Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Bunt

Re: RE: Re: Вести

Postby Bunt » Sun Dec 18, 2016 8:46 am

B.Centrale wrote:
Gomorrah wrote:Image

Znam Koleta (ili Kokija, kako pisu ovde) otkad je bio klinac u osnovnoj skoli. Dobar decko (doduse, teska kretencina bez grama mozga) koji s SPS-om nema nikakve veze, a kamoli da je profitirao posredstvom nekih beneficija i sl. Ni blizu toga.

Otkud znaš da nema, mnogo toga se promeni od osnovne škole. A to da grama mozga nema ga čini apsolutno idealnim kandidatom za navedenu stranku (ili bilo koju drugu kod nas trenutno).

1989

Bunt

Postby Bunt » Sun Dec 18, 2016 8:51 am

Nexon wrote:

хехе
Али што је најгоре овај банални пример са млеком обара сву ону глуму нашега премијера.

E da, kad sam već počeo da pišem da se osvrnem i na ovo. Totalno glup snimak koji apsolutno ništa ne govori, a bombastični naslovi ga svrstavaju u rang tabloidne štampe. Ako je ovo marketing na kom Dveri grade ili povećavaju bazu za neke tamo izbore crno im se piše. Isto važi i za prethodni snimak koji si postavio o deficitu. Takođe težak promašaj. Meta velika kao mamut a oni kao trofej pokazuju dlaku sa repa.

1989

B.Centrale

Postby B.Centrale » Sun Dec 18, 2016 9:43 am

Bunt wrote:
B.Centrale wrote:
Gomorrah wrote:Image

Znam Koleta (ili Kokija, kako pisu ovde) otkad je bio klinac u osnovnoj skoli. Dobar decko (doduse, teska kretencina bez grama mozga) koji s SPS-om nema nikakve veze, a kamoli da je profitirao posredstvom nekih beneficija i sl. Ni blizu toga.

Otkud znaš da nema, mnogo toga se promeni od osnovne škole. A to da grama mozga nema ga čini apsolutno idealnim kandidatom za navedenu stranku (ili bilo koju drugu kod nas trenutno).

1989

Pa vidjam ga manje vise redovno vec 20 godina, pa mu znam mentalni progres. On je ortakov mladji burazer, te sam upoznat kakva je to polupana glava
bologna centrale

Nexon

Postby Nexon » Sun Dec 18, 2016 6:32 pm

Bunt wrote:
Nexon wrote:

хехе
Али што је најгоре овај банални пример са млеком обара сву ону глуму нашега премијера.

E da, kad sam već počeo da pišem da se osvrnem i na ovo. Totalno glup snimak koji apsolutno ništa ne govori, a bombastični naslovi ga svrstavaju u rang tabloidne štampe. Ako je ovo marketing na kom Dveri grade ili povećavaju bazu za neke tamo izbore crno im se piše. Isto važi i za prethodni snimak koji si postavio o deficitu. Takođe težak promašaj. Meta velika kao mamut a oni kao trofej pokazuju dlaku sa repa.

1989

Како не говори? Донео човек млеко да покаже конкретно.
Што се тиче наслова, тако га је назвао представник СНС-а. Још су му уделили све што је навео: полуписмена битанга, силеџија...тако су га звали из СНС после излагања са снимака, то је зато што им то није проблем.
Добро, можда ти се не свиђа тај снимак. Да ли је следећи бољи:

?

Bunt

Re: RE: Re: RE: Re: Вести

Postby Bunt » Mon Dec 19, 2016 8:42 am

Nexon wrote:
Bunt wrote:
Nexon wrote:

хехе

1989

Како не говори? Донео човек млеко да покаже конкретно.
Што се тиче наслова, тако га је назвао представник СНС-а. Још су му уделили све што је навео: полуписмена битанга, силеџија...тако су га звали из СНС после излагања са снимака, то је зато што им то није проблем.
Добро, можда ти се не свиђа тај снимак. Да ли је следећи бољи:

?

Kad kažem bombastičan naslov, to se odnosi na reč "afera mleko". Pridevi kojim ga (se) časte za govornicom ili klupama me ne interesuju.

Afera mleko je to u istoj onoj meri u kojoj je afera i Milka od 80 grama, pašteta od 90 grama, supa iz kesice za tri osobe, jogurt u čaši od 180 grama, domaći jogurti od 1kg, čokolada najlepše želje od 90 grama i tako dalje i tako dalje. Dakle priča ne valja ništa. Afera bi bila da piše 1,5l a da u stvari ima 1,45l. To što stoka ne čita njen je problem. Proizvođač je sve lepo napisao.
Veća prevara i afera je kada na pakovanju soka velikim slovima piše 100% sok od breskve umesto sok od 100% breskve. Ili 100% voćni sok. Shvataš razliku? Ili kada piše da je sadržaj breskve u soku 50% od koncentrisane suve materije breskve. pa ga ti majci raskoncentriši, razblaži, razmuti i dobićeš plafon, ali plafon 25-30% voća, ostalo su šećer i voda. Ali tim stvarima se niko ne bavi. To nije dovoljna afera, ili ne može da se udari na patriotizam pošto to ne rade Hrvati već naši.

Činjenica da prelevman na mleko i mlečne proizvode mora biti ukinut je poznata od prvog dana pristupanja pregovorima sa EU i željom za "nastupanjem na zajedničkom tržištu Evrope", dakle barem desetak godina. I to ukidanje prelevmana ne mora apsolutno ništa da znači dokle god ti, ja i svako od nas bude imao svest i savest da kada bira između zrenjaninskog i nekog belgijskog kačkavalja uvek izabere domaći proizvod. Ili da razmisli kako to da mleko iz Holandije može da košta 30% manje nego neko naše mleko a taj ima i troškove transporta, skuplji radni sat, struju, stočnu hranu i šta sve ne. Pa da onda shvati da tu nešto nije u redu i da je to mleko smeće.

A ovaj poslednji snimak bi meni imao neku vrednost da postoji ubačena i izjava prozvanog gde on govori kako nije znao da postoji zaštita tržišta ili za šta ga već ovaj proziva.

1989

Nexon

Re: Вести

Postby Nexon » Mon Dec 19, 2016 10:21 am

Нисам приметио тај наслов. Ето, само да знаш како га све прозивају: полуписмени битнагна силеџија, усташа...
Дакле пољопривреда сада није добра а пре је била добра.
Пошто видим да си либерално орјентисан да ти објасним неке ствари. Пољопривредници у Холандији или Францукој не само да добијају огромну помоћ њихових држава, већ им се дају кредитне олакшице итд.
dok su u Holandiji bile 505 evra po hektaru, u Danskoj 434 evra/ha
Prema zvaničnom kursu evra sredinom februara 2015. godine, državni podsticaji, tj. subvencije za poljoprivredu u Srbiji, iznose oko 37 evra po uslovnom hektaru ukupno korišćenog poljoprivrednog zemljišta.)

Дакле 15 пута веће.
Али ту се прича не завшрава, они имају банке које дају повољне кредитне линије за њихове произвођаче.
Даље, имају сточни фонд који није уништен наглим отварањем тржишта и дампингом из Холандије или Француске. То је зато што смо поитписали ССП са ЕУ па имамо рупу у буџету од 60-100 милијарди динара на годишњем нивоу док нам индустрија и пољопривреда страховито пате али умемо да се задужимо да би плаћали стране компаније, за то се има. Или да се краде и удоме хиљаде напредно жутих.

Да се вратим на млеко и покажем трагедију Србије. ЕУ дампингује млеко(убацује млеко у Србију по нижој вредности од цене у њиховим земљама) у Србију јер су направљени капацитети за извоз у Русију. Русија је куповала велике количине млека из различитих европских земаља а онда је дошла 2014, контра-санкције Русије, и дошло је до огромних вишкова млека.

Са друге стране, Србија је имала понуду Русије да почне што већи извоз у Русију како би попунила рупу која је настала забраном увоза из еу. Шта је урадила наша власт?-Обећала је Бриселу да неће користити ситуацију за већи извоз наших производа у Русију.
Али је зато све више отварала тржиште за дампинг робу из европских земаља. И то није само питање Мурата Вучићоглуа већ и оних јаничара пре њега. Исти су они.

Стварно, зашто нам иде овако лоше?!

Strada di vita

Postby Strada di vita » Mon Dec 19, 2016 10:25 am

Chips wrote:Наравно да те јебе кад вам кажем да не стављате у своја уста дечка и преко његових леђа градите пацовску причу. У чему је проблем? Какве бре анархисти имају везе са Урошем Мишићем, и оним идиотским порукама "Вазелин за Уроша", "Косово је сусед Србије", кад се зна да је то одрадио онај искомплексирани дерпе на свом блогу, и направио мајицу. Значи зна се све ко је и шта је урадио, и ти знаш шта се покушава са овим љигавим форама да се преко туђих леђа и муке опљуне и намешта онај који ти не одговара. Немој да се наивни правите.

Koja je poenta vaseg postojanja u Srbiji?

Nexon

Postby Nexon » Mon Dec 19, 2016 12:19 pm

Шешељ је данас код пљоснате генетске наказе из информера изјавио да је ЗБОР=усташе, и да је Обраодвић љотићевац, за разлику од њега(Шешеља) који се бори за демократију, те да је Обрадовић зато близак усташама. Ставићу то као доказ када изађе на интернету изјава.
Ово је екстремно непознавање и лаж. Али са обзиром да се Мурат Вучић и Шешељ диве оној лоповчини Стојадиновићу који је крао ратне инвалиде Првог светског рата, који је потписивао Конкордат са Ватиканом, а који је ратовао са Љотићем и трпао ЗБОР у затворе и забарањивао рад ЗБОРа, заједо са кнезом Павлом, није ни чудно.
Између Стојадиновића и Љотића постојала је јака нетрпељивост. Она је кулминирала када је Милан Стојадиновић на седници Скупштине 23. јула 1937. године успео да протури ратификацију Конкорадата.
Овај уговор са Ватиканом изазвао је у југословенској јавности опште приговоре због повлашћивања католичког клера и давања Ватикану нарочитих предности према државној власти. Конкордат је подржала владајућа Југословенска радикална заједница (ЈРЗ), која је настала од дела Југословенске народне странке, Словенске људске странке и Југословенске муслиманске орагнизације, Римокатоличка црква у Југославији и мањи део Хрватске сељачке странке. Против Конкордата стајала је Српска православна црква (СПЦ) и ЗБОР.

Тада је мурија пуцала у свештенство и вернике СПЦ, где је било пуно припадника ЗБОР-а.
„Крвава Литија“

За 19. јул 1937. године, када је била заказана седница Скупштине о Конкордату, било је заказано и молетествије за оздрављење оболелог патријарха. Полиција је забранила скуп. Литија је требало да крене од Саборне цркве у Београду до храма Светог Саве. Замишљена „као велика манифестација у борби против Конкордата“, литија је кренула у Кнез Михаилову улицу. У Кнез Михаловој дошло је до сукоба грађана и полиције. Интервенција полиције је била насилна .

Толико о томе, усташама и Љотићу, за разлику од Шешељевог и Мурат Вучићевог идола Стојадиновића који се лизао са Католичком црквом и италијанима, који су тада давали подршку Павелићу, једни и други.
При томе ЗБОР и Двери нису исто, иако имају неких сличности. Али Вучић изгледа прати свог лоповског идола који се састајао са Павелићем у гушењу рада Двери,
Да је Милан Стојадиновић имао намеру да забрани рад ЗБОР-а види се из једне изјаве у којој каже: „ЗБОР је излишан. И да знате: кад бисте испунили све законске формалности, и више од тога, рад вам неће бити одобрен. ЗБОР мора бити забрањен! Сви други могу радити. Може Удружена опозиција: то су стара господа коју пуштам да раде слободно, наређујем да моји листови о њиховим састанцима пишу, па кад интересовање код света порасте, а ја само боцнем иглом, а оно цео њихов рад спласне наочиглед света, као дечји балон кад се пробушим. Али ЗБОР не може

Bunt

Postby Bunt » Mon Dec 19, 2016 1:52 pm

A kada je to pa poljoprivreda bila dobra kod nas, u poslednjih sto godina, da ne idemo u dalju prošlost? Ne znam šta bi mi rekao Holanđanin ili Danac na te cifre koje spominješ, da li bi zakukao i zaplakao jer sa tim ne može ni crnca berača da plati ili bi pogladio bradu, namignuo i rekao "samo tiću". Prosto, ne znam koliko njemu igra tih 505 odnosno 434 eur.
Drugo, šta ćemo sa činjenicom da 85% svih subvencija koje se dele iz fonda EU pokupe najveći proizvođači koji ukupno čine 15% svih proizvođača, tek tad tih 500eur vredi još manje. Da spomenem to da eu subvencioniše i zemljište koje se ne obrađuje kako bi sprečila sunovrat cena u sopstvenom dvorištu. Koliko bi tada vredelo onih 500e? Treće , ovi ovde daju koliko imaju. Subvencija ne podrazumeva samo keš. Šta ćemo sa subvencijama u osiguranju stada / zasada, šta ćemo sa činjenicom da naš seljak ima mogućnost da plati samo 5% od premije osiguranja i osigura svoje dobro, ali ipak iz nekog razloga naši seljaci imaju osiguran negde oko 1% svog poseda. Ko je za to kriv? Pa subvencije i bespovratna sredstva za zasade, stoku, pčelinjake, malinjake, krediti sa kamatom od 1-2%.
Šta ćemo sa činjenicom da naš seljak i dalje se bavi proizvodnjom sirovine a za poluproizvod i proizvod ga boli dupe. On hoće lovu na ruke za njivu koju ima, da istrese šest vagona kukuruza, digne lovu, zakolje tri svinje i čeka proleće u kafani uz tamburaše. Nekad bilo, zato je tu gde je. Da ne ulazim i u seljački mentalitet gde 25 kuća imalo 25 traktora, "da vidi svet da on ima." pa kuće od četiri sprata, nov stojadin, pa mečka itd itd a na njivi i dalje kukuruz iz doba Karađorđa i ni makac dalje.

A Rus hoće da kupi i da plati, ali ne đubre i otrov i prepakovane jabuke iz Poljske. A i to oko izvoza je verujem laž, znaš li ti koliku rupu mi možemo trenutno da popunimo kada je u pitanju potražnja Rusije za robom? Pa negde kao kada bi otprilike rupu na Titaniku krpili sa žvakom.

1989

Bunt

Postby Bunt » Mon Dec 19, 2016 1:54 pm

E da, Šešelja spominjati u bilo kom kontekstu, kao da je on neki bitan faktor u Srbiji je neshvatljivo.

1989

Chips

Postby Chips » Mon Dec 19, 2016 4:17 pm

Strada di vita wrote:
Chips wrote:Наравно да те јебе кад вам кажем да не стављате у своја уста дечка и преко његових леђа градите пацовску причу. У чему је проблем? Какве бре анархисти имају везе са Урошем Мишићем, и оним идиотским порукама "Вазелин за Уроша", "Косово је сусед Србије", кад се зна да је то одрадио онај искомплексирани дерпе на свом блогу, и направио мајицу. Значи зна се све ко је и шта је урадио, и ти знаш шта се покушава са овим љигавим форама да се преко туђих леђа и муке опљуне и намешта онај који ти не одговара. Немој да се наивни правите.

Чијег постојања?

То што сам рекао да не лажете да анархисти раде те болештине од порука, не значи да сам и ја сам анархиста нити да припадам анархстичким групама. А и да јесам не мислиш ваљда да би ти ту на форму писао о томе? Дакле нисам, али знам да анархисти нису радили та срања за шта их се прозива, а онај ко их због тога прозива, не ради то случајно и није му први пут.

Право је питање зашто неко има толику потребу да измишља све те ствари. Мада ме све ово и не чуди јер их иста екипа и по медијима прозива да су терористи и оптужује да су палили амбасаду. Брука.

Јбт, онај дерпе направи слику у фотошопу и стави на блог, и једну мајицу, а овај пише да су анархо-синдикалистичка иницијатива и Маркс21, најпознатији по лепљењу плаката „вазелин за Уроша“, „Косово је сусед Србије“ по граду. То није нормално. А тачно наводи ове две екипе које им „праве проблем“ по факултетима.

Како се није зајебо па написао да су ови анархисти ипак најпознатији по паљењу америчке заставе када је Бајден први пут долазио, дешавањаима око грчкe амбасаде, прекидању политичарских трибина са америчком агендом и квази левицом итд. Анархисти против затвора и затворског система, па ће сад правити кретенске пароле и стајати некоме на муку ко је у затвору? А сами исто били у затвору и гулили Падињак.

Не свиђају ти се? У реду, пиши о стварима које ти се не свиђају код њих, али немој бре да лажеш људе и намешташ на тако љигав начин те који ти не одговарају.
Pips, Chips, i snuff videoclips

Nexon

Postby Nexon » Mon Dec 19, 2016 4:25 pm

Bunt wrote:A kada je to pa poljoprivreda bila dobra kod nas, u poslednjih sto godina, da ne idemo u dalju prošlost? Ne znam šta bi mi rekao Holanđanin ili Danac na te cifre koje spominješ, da li bi zakukao i zaplakao jer sa tim ne može ni crnca berača da plati ili bi pogladio bradu, namignuo i rekao "samo tiću". Prosto, ne znam koliko njemu igra tih 505 odnosno 434 eur.
Drugo, šta ćemo sa činjenicom da 85% svih subvencija koje se dele iz fonda EU pokupe najveći proizvođači koji ukupno čine 15% svih proizvođača, tek tad tih 500eur vredi još manje. Da spomenem to da eu subvencioniše i zemljište koje se ne obrađuje kako bi sprečila sunovrat cena u sopstvenom dvorištu. Koliko bi tada vredelo onih 500e? Treće , ovi ovde daju koliko imaju. Subvencija ne podrazumeva samo keš. Šta ćemo sa subvencijama u osiguranju stada / zasada, šta ćemo sa činjenicom da naš seljak ima mogućnost da plati samo 5% od premije osiguranja i osigura svoje dobro, ali ipak iz nekog razloga naši seljaci imaju osiguran negde oko 1% svog poseda. Ko je za to kriv? Pa subvencije i bespovratna sredstva za zasade, stoku, pčelinjake, malinjake, krediti sa kamatom od 1-2%.
Šta ćemo sa činjenicom da naš seljak i dalje se bavi proizvodnjom sirovine a za poluproizvod i proizvod ga boli dupe. On hoće lovu na ruke za njivu koju ima, da istrese šest vagona kukuruza, digne lovu, zakolje tri svinje i čeka proleće u kafani uz tamburaše. Nekad bilo, zato je tu gde je. Da ne ulazim i u seljački mentalitet gde 25 kuća imalo 25 traktora, "da vidi svet da on ima." pa kuće od četiri sprata, nov stojadin, pa mečka itd itd a na njivi i dalje kukuruz iz doba Karađorđa i ni makac dalje.

A Rus hoće da kupi i da plati, ali ne đubre i otrov i prepakovane jabuke iz Poljske. A i to oko izvoza je verujem laž, znaš li ti koliku rupu mi možemo trenutno da popunimo kada je u pitanju potražnja Rusije za robom? Pa negde kao kada bi otprilike rupu na Titaniku krpili sa žvakom.

1989

Још један Веберовац.
Није била на нивоу Холандије или Данске али је била боља него сада јер немамо ни сточног фонда као пре, нити се земља обрађује на истој површини као пре, чак нам и квалитет појединих производа пада иако би наводно требало да расте јер прилазимо еу. Зато све више увозимо из европских земаља које дампингују робу на српском тржишту.
Што се тиче Холандије или Данске, колико значи показује то што им је пољопривреда јака.
То што се дели из еу фондова је друго и то је право питање за нас, али постаје јасно зашто су разни Мишковићи(ево само што није у затвор отишао) гурали еу владе и финансирали од радикала до дс. Пад царина на ССП и субвенције еу, мудро, али зато ће огроман број људи да скапава.
Шта ћемо са чињеницом да стране банке, које доминриају у Србији, неће да дају повољне кредите за могући развој прерађивачке индустрије јер им је то ризично? То је признао Мурат Вучић.

ODGOVOR VUČIĆA Poštujemo EU i nećemo dodatno podsticati izvoz u Rusiju
22. 08. 2014

izvozne podsticaje, kredite i garanacije, ili da koristimo trgovinske kompanije kako bismo proširili srpski udeo na ruskom tržištu, zamenjujući izvoz zemalja EU - rekao je Vučić na konferenciji.

On je naveo da EU smatra da je korišćenje takvih oruđa nefer i neprijateljsko ponašanje

Bunt

Postby Bunt » Mon Dec 19, 2016 5:41 pm

Chips wrote:
Strada di vita wrote:

Чијег постојања?

То што сам рекао да не лажете да анархисти раде те болештине од порука, не значи да сам и ја сам анархиста нити да припадам анархстичким групама. А и да јесам не мислиш ваљда да би ти ту на форму писао о томе? Дакле нисам, али знам да анархисти нису радили та срања за шта их се прозива, а онај ко их због тога прозива, не ради то случајно и није му први пут.

Право је питање зашто неко има толику потребу да измишља све те ствари. Мада ме све ово и не чуди јер их иста екипа и по медијима прозива да су терористи и оптужује да су палили амбасаду. Брука.

Јбт, онај дерпе направи слику у фотошопу и стави на блог, и једну мајицу, а овај пише да су анархо-синдикалистичка иницијатива и Маркс21, најпознатији по лепљењу плаката „вазелин за Уроша“, „Косово је сусед Србије“ по граду. То није нормално. А тачно наводи ове две екипе које им „праве проблем“ по факултетима.

Како се није зајебо па написао да су ови анархисти ипак најпознатији по паљењу америчке заставе када је Бајден први пут долазио, дешавањаима око грчкe амбасаде, прекидању политичарских трибина са америчком агендом и квази левицом итд. Анархисти против затвора и затворског система, па ће сад правити кретенске пароле и стајати некоме на муку ко је у затвору? А сами исто били у затвору и гулили Падињак.

Не свиђају ти се? У реду, пиши о стварима које ти се не свиђају код њих, али немој бре да лажеш људе и намешташ на тако љигав начин те који ти не одговарају.

Dešavanja oko grčke ambasade? Ne misliš valjda na onaj molotovljev koktel i štetu od 7,5 eura. A slobodno spomeni i "dešavanja" tj akciju sa kondukterima u autobusu. I vođu te akcije koji je gulio padinjak i samo uz pomoć komandira sačuvao oba kolena i zube s obzirom da se stoka nije okupala ni presvukla nijednom dok je bio tamo pa su hteli da mu j..u mamu.

1989

навијај

Postby навијај » Mon Dec 19, 2016 5:49 pm

За господина Чипса

Image

Image

Image

Image

kopriva

Postby kopriva » Mon Dec 19, 2016 7:12 pm

Dešavanja oko grčke ambasade? Ne misliš valjda na onaj molotovljev koktel i štetu od 7,5 eura. A slobodno spomeni i "dešavanja" tj akciju sa kondukterima u autobusu. I vođu te akcije koji je gulio padinjak i samo uz pomoć komandira sačuvao oba kolena i zube s obzirom da se stoka nije okupala ni presvukla nijednom dok je bio tamo pa su hteli da mu j..u mamu.

Druze napad na ambasadu je napad na suverenu drzavu. Nije bitno kolika je steta, za to se ozbiljno robija. Ljudi su pusteni ubrzo nakon toga.

POmenuo si gore, mrzi me da kopiram, da mi ne mozemo da popunimo ruske potrebe uvoza voca i hrane generalno. Vidim da se cesto to spominje i po medijima kao argument neki, koji je totalno besmislen. Tacno je da mi ne mozemo da izvezemo koliko Rusima treba, ali to nije razlog da ne izvezemo sta imamo.

Inace ubijen ambasador RF u Ankari.

https://rs.sputniknews.com/svet/2016121 ... basada123/

MARKER

Postby MARKER » Mon Dec 19, 2016 7:25 pm

Chips

Postby Chips » Mon Dec 19, 2016 8:09 pm

Мислио сам да ће те поставити слике како анархисти лепе плакате „вазелин за Уроша“ и „Косово је сусед Србије“ по Београду? Наравно да нећете јер је то лаж и то нико од њих није радио, а поставља се питање зашто их намештате на такав љигав начин онда?

Бунт, ја сам чуо да је штета била 18 евра. Мада ако је то била таква ситница тек онда не капирам зашто их ова наци екпиа прозива за тероризам и оптужује по медијима. Није ми јасно? Оптуживати некога и прозивати по медијима да је терориста зато што је направио штету од 18 евра. Где је мозак?

Тај којега помињеш је малтене након сваке „акције“ био у творза, тако да се вероватно једном и окупао, не знам. Али знам за „патриоте“ који су унутра па раде лоше ствари, што је много већи грех од тог не купања. Ваљда се они купају.
Коприва, пуштени су након шест месеци затвора након тога са амбасадом.

Навијај, признајем да овај први графит што си ставио, на први поглед делује идиотски. Иако су ови и са једне и са друге стране имали и неку нормалну комуникацију (анархисти и снп1389, тв итд.). Данас када видим ко је урадио плакат за српско Косово, а да је пулен и играч власти и оних који „издају“ то српско Косово и потписују бриселски споразум, не могу а да и сам не кажем, нек иде све у курац ако ће ми издајице правити плакате да је Косово српско. Мада, није да се није знало каква је та квази патриотска екипа од раније.
Анархисти су ту најдоследнији. Без граница и то је то. Свиђало се то некоме или не.

Што ниси поставио и слику графита са цитатом Доситеја Обрадовића, то им је исто у фотогалерији, као и БоТа. Какав Борис Тадић, чек бре јел стварно мислиш да анархисти који су против сваког политичара пишу овакав графит и стављају то као пример активизма? У ствари не капирам, јел им БоТа добар, ил би га само јебали тако лепог? Дај бре. Ове слике са приватних журки и зајебанција нећу ни да коментаришем, чим ти то стављаш као неки доказ и показатељ нечега, све је јасно.

Моје је мишљење да ту код активизма анархиста свакако има позераја (и код овог „вође“), и да то није спорно, и да им се неке ствари могу пребацити (овим нашим анархистима из Србије) али немојте да лажете да раде нешто што не раде, и да их приказујете као велико зло по Србе и као анти српске елементе, а да себе као нацистичке дркаџије представљате као праву српску опцију.

Ваше приватне слике са кукастим крстевима и салутирањима нећу да постаљам на форум. Рекао сам и раније, форум није место за то, и немој да навлачите људе да то раде.

Image
Image
Image
Pips, Chips, i snuff videoclips

навијај

Postby навијај » Mon Dec 19, 2016 10:45 pm

Наравно да је показатељ нечега, показатељ тога какав је то олош, доследни јесу у томе да су шљам и наркомани, олош најгори. А то што вођа бораца за права радника нема дан радног стажа и ко му је ћаћа нећу ни да коментаришем нити то какве су сисе приватно.

А да је анархизам зло по Србе јесте, као и по сваку нацију.Не дај Боже никад.

Nexon

Postby Nexon » Mon Dec 19, 2016 11:11 pm

Нека остане забележено,
Dveri su iznikle iz "ljotićevaca", pa su im pogledi na svet slični! U svakom slučaju, Obradovića zbog ovoga treba javno žigosati! Nisam za hapšenje ljotićevaca, iako nastavljaju Musolinijevu politiku, ali jesam za oštru kritiku i javno žigosanje! - podvlači Šešelj

Е, али пљостна генетска наказа са својим шефом лакираном бубшвабом Бебом и уснатим Муратом, су ме стварно насмејали, са новим насловом, морам признати.
Свака част.

Мићара

Postby Мићара » Mon Dec 19, 2016 11:15 pm

Курва црвена јебо му ми6 мајку у по пичке носате када морам тако да се изразим... извините.
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Return to “Само опуштено”