Игрице
Re: Игрице
je l' to nešto što se klikće odozgo po mapi ili normalna igra? 

"Normalna", prvi deo je bio bas dobar, verovatno ce i ovaj da valja. Rodjo probaj BF multiplayer , pa javi jel lako. 

Citao sam, i bili su u fazonu da za ovaj drugi deo nisu hteli da prave nesto mnogo vece mape i "razvodnjavaju akciju", nego da su jos vise radili na onom nemessis sistemu koji je i u prvom delu bio odlican. A i koliko sam skapirao ovde ce dobar deo price biti o tome kako minas ithil postaje minas morgul sto je mega zanimljivo!
@ prcko
nikad nisam igrao MP bilo koje igre, mrzi me time da se bavim
gledao sam trejler za Shadow of War sad, podseća me na The Witcher... a to nije dobar znak
nisam ljubitelj tih magija i zajebancija, samo realistične igre ili pucačine tipa Doom, Wolfenstein itd
nikad nisam igrao MP bilo koje igre, mrzi me time da se bavim
gledao sam trejler za Shadow of War sad, podseća me na The Witcher... a to nije dobar znak

nisam ljubitelj tih magija i zajebancija, samo realistične igre ili pucačine tipa Doom, Wolfenstein itd
- lost&found
Пери wrote:A i koliko sam skapirao ovde ce dobar deo price biti o tome kako minas ithil postaje minas morgul sto je mega zanimljivo!
Nesh' jebat ni u narednih 6 meseci

Ma 20 sati max, i to da je kompletiras 100% sa svim sporednim zadacima. Ne treba 6 meseci, to se obrne za jednu prosecnu mecu.
Игрице
lost&found wrote:Пери wrote:A i koliko sam skapirao ovde ce dobar deo price biti o tome kako minas ithil postaje minas morgul sto je mega zanimljivo!
Nesh' jebat ni u narednih 6 meseci
Hahahah a bukvlano, kako sam poslao ovo bio sam u fazonu, a jebem mu mater... I jos mega! Pakao

- grobarizsrpske
Другари играм ФМ 2008 (још увијек) и занима ме постоји ли неки торент са комплет грбовима, дресовима и фацама за овај ФМ ? Наилазио сам ан нету на одређен фајлове, међутим везани су или за неку од лига или за оне најјаче лиге, а мени би требало нешто више, не мора за 50 лига, али барем за 20-ак, међу којима и нашу. (на пп ако није проблем, да не кршимо правила форума)
znači da si sad na nekoj 3252 godini.
svaka moja slabost je sigurno prolazna
...a ako ostanem, moraću dalje...
...a ako ostanem, moraću dalje...
- grobarizsrpske
Не баш.
С Фиорентином у 2049-ој.
И није да ми наведено фали толико, али је свакако угодније уз наведене детаље.

С Фиорентином у 2049-ој.
И није да ми наведено фали толико, али је свакако угодније уз наведене детаље.
DRINK wrote::shock: Дајте тај први део, баш сам анти гејмер, али овај део што излази сад у августу баш баш крца
Nema sanse da se setim odakle sam skinuo, ali ovaj bi trebalo da sljaka
https://www.skidrowreloaded.com/?s=shadow+of+mordor&x=30&y=24
ја већ 5 година играм ВоТ (тенкове оне), док синоћ није дошао кум са клинцем и клиња ме зарази врх игрицом!
Plague Inc - Evolved
Plague Inc - Evolved

"We love you Bajro we do, we love you Bajro we do, oh Bajro we love you"
BajrO wrote:ја већ 5 година играм ВоТ (тенкове оне), док синоћ није дошао кум са клинцем и клиња ме зарази врх игрицом!
Plague Inc - Evolved![]()
![]()
Ау колико сам тражио ово, игрица је зараза права.. Жив био
- Занемарујем тактику
Ма дај, преживи 300 људи на свету и пише ми DEFEAT. То су неку пустињаци, где да их нађе бактерија јебена. Изнервирао сам се. 

...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.
- Занемарујем тактику
Занемарујем тактику wrote:Ма дај, преживи 300 људи на свету и пише ми DEFEAT. То су неку пустињаци, где да их нађе бактерија јебена. Изнервирао сам се.
Нема ЕДИТ. Пређем бактерију на нормал, и не откључавају се вируси. Видим да се многи жале на нету. Како сте то решили?
И мени се то десило, избрисао и скинуо је поново, сад шљака како треба..... Мада боље да нисам то радио, одавно се нисам оволико изнервирао, 50 људи до краја и преживели... Врв из снс-а
- Занемарујем тактику
DRINK wrote:И мени се то десило, избрисао и скинуо је поново, сад шљака како треба..... Мада боље да нисам то радио, одавно се нисам оволико изнервирао, 50 људи до краја и преживели... Врв из снс-а
Решио сам и ја. Само сам скинуо други крек.