Девојке, жене

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
FDPP

Re: Девојке, жене

Postby FDPP » Thu Dec 29, 2016 3:07 pm

Kibiców wrote: U svakom slucaju sjebo sam, krivo mi je ali gotovo je sad.

ukratko ako ti je sudjeno karaces je :D
Last edited by FDPP on Thu Dec 29, 2016 3:17 pm, edited 1 time in total.

pustinjska lisica

Postby pustinjska lisica » Thu Dec 29, 2016 3:14 pm

Image
У реверу носим марамицу белу ја,
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.

марамица маркизет, мене воли цео свет
марамица маркизет, мене воли цео свет

FDPP

Postby FDPP » Thu Dec 29, 2016 3:20 pm

pustinjska lisica wrote:Image

u pravi si brate , pogresan sajt...imao sam dobru nameru ali...
I'm not in the mood to argue with wankers.

weekend offender

Postby weekend offender » Thu Dec 29, 2016 4:12 pm

carl cox, ima li ga negde, sta radi? :)

DRINK

Postby DRINK » Thu Dec 29, 2016 4:13 pm

у затвору је још :D

Rođaci

Postby Rođaci » Thu Dec 29, 2016 5:00 pm

de nestade post FDPP? :mrgreen:

FDPP

Postby FDPP » Thu Dec 29, 2016 5:19 pm

ja sam ga izbrisao . Kucao sam pola sata i onda se pojavi lisica i kaze baronisem , ok poentirao je, mnogo jak lik :D ali sam mu poslao objasnjenje u privatnoj poruci , pa mozda sledeci put ispostuje neciji trud , tj kucanje pola sata :D
Od sad pisem po recenicu , u njoj maks 3 reci, pa forum da nam zivne :D

Rođaci

Postby Rođaci » Thu Dec 29, 2016 6:05 pm

gre'ota, sjajan post je to bio :mrgreen:

blatnjavi

Postby blatnjavi » Thu Dec 29, 2016 6:08 pm

@ Кибицов
Имао сам сличну ситуацију летос са неком фризерком врхунском милфаром. Остали сами у том салону где увек има бар још један, два фризера и пар људи који чекају. Она прича целу тужну животну причу о разводу и малом детету...

Обузела ме нека срамота тад кад је требало макар контакт да узмем, мало сам се и усрао али блам неки ме скоро парализовао. После сам клео себе и судбину 18 дана...

Сад кад прочитах твоје искуство драго ми је да сам одустао, нисам имао ову фејсбук епизоду :D

Десноруки је, рекао бих, убо суштину по овом питању.
Имам три кера, два су различита а један је исти.

Вини Џонс

Postby Вини Џонс » Thu Dec 29, 2016 6:10 pm

blatnjavi wrote:@ Кибицов
Имао сам сличну ситуацију летос са неком фризерком врхунском милфаром. Остали сами у том салону где увек има бар још један, два фризера и пар људи који чекају. Она прича целу тужну животну причу о разводу и малом детету...

Обузела ме нека срамота тад кад је требало макар контакт да узмем, мало сам се и усрао али блам неки ме скоро парализовао. После сам клео себе и судбину 18 дана...

Сад кад прочитах твоје искуство драго ми је да сам одустао, нисам имао ову фејсбук епизоду :D

Десноруки је, рекао бих, убо суштину по овом питању.

А и цимање ако те одбије, треба опет доћи на шишање. :mrgreen:

Мићара

Postby Мићара » Thu Dec 29, 2016 6:22 pm

DRINK wrote:у затвору је још :D

Видићеш кад се врати. И каже да је прцо водницу... Негдје у кантини док је куповала смоки од њега :D
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

FDPP

Postby FDPP » Thu Dec 29, 2016 6:39 pm

Она прича целу тужну животну причу о разводу и малом детету...

Brate ispravno si postupio, ako si samo hteo da je karas. Samohrane majke, ma koliko znaju kucke da budu i sve, one su ipak kategorija koju treba postovati.
Uvek sam, zato sto znam sebe, pokusavao da izbegavam njih , ali relativno skoro se skontam sa jednom..i bas sam se ogresio.Ona je iz malog mesta, ja na odmoru u tom mestu, i pocnemo da se vidjamo. Relativno je mlada , neki debil je napumpao kao klinku sa 17, naravno zapalio, posle kaada se porodila njegova porodica trazila utvrdjivanje ocinstva pa su joj prihvatili malu , pa se ona liku vratila, pa je on peglao i komsija hteo da je zastiti i lik izvadi utoku i ispuca komsiju, sad lezi...Uglavnom haos prica.Ona mi se bas onako otvorila. kao sto rekoh iz malog je mesta , tu je svi smatraju za kurvu, a riba radi za minimalac , bori se, totalno normalac, sta ce drugo ima cerku, 25 godina, i nista od zivota.I ja u naletima obecavao joj svasta i posle mi bas onako zao bilo i tesko..Da nema dete ko je jebe zajebace ona nekog posle mene i sve ok , ali ovako one se ne otvaraju svakome, pa je po meni greh takve ribe zajebavati .

B.Centrale

Postby B.Centrale » Thu Dec 29, 2016 7:59 pm

FDPP wrote:
Она прича целу тужну животну причу о разводу и малом детету...

Brate ispravno si postupio, ako si samo hteo da je karas. Samohrane majke, ma koliko znaju kucke da budu i sve, one su ipak kategorija koju treba postovati.
Uvek sam, zato sto znam sebe, pokusavao da izbegavam njih , ali relativno skoro se skontam sa jednom..i bas sam se ogresio.Ona je iz malog mesta, ja na odmoru u tom mestu, i pocnemo da se vidjamo. Relativno je mlada , neki debil je napumpao kao klinku sa 17, naravno zapalio, posle kaada se porodila njegova porodica trazila utvrdjivanje ocinstva pa su joj prihvatili malu , pa se ona liku vratila, pa je on peglao i komsija hteo da je zastiti i lik izvadi utoku i ispuca komsiju, sad lezi...Uglavnom haos prica.Ona mi se bas onako otvorila. kao sto rekoh iz malog je mesta , tu je svi smatraju za kurvu, a riba radi za minimalac , bori se, totalno normalac, sta ce drugo ima cerku, 25 godina, i nista od zivota.I ja u naletima obecavao joj svasta i posle mi bas onako zao bilo i tesko..Da nema dete ko je jebe zajebace ona nekog posle mene i sve ok , ali ovako one se ne otvaraju svakome, pa je po meni greh takve ribe zajebavati .

Brate mili, zasto mislis da si se ogresio? Pa mucenici je trebala neka lepa rec, da cuje i vidi da nisu zvi zlotvori kao njen bivsi. Ako si je karao (nisam skapirao iz posta jel bilo nesto u tom smislu), pa bez obzira sto joj prevashodno treba neko da bude pored nje i tog deteta, isto tako joj treba i sex, to su normalne stvari. Nema sta da ti bude bedak, sve je to sasvim ispravno i korektno.
bologna centrale

FDPP

Postby FDPP » Thu Dec 29, 2016 9:30 pm

B.centrale
nije poenta u sexu, ni u lepoj reci..vec sto sam je ubedio da su te reci istinite , i onda je ostala sjebana..razumes ti.

B.Centrale

Postby B.Centrale » Thu Dec 29, 2016 10:26 pm

Jbg burazeru, pruzio si joj priliku da opet cuje lepe reci i da od njih zivi neko vreme, na kraju verovatno nisi ispao ni blizu dzukele kao neki drugi u njenom zivotu, obzirom da se vidi da ti je stalo. Varas se ako mislis da to nije nista ili jos gore, da si napravio minus. Secanja na lepe trenutke nam daju snagu da idemo napred. Tako ce i ona.
bologna centrale

FDPP

Postby FDPP » Thu Dec 29, 2016 10:53 pm

Danas sam ovde napisao bio jedan post, ko je video znao o cemu pricam, i izbrisao sam ga, a nisam trebao...U tom postu jedino sto je cudno bilo je vremenski period u kome se radnja odvijala, jbg i meni je bilo neverovatno ali tako je bilo.A sve ostalo u njemu je bilo regularno, mislim neka normalna desavanja.Cak sam i ucesnicu desavanja u izmenjenom izdanju posta na neki nacin stavio ovde, ali nekim ljudima ni to nije bilo dovoljno...E sad mene sto je zacnulo pa razmisljam o tome je to zasto je ljudima to toliko neverovatno. Da li zbog toga sto ne znaju ko je to napisao a inace im je to normalno ili im je vecina stvari u vezi zena nepoznanica!?
Zadnja dva slova u mom niku su inace pivo, picke , a prva dva isto su laka, dakle poenta do skoro mog zivota ... Imam u glavi bas ovde svasta da napisem,kao riper i batke o onome sto oni znaju, ali moram prvo nesto drugo da uradim da ucutkam one koji ce iz cista mira staviti baron i tako mi sjebati ono u sta sam ulozio neko vreme da iskucam a najvise zbog njih bih i pisao da shvate da su neke stvari normalne i da se trude na tom polju jer posle dodje vreme kad je to stvarno muka i cimanje . Ne kazem ja da sam ja neki bacje, kazanova, daleko sam ja od toga, mnogo daleko, ali jednostavno za najobicniju spiku lik mi rece da sam baron, sta ce tek reci za one sto su meni nerealne :D mislim sad me nesto tako vozi po glavi, sta ce sutra biti videcemo...sad sam inace na odmoru imam vremena :D

zizou

Postby zizou » Thu Dec 29, 2016 10:57 pm

Bolje nista da ne pises ako ces zbog svakog negativnog, provokativnog odgovora da kukaš..

FDPP

Postby FDPP » Thu Dec 29, 2016 11:01 pm

ja ne kukam brate nego mi je trip da je to ljudima nerealno . nije mi jasno jel se sprda ili mu je nerealno . to pricam

Кум Жоржо

Postby Кум Жоржо » Thu Dec 29, 2016 11:18 pm

@pičke

Pa daj opet to brate, ako je moguće kako.
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса

Rođaci

Postby Rođaci » Thu Dec 29, 2016 11:30 pm

pusti Lisicu, on misli da je gledao KK Zvezdu prethodne 4 godine, nema pojma šta priča :mrgreen:

ponovi priču, vrhunska je

Return to “Само опуштено”