Вести
- ultrastito
Re: Вести
ја сам чуо да тизла бесплатно превози људе од ужица до златибора... 
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
- ultrastito
имам ја једног ужичана на послу, знам их!
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
- pustinjska lisica
Златибор никад граница!!!!
П.С. опреза ради истичем и следеће, ако је Златибор граница, изравнаћемо га!!!
П.С. опреза ради истичем и следеће, ако је Златибор граница, изравнаћемо га!!!
У реверу носим марамицу белу ја,
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.
марамица маркизет, мене воли цео свет
- dennycrane
- pustinjska lisica
Што не значи да овакву њену изјаву треба занемарити. Да овај народ има трунку политичке зрелости овако нешто би искористио и послао Малог у историју. На овај или онај начин 
У реверу носим марамицу белу ја,
dennycrane wrote:dingospo
https://www.krik.rs/marija-mali-o-poslovima-bivseg-supruga-ofsor-skrivena-imovina-savamala/
Kapiram da svim tiraznijim novinama i televizijama sa nacionalnom frekvencijom niko nije ni pripretio da ce biti je6ani(da cute o Maloj), vec su se sami unapred naguzili, ono zlu ne trebalo....
"Poslusni robovi su najveci neprijatelji slobode!"
Ниси храбар као Јагода!
bilipiton wrote:Промашили сте поенту. Боли ме курац и за њу и за Вељу, битно је да ли је истина то што су рекли или није... Њихови мотиви ме баш не занимају.
Наравно да је истина. Да није лопов не би био ни политичар. Поента није само да је он лопов већ и да је она саучесник у свему. Дакле треба утврдити шта је од тога истина па обоје на робију. Само што то нема ко да уради и то знамо сви. Завршава се на два три текста и пар десетина коментара.
Чомбе wrote:bilipiton wrote:Промашили сте поенту. Боли ме курац и за њу и за Вељу, битно је да ли је истина то што су рекли или није... Њихови мотиви ме баш не занимају.
Наравно да је истина. Да није лопов не би био ни политичар. Поента није само да је он лопов већ и да је она саучесник у свему. Дакле треба утврдити шта је од тога истина па обоје на робију. Само што то нема ко да уради и то знамо сви. Завршава се на два три текста и пар десетина коментара.
I možda protest - https://www.facebook.com/events/1233165423445668/
Tužno je jebiga što će se jedino pobuniti ova patkica ekipa, sa kojima ne bi stajao ni u redu za wc. Al opet, oni su tu da laju kad im njihov gazda kaže, tako da jebiga.
Sada razmišljam, ima vas ovde starijih koji su rušili Slobu, da li se i tada znalo kakva banda stoji iza Otpora, pa je narod ipak to zanemario u želji da ruši Slobu, ili je to tek kasnije izašlo na videlo?
-
santamarija
čompika wrote:Sada razmišljam, ima vas ovde starijih koji su rušili Slobu, da li se i tada znalo kakva banda stoji iza Otpora, pa je narod ipak to zanemario u želji da ruši Slobu, ili je to tek kasnije izašlo na videlo?
i jedno u drugo..rusilo se da bi nam bilo bolje,zivelo se u takvom ubedjenju,danas mnogi kazu bolje da sam nogu slomio nego sto sam 5.isao za bg ..jedan sam od njih....bitno je da se i ovi sklone posto poto i to sad,jer ako ostanu jos jedan mandat..sikdacemo ih kao slobu,taman iza grupe koja to bude radila stajali i gori od bande iz otpora..