Девојке, жене

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
SAO_Zeljin

Re: Девојке, жене

Postby SAO_Zeljin » Sun Nov 20, 2016 9:38 am

B.Centrale wrote:Jebu te ovi likovi iz dosade, nije zanimljivo ako se neko ne tovari :D Slusaj sta ti kazem, nema situacije u kojoj se nisam nasao sa zenama, bukvalno sve znam. Nije to nikakvo hvalisanje, jer muke, minusa i stativa ima podjednako kao dobrih stvari. Jebao sam one u 15ogodisnjim vezama, jebao srecno udate s decom, udovice, teske perverznjakuse od kojih su neke bukvalno zavrsavale u ludarama, razbijao veridbe i brakove, prevario apsolutno svaku svoju ribu, mene su varale na sve strane i pravile ovcu od mene, nema cega nije bilo. Onako kako sam ti malopre rekao, tako je, zajebi druge komentare, besposlenost je djavolji poligon i izgubljenim dusama lako manipulise :mrgreen:

Jesi li ti na proslom forumu pisao da ti je negde u Svedskoj otac skinuo ribu :mrgreen:

Мићара

Postby Мићара » Sun Nov 20, 2016 1:03 pm

B.Centrale wrote: Uzgred, nista sladje nego jebati tudje :) Premija!

Боље водати своју курву него туђу... Велики јебачу
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

B.Centrale

Postby B.Centrale » Sun Nov 20, 2016 1:33 pm

Ma ne, to sam pisao za drugara u Kopenhagenu i njegovu pricu s caletom i ribom.

Micara, nemoj da se plasis. Samo samouvereno, bez ljubomore i budi opusten. Tu su najmanje sanse da te tvoja zena prevari :)))
bologna centrale

B.Centrale

Postby B.Centrale » Sun Nov 20, 2016 3:24 pm

Micara, u stvari, hteo sam da ti kazem da ako ne budes bio takav kakav kazem, da ce zena da ti popusi pet imigrantskih kuraca i da ce da je jebe tvoj kum, verovatno i zet, tast, surak, ko vec jbm li ga :) Bitno je da ce biti analno zlostavljana do zabrinjavajucih granica! Pa ti vidi:/
bologna centrale

Мићара

Postby Мићара » Sun Nov 20, 2016 3:43 pm

Могу да замислим под којом категоријом ти дркаш. "Dogging?"

B.Centrale

Postby B.Centrale » Sun Nov 20, 2016 3:49 pm

Jok, wife cheating.
bologna centrale

svuda.prisutan

Re: RE: Re: Девојке, жене

Postby svuda.prisutan » Sat Dec 17, 2016 6:17 pm

svuda.prisutan wrote:Povlacim pitanje do daljnjeg. Znao sam da slede ovakvi odgovori, ali sam ipak postavio svoju "muku". Saopsticu samo krajnji ishod. :mrgreen:

Evo samo da napisem krajnji ishod. Stvari stoje da ce se vojnik opasno naljutiti na mene.

ultra mentalitet

Postby ultra mentalitet » Sat Dec 17, 2016 9:54 pm

zizou

Re: RE: Re: RE: Re: Девојке, жене

Postby zizou » Sat Dec 17, 2016 11:48 pm

svuda.prisutan wrote:
svuda.prisutan wrote:Povlacim pitanje do daljnjeg. Znao sam da slede ovakvi odgovori, ali sam ipak postavio svoju "muku". Saopsticu samo krajnji ishod. :mrgreen:

Evo samo da napisem krajnji ishod. Stvari stoje da ce se vojnik opasno naljutiti na mene.

Jel razduzio oruzje :D

svuda.prisutan

Postby svuda.prisutan » Sun Dec 18, 2016 6:32 am

Tebi je mozda smesno, ali ko zna sta je u njegovoj glavi sad.

Tilt

Postby Tilt » Sun Dec 18, 2016 1:50 pm

Možda čita forum :)

svuda.prisutan

Postby svuda.prisutan » Sun Dec 18, 2016 3:25 pm

U teska posla, on nije imao vremena za devojku, a kamoli za forum. Samo mu je vojska u glavi. (bar prema njenim recima)

Очајник

Postby Очајник » Sun Dec 18, 2016 3:40 pm

svuda.prisutan wrote:

Jok, vodiće te na pivo, da popričate k'o brat sa bratom, bolji je pobedio, ti se sad staraj o njoj. :mrgreen:

Мићара

Postby Мићара » Sun Dec 18, 2016 3:42 pm

Никада нећу подржати момке као ти, што се петљају у туђе везе. Сад буди јајара па разјеби то до краја... Ма да је и он ретард, чим не зна да војник не може имати дјевојку него жену и дјецу...

svuda.prisutan

Postby svuda.prisutan » Sun Dec 18, 2016 5:05 pm

Мићара wrote:Никада нећу подржати момке као ти, што се петљају у туђе везе. Сад буди јајара па разјеби то до краја... Ма да је и он ретард, чим не зна да војник не може имати дјевојку него жену и дјецу...

Na kraj pameti mi je to bilo, ko to voli? Ali o nekim stvarima ne mozes da odlucujes. Jbg, nije njima cvetalo u vezi, skoro godinu dana nisu bas funkcionisali, i sama bi završila sa njim, bez obzira da li je sa mnom ili ne...

Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока

SAO_Zeljin

Postby SAO_Zeljin » Sun Dec 18, 2016 7:33 pm

Ja bih se vise brinuo zbog nje nego zbog njega :mrgreen:

Tilt

Postby Tilt » Sun Dec 18, 2016 9:54 pm

Kad smo kod vojnika. Neka koleginica s posla zivela sa momkom koji radi u vojsci. Onda je jedno vreme sa kolegom sa posla bila u šemi. Navodno želi da prekine s tim likom, ali malo je teže jer su dugo zajedno, znaju im se matorci i te fore. Tako se to vuklo neko vreme, da bi na kraju oladila i tog vojnika i kolegu, te objavila javnosti preko fejsa svog novog momka za kog btw niko čuo. Haha

zizou

Postby zizou » Sun Dec 18, 2016 9:59 pm

Ta je prava za kuću.

Gazda Drki

Postby Gazda Drki » Sun Dec 18, 2016 10:41 pm

Nema od toga nista, kapiram da ce sad taj vojnik da joj se najebe mame i ona ce ostati sa njim. Nije malo 8 godina, tu ce biti raskid samo ako njemu dokurci, ne pita se ona mnogo. Tebe je vise uzela za neku rezervu.

Kibiców

Postby Kibiców » Wed Dec 28, 2016 10:18 pm

Upoznam pre par dana zenu. Od mene starija 10ak godina, 20ak godina braka, dva deteta....zategnuta kao pracka, ozbiljna, poslovna, redovno trenira, radi na odgovornom mestu...... Da skratim, ostali sami, ispitivala me da li sam ozenjen, pricala mi o svom braku, deci,.... (ja sve to malo cudno gledao)....malo se usrao, sto li jebem li ga. Razidjemo se. Ja krenem da kunem sam sebe. Kakav sam konj. Cak ni ime nisam znao. Bukvalno nista sem gde radi.
Na kraju dodjem kuci, upalim komp, nadjem tu firmu na face i krenem. Bukvalno pregledam sve ljude u toj grupi,a ima ih 800 sigurno. Cak svakom pregledam prijatelje ne bi li je nasao. Na kraju uspem, posle par dana. Napisem poruku, i to pisao u wordu par dana, brisao, dodavao, precrtavao,....na kraju posaljem joj istinu. Na sve to njen odgovor je bio palac gore ili ti ok. Ako sam ja to dobro shvatio.
Pa majke mu ga zar je tolko tesko?! Nista nisam zasluzio?
Ne trazim ja ovde neku pomoc, razumevanje ili sta vec. Nego dodje mi ko da se ispovedim. Malo olaksam sebi dusu kad napisem sve. Pa nisam retardiran bre. Nego krivo mi!
Sta su ti zene!? Verujem da je na mene zaboravila u koliko odmah a ja danima razmisljam o njoj!

edit: naravno da nisam hteo da je zenim

Return to “Само опуштено”