Девојке, жене
- B.Centrale
Re: Девојке, жене
Ne razumem ovaj poslednji deo s porukom. Sta si joj rekao, da hoces da je jebes?! A ona te preskocila na finjaka?
bologna centrale
- B.Centrale
Gazda Drki wrote:Nema od toga nista, kapiram da ce sad taj vojnik da joj se najebe mame i ona ce ostati sa njim. Nije malo 8 godina, tu ce biti raskid samo ako njemu dokurci, ne pita se ona mnogo. Tebe je vise uzela za neku rezervu.
Mozda nema nista od toga, ali tek nema s vojnikom. Tu su najebali i on i ona. Zivi bili pa videli, tako to ide. Pre ce da joj uspe s nasim forumasem, nema spora.
bologna centrale
- јахач магле
Хтела госпођа да се каринџа то вече кад сте остали насамо, ти се ниси снашао и ћао здраво.
...Сијају звезде као очи конобарице...
-
Kibicow, ako znas gde radi, sto si je uopste trazio na fejsu? Sacekaj je posle posla, pozovi je na kafu, pa ces videti na cemu si, tj.da li ces da ga umocis ili ne.
Sto se tice mog slucaja, za sada je ok, kapiram ja da 8 god.nije malo, ali bolje dobar razvod nego los brak. Ona je raskinula sa njim, vratili su ko je sta imao kod koga, ali ja sam svestan da to ne moze da se ugasi tek tako, sreca je ta sto je taj lik non stop na nekom terenu, i retko kad je u Kg. Jbg, iskuliracu malo, ne mora da znaci da ce na kraju i sa mnom ostati, neka prodje neko vreme, pa cu videti da li ga je precrtala (kako ona kaze) ili nije.
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Sto se tice mog slucaja, za sada je ok, kapiram ja da 8 god.nije malo, ali bolje dobar razvod nego los brak. Ona je raskinula sa njim, vratili su ko je sta imao kod koga, ali ja sam svestan da to ne moze da se ugasi tek tako, sreca je ta sto je taj lik non stop na nekom terenu, i retko kad je u Kg. Jbg, iskuliracu malo, ne mora da znaci da ce na kraju i sa mnom ostati, neka prodje neko vreme, pa cu videti da li ga je precrtala (kako ona kaze) ili nije.
Кућо, ти ако наставиш са том рибом,жениш се у року од годину дана. Живи били па видели
Choose Life
Pečen si. 8 godina u vezi i ni dana odmora, a hoce sve ponovo, nesto tu nije kako treba.
Често одем до на село
B.Centrale wrote:Ne razumem ovaj poslednji deo s porukom. Sta si joj rekao, da hoces da je jebes?! A ona te preskocila na finjaka?
Tako nekako, samo u nekoj zavijenoj formi

јахач магле wrote:Хтела госпођа да се каринџа то вече кад сте остали насамо, ти се ниси снашао и ћао здраво.
Ma bili smo na javnom mestu, nista ne bi moglo tada. Tj ne bi imali gde.
svuda.prisutan wrote:Kibicow, ako znas gde radi, sto si je uopste trazio na fejsu? Sacekaj je posle posla, pozovi je na kafu, pa ces videti na cemu si, tj.da li ces da ga umocis ili ne.
Da ti ne objasnjavam sada, nije to tako blizu.
Nego nema ni veze, izjadao sam se pa mi nekako sad lakse.

- B.Centrale
Matori, nema nista od toga. Ja sam imao par takvih propusta, i dan danas se jedem... To je bio trenutak gde je moglo svasta da bude, nisi ga iskoristio i to je to. Nista strasno, sve je to skola za nove situacije. 

bologna centrale
B.Centrale wrote:Matori, nema nista od toga. Ja sam imao par takvih propusta, i dan danas se jedem... To je bio trenutak gde je moglo svasta da bude, nisi ga iskoristio i to je to. Nista strasno, sve je to skola za nove situacije.
Skapirao sam ja to odmah, cim je otisla. Ali jebi ga. Pokusao sam da cupam situaciju ali mozda je bilo bolje da nista ne diram. Odnosno da je ni ne trazim. U svakom slucaju sjebo sam, krivo mi je ali gotovo je sad.
- B.Centrale
Ako hoces da ostavis neki promil sansi, onda se samo izoluj i od najmanjeg kontakta. Cim krenes da cimas, to je tek katastrofa. Lagano u pasivu, i cekaj ako ti se namesti opet, iako su sanse realno male.
bologna centrale
Ja sam takodje operisan od tog prvog kontakta, i propustio sam sve i svasta. Drugar koji je bez konkurencije najveci jebac u svom mestu (a sam sebe smatra kao ruznog coveka) ima teoriju da je u pitanju savest. Jebem li ga, moguce...
-
Re: RE: Re: Девојке, жене
1958 wrote:Pečen si. 8 godina u vezi i ni dana odmora, a hoce sve ponovo, nesto tu nije kako treba.
Pre 3 godine su napravili pauzu od skoro godinu dana, pa nastavili, i evo od proslog leta opet lose funkcionisali do skoro. Ja generalno devojkama ne verujem, sa ovom cu da vidim kako ce ici, nista nije isključeno.
Kibiców wrote:B.Centrale wrote:Matori, nema nista od toga. Ja sam imao par takvih propusta, i dan danas se jedem... To je bio trenutak gde je moglo svasta da bude, nisi ga iskoristio i to je to. Nista strasno, sve je to skola za nove situacije.
Skapirao sam ja to odmah, cim je otisla. Ali jebi ga. Pokusao sam da cupam situaciju ali mozda je bilo bolje da nista ne diram. Odnosno da je ni ne trazim. U svakom slucaju sjebo sam, krivo mi je ali gotovo je sad.
Па она има породицу, децу, мужа...хтела жена да се појебе, а не да се дописује и смара по фејсбуку. Терај даље.
Чомбе wrote:Kibiców wrote:B.Centrale wrote:Matori, nema nista od toga. Ja sam imao par takvih propusta, i dan danas se jedem... To je bio trenutak gde je moglo svasta da bude, nisi ga iskoristio i to je to. Nista strasno, sve je to skola za nove situacije.
Па она има породицу, децу, мужа...хтела жена да се појебе, а не да се дописује и смара по фејсбуку. Терај даље.
Tacno htela samo da me iskoristi i onda da me sutne!

svuda.prisutan wrote:1958 wrote:Pečen si. 8 godina u vezi i ni dana odmora, a hoce sve ponovo, nesto tu nije kako treba.
Pre 3 godine su napravili pauzu od skoro godinu dana, pa nastavili, i evo od proslog leta opet lose funkcionisali do skoro. Ja generalno devojkama ne verujem, sa ovom cu da vidim kako ce ici, nista nije isključeno.
To je onda klasicno razvlacenje. Navikli jedno na drugo sto je i logicno jer su 300 godina zajedno, a ne raskida im se, al im se raskida ustvari. Ko zna mozda si ti tu kolateralna steta

Често одем до на село
- Desnoruki levak
Kod tih ozbiljnih, poslovnih matorki, pogotovo onih u braku i sa decom, sve je na prvoj lopti...ili ćeš da uhvatiš savršen volej ili ćeš da se oklizneš i padneš. Kod takvih samo direktno i bez blama i posle je sve samo stvar logistike, tj gde je privesti. Njih ne interesuju kafe i nepotrebna naklapanja i kod njih nema popravni, kao kod mladjih i solo riba.
Druže, trebao si ti to u najbliži hotel istog trenutka. Kakav je to izgovor da nemaš gde?
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
Malo se namestila situacija a i ja sam lose reagovao. Mozda sam se i uplasio sta ga znam. Generalno skola za drugi put!