Kibiców wrote: U svakom slucaju sjebo sam, krivo mi je ali gotovo je sad.
ukratko ako ti je sudjeno karaces je

Kibiców wrote: U svakom slucaju sjebo sam, krivo mi je ali gotovo je sad.
pustinjska lisica wrote:
blatnjavi wrote:@ Кибицов
Имао сам сличну ситуацију летос са неком фризерком врхунском милфаром. Остали сами у том салону где увек има бар још један, два фризера и пар људи који чекају. Она прича целу тужну животну причу о разводу и малом детету...
Обузела ме нека срамота тад кад је требало макар контакт да узмем, мало сам се и усрао али блам неки ме скоро парализовао. После сам клео себе и судбину 18 дана...
Сад кад прочитах твоје искуство драго ми је да сам одустао, нисам имао ову фејсбук епизоду
Десноруки је, рекао бих, убо суштину по овом питању.
DRINK wrote:у затвору је још
blatnjavi wrote:@ Кибицов
Она прича целу тужну животну причу о разводу и малом детету...
FDPP wrote:blatnjavi wrote:@ Кибицов
Она прича целу тужну животну причу о разводу и малом детету...
Brate ispravno si postupio, ako si samo hteo da je karas. Samohrane majke, ma koliko znaju kucke da budu i sve, one su ipak kategorija koju treba postovati.
Uvek sam, zato sto znam sebe, pokusavao da izbegavam njih , ali relativno skoro se skontam sa jednom..i bas sam se ogresio.Ona je iz malog mesta, ja na odmoru u tom mestu, i pocnemo da se vidjamo. Relativno je mlada , neki debil je napumpao kao klinku sa 17, naravno zapalio, posle kaada se porodila njegova porodica trazila utvrdjivanje ocinstva pa su joj prihvatili malu , pa se ona liku vratila, pa je on peglao i komsija hteo da je zastiti i lik izvadi utoku i ispuca komsiju, sad lezi...Uglavnom haos prica.Ona mi se bas onako otvorila. kao sto rekoh iz malog je mesta , tu je svi smatraju za kurvu, a riba radi za minimalac , bori se, totalno normalac, sta ce drugo ima cerku, 25 godina, i nista od zivota.I ja u naletima obecavao joj svasta i posle mi bas onako zao bilo i tesko..Da nema dete ko je jebe zajebace ona nekog posle mene i sve ok , ali ovako one se ne otvaraju svakome, pa je po meni greh takve ribe zajebavati .
Users browsing this forum: No registered users and 33 guests