Вечити ривали - вести и дискусија

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
st.vuki

Re: Вечити ривали - вести и дискусија

Postby st.vuki » Sat Aug 12, 2017 8:44 pm

Stigao Mustafa!

B.Centrale

Postby B.Centrale » Sat Aug 12, 2017 8:48 pm

pa da zavrsimo s duletom :)
bologna centrale

Занемарујем тактику

Postby Занемарујем тактику » Mon Aug 14, 2017 8:54 pm

Дуле је макијевелистички егоцентрик. Али то не мења чинњеницу да је са Партизаном постигао инзванредне резултате, угасио више покушаја реанимације сада већ покјног клуба КК Цррвена Звезда. И све ово сам говорио и пре ове тужбе, ова тужба не мења ништа. За мене није легенда, првенствено због понашања, и стављања свог ега изнад Партизана, нека узме своје паре и нека одјебе.

Друга је ствар то што би ви Цигани дупе дали да имате једног Вујошевића, са свим његовим манама. Љубили би му дупе, и то не неки, него 100% цигана, јер ви једног Човића дижете у небеса који је у односу на Дулета отелотворење зла. Е ту се ми разликујемо, међу нама постоје људи који размишљају својом главом.
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.

zizou

Postby zizou » Mon Aug 14, 2017 9:53 pm

Занемарујем тактику wrote:Дуле је макијевелистички егоцентрик. Али то не мења чинњеницу да је са Партизаном постигао инзванредне резултате, угасио више покушаја реанимације сада већ покјног клуба КК Цррвена Звезда. И све ово сам говорио и пре ове тужбе, ова тужба не мења ништа. За мене није легенда, првенствено због понашања, и стављања свог ега изнад Партизана, нека узме своје паре и нека одјебе.

Друга је ствар то што би ви Цигани дупе дали да имате једног Вујошевића, са свим његовим манама. Љубили би му дупе, и то не неки, него 100% цигана, јер ви једног Човића дижете у небеса који је у односу на Дулета отелотворење зла. Е ту се ми разликујемо, међу нама постоје људи који размишљају својом главом.

Isuse nisam te prepoznao.
Grijesili smo, oprosti nam. Pokazi nam sto je "otelotvorenje" dobra ?

јахач магле

Postby јахач магле » Mon Aug 14, 2017 9:57 pm

Међу вама постоје људи који размишљају новчаником, па кад се тај новчаник истањи, онда се сете да размишљају својом главом. Па кад се новчаник опет напуни онда забораве на главу.
...Сијају звезде као очи конобарице...

prcko

Postby prcko » Mon Aug 14, 2017 10:33 pm

Занемарујем тактику wrote:сада већ покјног клуба КК Цррвена Звезда.

ultrastito

Postby ultrastito » Mon Aug 14, 2017 11:42 pm

а вама криво што се нашао неко ко је већи подлац од дулоа, па сад дуло испаде као неки готиван лош момак, ал ајд...само док нас је ОН уништио, а вас поставио на неке зелене гране :mrgreen:
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

Занемарујем тактику

Postby Занемарујем тактику » Tue Aug 15, 2017 1:10 am

јахач магле wrote:Међу вама постоје људи који размишљају новчаником, па кад се тај новчаник истањи, онда се сете да размишљају својом главом. Па кад се новчаник опет напуни онда забораве на главу.

Јел ти то рекли ови твоји бауштелци из Ултра копа? :mrgreen: Код нас су се бар неки побунили против новчаника, а код вас... Зашто? Зато.

@Тито
Нисам никад рекао да је Дуле готиван лош момак, мени је одувек одвратан, и често сам улазио у расправе са својим другарима због Дулета. Поставио нас је на зелену грану док се питао само за спортски део КК-а, кад је покушао да буде све од чистачице до директора онда је то отишло мало предалеко.
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.

B.Centrale

Postby B.Centrale » Thu Aug 17, 2017 9:15 pm

Sta je da je, odigrasmo muski. Dva puta smanjujemo rezultat, ne primismo u zaostavnom, po nasem starom obicaju.
Andjelkovic rupa, al' je realno i skinuo vidjen gol. Gobeljic savrsen. Mali Radonjic samo da se oslobodi pritiska, bice bruka! Svidja mi se sto je disciplinovan i napred i nazad, sve kako treba.
Ristic definitivno premiran za vecerasnju tekmu, nema drugog objasnjenja zbog cega mu je tako stalo. Nadam se da ce uci s pritiskom u revansu. Strasan sut ima.
Sve u svemu, nisu nam velike sanse, ali mi je licno najbitnije sto sam siguran da ce se poginuti za prolaz, a da pritom imamo sta da pokazemo. Bravo cigani, puna Marakana ceka!
bologna centrale

Casual 1989

Postby Casual 1989 » Thu Aug 17, 2017 9:18 pm

Casual 1989 wrote:
Исто тако гледам Кангу, ок добар је играч нема шта али је прецењен сигурно и ето због њега испашта мали Ристић који се мени јааако свиђа као играч, а сад мора да игра на позицији левог бека. Играч који има добру леву ногу, брзо размишља, добар на лопти, млад итд он сада испашта због прецењених црнаца. Тог малог Ристића треба форсирати и направити од њега играча за репрезентацију, мали игра фудбал главом нема шта.

Ovo sam napisao na ovoj temi Dec 06, 2016 za Ristica. Jeste i Kanga dobar, al poenta je da igraju klinci i da se zvezda olako odrekla Ristica.

друг члан

Postby друг члан » Thu Aug 17, 2017 9:42 pm

Le Talek panjina najgora,ne zna da doda loptu prema napred.Ko s marsa da je pao.Sreća pa je Vučić zatvorio prolaz u LE inače bi im priznali i onu golčinu
Choose Life

Вини Џонс

Postby Вини Џонс » Thu Aug 17, 2017 9:48 pm

Nema šta Ristić da bude premiran. Sportski želi da dokaže da je nepravedno bio zapostavljan u Zvezdi.
Šteta zbog dva glupa gola.

Bunt

Postby Bunt » Thu Aug 17, 2017 10:38 pm

Kad sam video stadion na kraju prenosa... Mogu samo da zamislim kako im tek izgleda fontana na Slaviji.

Sent from my D6503 using Tapatalk

B.Centrale

Postby B.Centrale » Thu Aug 17, 2017 11:36 pm

Odgledah groblje, sta reci kad ce oni s takvom igrom u grupnu fazu, a mi necemo. Ko nas jebe, sve po zasluzi.
bologna centrale

Влада Паликућа

Postby Влада Паликућа » Thu Aug 17, 2017 11:47 pm

Bunt wrote:Kad sam video stadion na kraju prenosa... Mogu samo da zamislim kako im tek izgleda fontana na Slaviji.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Сад кад дођу на постапокалиптичну Маракану неће им бити добро. :mrgreen:

ultrastito

Postby ultrastito » Thu Aug 17, 2017 11:53 pm

мислим да је најтужније по партизан то што човек са скоро 40 година разигра целу екипу, тј. да је тачно оно што понављам већ годинама, а то је да тог дана кад саша илић оде у пензију да ови могу да забораве на фудбалске успехе. утакуица на нивоу јелен супер лиге, средина табеле, али и поред тога партизан пролази тамо. нешто минимално, али пролази.

што се тиче нас, коначно да се судије мало (неких метар и по) огреше о противника, доста су нас каналили. нажалост мислим да нећемо проћи...гледао сам оваквих звездиних утакмица много и све се своди да се ми наложимо као ненормални, ови одиграју чекалицу и онда онај мук маракане кад нам тутну гол и онда све крене низбрдо, играчи забораве шта играју, навијачи шта гледају. ако милојевић успе да ту игру и тај менталитет преокрене, треба му дати да буде 6. звездина звезда и то најопуштеније. то што вероватно нећемо проћи није најгоре свакако, најгоре је што ћемо изгубити боаћија, кангу и доналда, а без њих...јако тешко нешто озбиљно. јеби га.
преле

јахач магле

Postby јахач магле » Thu Aug 17, 2017 11:55 pm

Ја мислим да имамо добре шансе на нашем орању. Само мало да утегнемо одбрану. Али одушеви ме тренер кад је извео штопера а увео нападача пред крај утакмице, то у нашем фудбалу није било скоро.
...Сијају звезде као очи конобарице...

друг члан

Postby друг члан » Fri Aug 18, 2017 12:23 am

pa zato sto mu je panjina le talek i ranije igro stopera,a i babic se nije bas proslavio.Gurno Pesica napred kangu malo povuko vise u sredinu i to je to
Choose Life

ultrastito

Postby ultrastito » Fri Aug 18, 2017 12:56 am

јеби га, покушао је са ле талеком да покрије јовичића, ал не иде.
преле

Bunt

Postby Bunt » Fri Aug 18, 2017 7:10 am

Ako u revansu odigramo flaster na Andjelkovica, prolazimo.

Return to “Само опуштено”