БорацБЛ wrote:Шта се десило човјеку?
JEDAN od najpriznatijih glumaca srednje generacije Nebojša Glogovac (48) započeo je lečenje na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije, zbog teške bolesti koja mu je nedavno otkrivena, saznaju "Novosti"
БорацБЛ wrote:Шта се десило човјеку?
Кум Жоржо wrote:БорацБЛ wrote:Шта се десило човјеку?
JEDAN od najpriznatijih glumaca srednje generacije Nebojša Glogovac (48) započeo je lečenje na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije, zbog teške bolesti koja mu je nedavno otkrivena, saznaju "Novosti"
Трипко wrote:Какво је стање сад по Бг-у са шверцовањем по градском превозу? Јел ударају ови казне ако те нахватају или излазиш на следећу станицу кад их видиш?
Трипко wrote:Какво је стање сад по Бг-у са шверцовањем по градском превозу? Јел ударају ови казне ако те нахватају или излазиш на следећу станицу кад их видиш?
Grobar do groba wrote:Bio me je ujeo njihov mentol jedan za ruku,i to jos romuljaga smrdljiva,pakao scena.
Batke wrote:Grobar do groba wrote:Bio me je ujeo njihov mentol jedan za ruku,i to jos romuljaga smrdljiva,pakao scena.
Gotovo je sada njihov
Dovatio je neki mačor i ne pusta je. bez zezanja, desava se to. A mozda se stekovala dok je ne prodju ti dani. Vidi pa je sterilisi, kad vec imas problem da udomis macice. Ima fora da se odradi za dž.pertla wrote:nesto me muci vec dva dana pa moram negde da napisem, a vi se sprdajte ako mislite da treba.
kad sam bio klinac imao sam par losih iskustava sa mackama, grebale su me, napadale, i trudio sam se da ih izbegavam.mogu reci da volim zivotinje, iako sam od kucnih ljubimaca imao kanarinca i ribice, a kod mojih na selu retrivera.
pre godinu i po sam se preselio u kucu, i planirao da uzmem kera.proslog proleca, kada mi je bio bas tezak i sjeban period u zivotu, na prozor pocne da dolazi mlada macka, koja se uopste nije obazirala na to sto su je svi ukucani terali i vikali, vec je prilazila da se mazi i trazi hranu.malo po malo se uvukla i pocela da dolazi svaki dan po vise puta.ubrzo je dobila i 5 macica, pa sam ih jedva podelio nekoj rodbini, jedan je nestao pa sam ga nasao zadavljenog...da ne duzim previse, ja i zena smo se strasno vezali za tu macketinu, ne mozemo da je izbacimo iz kuce, a iskreno i ne zelimo.pola dana je napolju, ali kad smo mi kuci uglavnom je i ona, jedino ne spava sa nama.po meni savrsen kucni ljubimac, nuzdu obavlja kod komsije, od nas samo trazi hranu i mazenje.
problem je sto je nema vec dva dana, i bas sam se sjebao zbog toga.proteklih 6-7 dana macori mi opsedaju kucu, kontam da je februar i to pa su poludeli, ali opet mi nije jasno da se uopste ne pojavljuje, inace je obicaj da cim cuje kapiju dotrcava do ulaznih vrata, i nikad se nesto puno nije udaljavala, a pogotovo ne da nestane na duze od par sati.iskreno bojim se i da idem da je potrazim po komsiluku, ne znam kako bih podneo da je vidim zgazenu ili izmrcvarenu.nadam se jos uvek da ce se vratiti ali ozbiljno mislim da joj se nesto dogodilo.ne mogu sebe da shvatim da sam toliko sjeban i da sam se toliko vezao za macku.
jebem ti dan kad sam je pustio u kucu
Users browsing this forum: No registered users and 54 guests