da se ljudi peglaju za piletinu i banane nego tamo za televizore i mobilne.

Return to “Само опуштено”