Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Pogrebnik

Re: Вести

Postby Pogrebnik » Tue Feb 14, 2017 1:45 pm

Grobar do groba wrote:
Влада Паликућа wrote:Пети октобар је најсрамотнији моменат српске историје, немамо чему да се надамо док се око тога не деси општа сагласност, а сви покретачи ''пуча'' и каснији преузимачи власти не изведу пред лице правде и најсуровије могуће казне за велеиздају.

Pravo u centar,poenta svega i ziva istina napisana u dva reda!!!!Sloba jeste imao dva,tri veca kiksa tokom svoje vladavine i samim time ne moze bas biti idealan vladar niti nesto slicno,ali je za Djindjica,Cedu,Kostunicu,Canka,Labusa,patkice,otoporase i ostalu bagru petooktobarsku pojam i kao covek i kao politicar.Covek je bio nas poslednji pravi drzavnik.

Dva,tri veca kiksa?
Hrvatska,Bosna,pre toga Slovenija,hiperinflacija,prazne prodavnice, godinama sam jeo babin nazovi hleb koji je mesila jer nije bilo hleba da se kupi. Zandari mlatili kao nenormalni itd
Jedino sto je tada cvetalo je kriminal i siva ekonomija

Nexon

Postby Nexon » Tue Feb 14, 2017 1:48 pm

Тачно, то показује колики је Слоба био дебил и није схватао. Зато што је Слоба са женом му био комуниста. Трагедија ове земље је што од 1990 ми имамо смене бивших комуниста. Екипа ових који су дошли су била маса они који су пукли на 8. седници СКС од Слобине екипе. Црвена буржујска олош.
Док си код усташа имао фашисту који је мобилисао нацију(ни геноцид нијe проблем како је писао), код балија исламисту повезна са Ајатоласима у Ирану, који то исто ради са мујама, овде у Србији имаш комунисту који није знао шта хоће.
Нација погубљена и подељена. Слоба фура петокраку и наслеђе комунизма, маса људи, нарочито малдих спремних за фајт, за Краља и отаџбину. Слоба говори ми смо за мира и швајцарски стандард, а теби долазе људе по градовима који причајуу страшне приче о сукобима са усташама.

Од десничара имао си кловна и лопова Шешеља, са својом моронском странком, коју је свесно тако направио да му не би правили проблеме као вођи. Који су веровали да ће коњички пук да освоји Ватикан.
Имао си поштеног али невероватно метиљавог Коштуницу и друге маргиналне десничарске групе.

А, државу ствара десница.

И поред тога, Слоба је издан од свог оркужења. Никада не би пао да се то није десило-никада!

Grobar do groba

Postby Grobar do groba » Tue Feb 14, 2017 1:49 pm

Pogrebnik wrote:
Grobar do groba wrote:
Влада Паликућа wrote:Пети октобар је најсрамотнији моменат српске историје, немамо чему да се надамо док се око тога не деси општа сагласност, а сви покретачи ''пуча'' и каснији преузимачи власти не изведу пред лице правде и најсуровије могуће казне за велеиздају.

Pravo u centar,poenta svega i ziva istina napisana u dva reda!!!!Sloba jeste imao dva,tri veca kiksa tokom svoje vladavine i samim time ne moze bas biti idealan vladar niti nesto slicno,ali je za Djindjica,Cedu,Kostunicu,Canka,Labusa,patkice,otoporase i ostalu bagru petooktobarsku pojam i kao covek i kao politicar.Covek je bio nas poslednji pravi drzavnik.

Dva,tri veca kiksa?
Hrvatska,Bosna,pre toga Slovenija,hiperinflacija,prazne prodavnice, godinama sam jeo babin nazovi hleb koji je mesila jer nije bilo hleba da se kupi. Zandari mlatili kao nenormalni itd

Krajina i Bosna da,to sam i mislio pod kiksevima,za ovo ostalo nije on kriv nista.Sankcije,a zatim i hiperinflaciju i sve ostalo sto je iz toga proisteklo nam je proizveo i nametnuo zapad.A sta ti je lepo cvetalo za vreme DOS-a?
Do neba volimo te mi,i pevamo ti svi,da jedini si klub na svetu celom....PFK

Nexon

Postby Nexon » Tue Feb 14, 2017 2:02 pm

SAO_Zeljin wrote:Slobodan Milosevic je bio tiranin koji je vladao uz pomoc nevidjene propagande i straha. Pa u trenutku kad narod radi za po 20 maraka mesecno on najavljuje norveski standard. Svako ko se na bilo koji nacin usprotivio bio je otpustan sa posla i prebijan i to od strane redovne policije. Taj 5. oktobar je najsvetliji dan u poslednjih 50 godina u ovoj zemlji.

To sta se posle desavalo je druga stvar i naravno da je uvek vladala gomila lopova i poltrona ali peti oktobar je izveo narod i narod treba da pude ponosan na peti oktobar.

Није битно да ли 2, 20, 200, 2000 марака ако можеш са 2 марке да купиш исто колико и онај са 2000 марака у другој држави. Ради се о ценама. Овде су цене биле знатно ниже. Проблем је била хиперинфлација 1993, као последица ужасних санкција уведених после пада Венс-Овеновог плана 1993. То значи већ 2 године рата. То показује колико је Слоба био погубљен, уместо да мобилипше нацију са 300 000 људи и груне у усташију и тако спречи даљи рат, нарочито у БиХ, он шта ради? А, ако није хтео рат, онда није требао да грува кримосе по фронту јер није спобан да мобилише нацију. Па после по Београду хаос на улицама. Стварно чудно.
Другим проблем је била несташица у продавницама. Па се делило брашно и уље. Додуше то када се делико је често било много јефтиније, социјално. Знам јер сам стајао у једном таквом реду.
Било је рестрикција струје. Све то је вукло корене из још СФРЈ када је било исто рестрикција и несташица и хипеинфлације. Тај ко вам је причао да је СФРЈ била супер, тај вас је грдно зајебао. Уосталом, гледаје Гигу Моравца по 100-ти пут.

Народ није извео 5. октобар али око Милошевића је била гомила јул-ових лопова који су постали жути и прозападни. Чувени портпарол ЈУЛ-а, Горан Матић(то је онај фрфљави што је причао о страним издајницим и плаћеницима и хватао пауке), данас има послове са бившим амбасадором САД у Србији-Вилијамом Монтгомеријем, иначе човеком који је рушио Слобу из Будимпшете. О разним Митровићима, Кертесима, и очевима Вукова Јеремића...можда неки други пут.

Ипак од 1996-1998 био је јак економски раст и добро се сећам како је све живнуло. Ми данас немамо индустријску производњу из 1998.

prcko

Postby prcko » Tue Feb 14, 2017 2:34 pm

16.02.2015

PEŠAK MAČETOM RASPORIO VOZAČA NASRED ULICE Zasmetalo mu što je trubio sirenom

pešak, inače stariji čovek, rasporio ga je mačetom koju je držao u torbi, a zatim mu odsekao nos.

14.02.2017

Viši sud u Beogradu osudio je danas na pet godina zatvora Petra Kneževića jer je 16. februara 2015. godine u Batajnici naneo satarom teške telesne povrede Stevanu Katiloviću (35) zbog kojih je on preminuo.

Živković je prvo bio optužen za teško ubistvo ali je delo prekvalifikovano pa je osudjen za teške telesne povrede sa smrtnim ishodom.

Knežević je uhapšen pet dana posle tragičnog dogadaja, a u pritvoru je proveo 23 meseca. Odlukom sudskog veća 13. januara mu je pritvor zamenjen kućnim pritvorom uz elektronski nadzor.

Pogrebnik

Postby Pogrebnik » Tue Feb 14, 2017 2:51 pm

Grobar do groba wrote:
Pogrebnik wrote:
Grobar do groba wrote:.

Dva,tri veca kiksa?

Krajina i Bosna da,to sam i mislio pod kiksevima,za ovo ostalo nije on kriv nista.Sankcije,a zatim i hiperinflaciju i sve ostalo sto je iz toga proisteklo nam je proizveo i nametnuo zapad.A sta ti je lepo cvetalo za vreme DOS-a?

Druze,ne kapiras poentu,ljudima je trebalo nesto sto bi promenilo celu situaciju, skinulo govna i to je to. Niti sam rekao da je cvetalo cvece posle 2000 niti da su bolji. Sistem je isti samo se njuske menjaju

Nexon

Postby Nexon » Tue Feb 14, 2017 3:07 pm

Иначе видим да је стављен панонски говнар на преходној страни. Треба да се зна да је то говно 1989 подржавало Милошевића.
Гомила снимака у том видео материјалу није из 2000-те. Примера ради, оно пребијање од стране пандура оног момка је из протеста 1996/97 када је мурија по 10 редова кордона под пуном опремом, за разлику од несрећник из смешне савезне полиције 5.10.2000., стајало у Коларчевој улици.
Да не говорим како је Студенстки протест, одвојен од гована из Заједно, покренут од стране десничарских орјентисаних студената на Платоу и да је брзо киднапован од страначке омладине на вези са ко зна којим деловима разних служби у виду наркомана-Чедо ожени ме. Тада је запад подржавао Милошевића уз последње упозерење да мора полако да иде са власти. Јер је Јовица Станишић, начелникм дб, стајао иза дела протеста те оснивања разних опозиционих медија попут смдрљивог удбашког Блица. Традиција се наставља па данас раде раде за швапску службу и Вучића. Ускоро је Јовица Станишић смењен а део службе му остао веран и избушио Слобу 2000-те.

Bunt

Postby Bunt » Tue Feb 14, 2017 3:11 pm

prcko wrote:16.02.2015

PEŠAK MAČETOM RASPORIO VOZAČA NASRED ULICE Zasmetalo mu što je trubio sirenom

pešak, inače stariji čovek, rasporio ga je mačetom koju je držao u torbi, a zatim mu odsekao nos.

14.02.2017

Viši sud u Beogradu osudio je danas na pet godina zatvora Petra Kneževića jer je 16. februara 2015. godine u Batajnici naneo satarom teške telesne povrede Stevanu Katiloviću (35) zbog kojih je on preminuo.

Živković je prvo bio optužen za teško ubistvo ali je delo prekvalifikovano pa je osudjen za teške telesne povrede sa smrtnim ishodom.

Knežević je uhapšen pet dana posle tragičnog dogadaja, a u pritvoru je proveo 23 meseca. Odlukom sudskog veća 13. januara mu je pritvor zamenjen kućnim pritvorom uz elektronski nadzor.

Pa kad mu je sinovac jak ko zemlja (Knez Petrol), inace matori je notorni alkos i vracao se tada pijan sa nekog svinjokolja, zato je bio naoruzan kao samuraj.

навијај

Postby навијај » Tue Feb 14, 2017 4:56 pm

Image

MARKER

Postby MARKER » Tue Feb 14, 2017 5:29 pm

Članovi predsedništva SNS jednoglasno su odlučili danas da će kandidat za predsednika Srbije biti lider stranke i aktuelni premijer Aleksandar Vučić

Rođaci

Postby Rođaci » Tue Feb 14, 2017 5:30 pm

što znači da ćemo imati i parlamentarne

pa jebote

друг члан

Postby друг члан » Tue Feb 14, 2017 5:33 pm

Ekstra,samo nas treba jebati kolektivno kao narod. i gledati ako moze do nove godine jos bar jedne izbore na svim nivoima.Daj narodu glaasanja i igara
Choose Life

njasvi

Postby njasvi » Tue Feb 14, 2017 5:40 pm

ali zasto pickousti hoce da bude presednik kad je kod nas tako uredjeno da je premijer i mama i tata drzave, presednik dodje kao neka strina... sva moc je kod premijera
04 X 1945

Занемарујем тактику

Postby Занемарујем тактику » Tue Feb 14, 2017 5:43 pm

И Тадић је био председник, а премијер Цветковић, ако се њега неко уопште више сећа.
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.

MARKER

Postby MARKER » Tue Feb 14, 2017 5:44 pm

Не заборави тадића који је био 2 у 1.

Kit_Karson

Postby Kit_Karson » Tue Feb 14, 2017 5:45 pm

njasvi wrote:ali zasto pickousti hoce da bude presednik kad je kod nas tako uredjeno da je premijer i mama i tata drzave, presednik dodje kao neka strina... sva moc je kod premijera

То је променљиво у републичком уређењу. Али јесте чудно јер се ложи на швапски модел, где се канцелар пита за све. Опет и не чуди, још кад сам чуо данас Николића на радију, знао сам. Сад ваљда и сендвичари знају да лаже, једно пет пута је јавно реко да неће да се кандидује :mrgreen:
А била би фора да стави Тому на позицију Мирка Цветковића
Last edited by Kit_Karson on Tue Feb 14, 2017 5:47 pm, edited 1 time in total.

dag

Postby dag » Tue Feb 14, 2017 5:46 pm

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Tue Feb 14, 2017 5:46 pm

Rođaci wrote:što znači da ćemo imati i parlamentarne

pa jebote

Не знам што би значило? Је л' пише нешто у Уставу о томе, контам да ако не морају могуће да неће их расписати.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Nexon

Postby Nexon » Tue Feb 14, 2017 5:51 pm

И треба да он буде кандидат. Иако је обећавао,

"Ипак, зарад грађана Србије, поновићу по хиљадити пут: не пада ми на памет да се кандидујем на председничким изборима и свакако нећу бити председник Србије", рекао је Вучић за Танјуг 23. јула 2016.

Али код Вучића је чудо када каже истину. Још Брана Црнчевић то приметио.
Дакле, он је водећи човек у земљи и ред је да се кандидује. Треба рећи да ово има везе са променом устава.

Rođaci

Postby Rođaci » Tue Feb 14, 2017 6:03 pm

Кудрави Гаучос wrote:
Rođaci wrote:što znači da ćemo imati i parlamentarne

pa jebote

Не знам што би значило? Је л' пише нешто у Уставу о томе, контам да ако не морају могуће да неће их расписати.

ne moraju, pod uslovom da u roku od 30 dana od dana konstatovanja Vučićeve ostavke Narodna skupština ne izabere novu Vladu
postupak za izbor nove Vlade je dužan da raspiše predsednik Republike, tj. Toma

iz raznih najava deluje da će se Toma protiviti tome da on ne bude kandidat kojeg će SNS podržati, pa se ne bih čudio da ne pokrene postupak za izbor novog predsednika Vlade

ubeđen sam da će jebeni Stefanović biti premijer, jebem te živote

Return to “Само опуштено”