Занимљиве слике и клипови
- B.Centrale
Re: Занимљиве слике и клипови
Ja ‘74-‘78-‘82-‘86. U tom periodu su mi i najlepse izgledale. Najgrdnije su ove futurike na poslednja 4 + ovogodisnja. Djubre odvratno, raspala se kurvetina dabogda
bologna centrale
Italija '90 amin
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
- lost&found
Ova iz Rusije je bas nidje veze. Jel zna neko koja je inspiracija za ovo govno bila?
Od '78 do '94... Dok mi je i 2002 draga iz razloga sto jedno nju imam kod kuce i ako su od te godine pocele da budu katastrofalne lopte..
lost&found wrote:Ova iz Rusije je bas nidje veze. Jel zna neko koja je inspiracija za ovo govno bila?
https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%B4%D0%B8%D0%B4%D0%B0%D1%81_%D0%A2%D0%B5%D0%BB%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80_18
Најјакије! Лопта јебе кеве колико је добра...

Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Мићара wrote:
Gledam ovo 5ti put i pokusavam da skontam sta je smesno ili zanimljivo ovde. Stavi na fejsbuk gde mu je i mesto i ogrebi se za koji lajk.
значи плакање, лик се представља као дон Крушевца и мртав је озбиљан

Сасвим случајно налетим јутрос на фејсу на његов профил и неку страницу где га људи ложе, лик изазива Кристијана преко фејса да се бију у паровима, па га људи ложе да су преко Кристијановог адвоката средили борбу, има као армију фанова, а у ствари га људи најпровидније ложе. А он се напалио као мајмун, има људи који покушавају да му објасне да није криминалац, а ни борац, а он их напушава.
https://www.facebook.com/ivan.mitrovic.39750/photos_all
https://www.facebook.com/ivan.mitrovic.39750/photos_all
хајка wrote:
Gledam ovo 5ti put i pokusavam da skontam sta je smesno ili zanimljivo ovde. Stavi na fejsbuk gde mu je i mesto i ogrebi se za koji lajk.
Шта мене боли курац колико си ти то пута видио, и што ти није смешно ако теби није мени јесте, набијем те на курац мајмуне глупави.
Gazda Drki wrote:
Ponosni poljoprivrednik Miloš (23) traktor vozi elegantan i namirisan: U kafani pije samo vodu, a kad se drugi vraćaju iz provoda, on i dalje ore (FOTO)
http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/29 ... e-ore-fotoDok mi objašnjava kako obrađuje zemlju, ne mogu da ocenim na koji tačno parfem miriše, ali je miris vrlo prijatan. Iako mu sunce smeta, iz bontona skida naočare, da se gledamo u oči dok razgovaramo.
Dodaje da bi samo voleo da se izmisli neka tableta protiv spavanja, jer mu 24 sata nije dovoljno za sve što mora da uradi. Osim što provodi minumum 12 sati na poslu, Miloš svaku noć pred spavanje trenira u teretani.
- Zamisli da moraš da zameniš gumu na traktoru, a nemaš snage za to. Trebalo bi da se uvede kao pravilo da svaki poljoprivrednik mora da trenira - dobacuje nam Milošev otac i ja shvatam da je u pravu dok gledam u traktorsku gumu koja je veća od svih nas.
Kakvo proseravanje...![]()
![]()
Čitam malopre da je ponosni poljoprivrednik Miloš ušao u Parove. Tako da, ko mu se smejao nije pogrešio.
https://z-m-scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/29366281_1979543458741803_6468753173756785029_n.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_ad=z-m&_nc_cid=1233&oh=bc26260aed8e886d371b75f0b9cb779d&oe=5B32BF7A
Pa majku mu jebem kakva gadost. Svakakvih sam gledao al ovo je...
Pa majku mu jebem kakva gadost. Svakakvih sam gledao al ovo je...
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса
Samo kucaj blue waffle i idi na slike, ovo je piknik 

Ja još luđi pa vas poslušah.
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса

Пери wrote:Samo kucaj blue waffle i idi na slike, ovo je piknik
A fakčina.. beži u kurac. Nemoj da je neko kucao. Umalo povratih

(Street Force / Curva Orientale)
- Grobar do groba
Далтон wrote:Пери wrote:Samo kucaj blue waffle i idi na slike, ovo je piknik
A fakčina.. beži u kurac. Nemoj da je neko kucao. Umalo povratih
Prekasno brate

Do neba volimo te mi,i pevamo ti svi,da jedini si klub na svetu celom....PFK
- Ultra Sarma