Nexon wrote:ultrastito wrote:https://www.ekspres.net/politika/intervju-sainovic-milosevic-je-nudio-klintonu-dasrbija-ude-u-nato-u-zamenu-za-nezavisnost-kosova
zanimljiv intervju
Тачно, то показује колики је Слоба био дебил и није схватао. Зато што је Слоба са женом му био комуниста. Трагедија ове земље је што од 1990 ми имамо смене бивших комуниста. Екипа ових који су дошли су била маса они који су пукли на 8. седници СКС од Слобине екипе. Црвена буржујска олош.
Док си код усташа имао фашисту који је мобилисао нацију(ни геноцид нијe проблем како је писао), код балија исламисту повезна са Ајатоласима у Ирану, који то исто ради са мујама, овде у Србији имаш комунисту који није знао шта хоће.
Нација погубљена и подељена. Слоба фура петокраку и наслеђе комунизма, маса људи, нарочито малдих спремних за фајт, за Краља и отаџбину. Слоба говори ми смо за мира и швајцарски стандард, а теби долазе људе по градовима који причајуу страшне приче о сукобима са усташама.
Од десничара имао си кловна и лопова Шешеља, са својом моронском странком, коју је свесно тако направио да му не би правили проблеме као вођи. Који су веровали да ће коњички пук да освоји Ватикан.
Имао си поштеног али невероватно метиљавог Коштуницу и друге маргиналне десничарске групе.
А, државу ствара десница.
И поред тога, Слоба је издан од свог оркужења. Никада не би пао да се то није десило-никада!
Sve od a do s tacno kako si napisao!!!Nista ja ovde nebi dodavao sto se tice rasprave o Slobodanu Milosevicu.
A sto se novih momenata od veceras tice

Toma Nikolic ima sansu da nakon zakucavanja eksera u kovceg Borisa Tadica,spremi i kolac ovome.
Potrebno je samo malko dobre rakije i da mu neko kaze-MA KANDIDUJ SE I TI KO GA JEBE!
Lagano mu otkida 5-6 % glasova,i gura ga u drugi krug sa Seseljom ili Dzeremajom,i eto cescih poseta doktoru zbog skakanja pritiska...obuci se slojevito Alek...