Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Chips

Re: Вести

Postby Chips » Tue Dec 13, 2016 4:04 pm

1958 wrote:
Chips wrote:1958, како сам погрешио када си узео титулу смарача године на форуму? Или си ме обмануо тако што си до недавно држао потпис смарача године? Украо си бре титулу.

Нисам у терапија фазону али ми се свиђа ова твоја са шетањем кера по кићблоу и скупљањем гована.

Иначе, занимљиво данас, наше власти најурене из Брисела, Лавров у Београду.

Obmanuo sam te

У том случају ти ниси Венди са титулом смарача године на форуму трибине, већ неко ко жуди да буде смарач године, узима његову титулу, приписује ју себи и лажно се представља? :)

https://www.youtube.com/watch?v=qRZeme-YW1U
Спомињу и нас у овој емисији, све оно што су радили нама ради се сада у мејнстрим медијима на примеру других. Иначе, два најбитнија појма у 2016 су „fake news“ и „post-truth society“. Гледајте када ови наши идиоти крену да говоре о лажним вестима а већ јесу и о пост-чињеничном друштву.
Pips, Chips, i snuff videoclips

Nexon

Postby Nexon » Tue Dec 13, 2016 10:29 pm

Коха диторе: Србија послала Међународној телекомуникационој унији писмо и отпочела процедуру доделе међународног позивног броја +383 за Косово
уторак, 13. децембар 2016.

Хоће ли бити довољно корака да се отвори свако поглавље док се Вучић јуначки налази на бранику одбране и брани сваки корак. Додуше, Ангела Меркел о Бајден су добри али ови око нас су зли, еу је супер, тако каже бранилац својим речима.

Него, како то да нам отварају поглавља када су требали да хапсе радикале за тај корак? Ја гледао насловне новости и оних малобрајних новина који подржавају Вучића који тако кажу, не знам шта се сада десило.

Nexon

Postby Nexon » Wed Dec 14, 2016 10:01 pm

хехе
Али што је најгоре овај банални пример са млеком обара сву ону глуму нашега премијера.

Мићара

Postby Мићара » Thu Dec 15, 2016 7:15 pm

Добро је да су почели да одговарају значи да им није свеједно, почело жигање и гутање кнегли...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Gomorrah

Postby Gomorrah » Fri Dec 16, 2016 3:10 pm

Image

Krajisnik

Postby Krajisnik » Sat Dec 17, 2016 6:15 pm

http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/video ... ak-2593807

Је л зна неко нешто више о овом инциденту? Није ми јасно зашто су наци богаљи улетели на трибину о историји РС? Једино ако су ови са Филозофског причали ону причу РС је геноцидна творевина, као што Шокци и Турци причају. Или су упали само зато што је то филозофски факс, пошто им то није први пут. Ако неко зна нешто више нек напише (и ако је неко био на предавању, нек напише шта су филозофи причали ор РС, баш ме занима), пошто сам хтео да идем на то предавање, али су ме обавезе спречиле.

Rođaci

Postby Rođaci » Sat Dec 17, 2016 6:17 pm

Занемарујем тактику

Postby Занемарујем тактику » Sat Dec 17, 2016 6:20 pm

Упали су црвени мишеви на трибину, да се боре против геноцидне творевине и геноцидног народа, неколико ликова их је спречило у томе, и ти ликови су проглашени за фашисте и неонацисте, тотална замена теза.
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.

Krajisnik

Postby Krajisnik » Sat Dec 17, 2016 6:56 pm

Занемарујем тактику wrote:Упали су црвени мишеви на трибину, да се боре против геноцидне творевине и геноцидног народа, неколико ликова их је спречило у томе, и ти ликови су проглашени за фашисте и неонацисте, тотална замена теза.

У јебем им оца врљавог!

suburban rebel

Postby suburban rebel » Sat Dec 17, 2016 6:57 pm

Nisu bili nikakvi crveni I nije stvar bila u temi.

Лудак из луднице

Postby Лудак из луднице » Sat Dec 17, 2016 7:15 pm

Ne, dzedaji su uleteli u amfiteatar.
Upalo je 10ak i malo vise likova iz organizacije anarho-sindikalisticka inicijativa ( ekipa okupljena oko morona Trivunca koji je bacio koktel na grcku ambasadu, steta bila 7 eura ) i organizacije Marks 21 . Kazu da nisu banuli zbog same teme skupa, a sami su u amfiteatru krestali 'ova tribina ne moze da prodje' . Na sve to su reagovali prisutni momci , njih 4-5 koji su skocili kako bi zaustavili ove morone u prekidanju tribine. Naravno, oni su uz pomoc svojih kapitalistickih medija (protiv kojih se bore) napravili nerealan spin, gde je ispalo kako su nekakvi neonacisti prekinuli tribinu, i napali neduzne anarhiste. Da nije tuzno bilo bi smesno.

Sacica opskurnih likova koja se javlja samo kada treba da se pljune po necemo srpskom. Najpoznatiji po setnjama na gej paradi, po lepljenju plakata 'kosovo je sused srbije' , 'vazelin za urosa' , i jos mnogo mnogo toga. Bolesnici i pacovi, vazda maltretirani po gradu pa otuda ta opterecenost.

Uostalom, evo vam saopstenje jednog od govornika , istoricara Nemanje Devica

Данас сам примио више десетина позива на тему синоћњег инцидента на Филозофском факултету, али не стижем и не могу свакоме појединачно да одговарам. Припремам славу - и зато ћу овде написати шта се заиста синоћ десило.

У организацији студентске организације ''Систем вредности'' требало је да, уз професоре Чедомира Антића и Предрага Марковића, говорим на представљању књиге ''Историја Републике Српске''. Данима унапред, по интернету је кружила вест да ће група анархиста и марксиста са Филозофског да спречи одржавање ове трибине, а већ по доласку на факултет затекао сам добро знана лица (још из времена мог студирања) у неким припремама - и само сам ишчекивао даљи след догађаја. И наравно, усред моје приче, улетела је група од око 20 лица и убрзаним кораком дошла до катедре за којом смо говорили. Један од њих, са неким циничним осмехом на лицу, стао је спрам мене, чак и гласно се смејући, док сам говорио, чини ми се, о српским знамењима средњовековне босанске државе. Знајући њихове методе у таквим ситуацијама, само сам очекивао када ће и физички насрнути на нас, али сам наставио причу. У том је група од пет-шест студената с друге стране устала, да их у даљем ометању спречи. Један од њих носио је и каиш у рукама и сцена је постала језива. Међутим, да тих момака није било, сигуран сам да би наша трибина била прекинута, а силеџије-такозвани левичари могли би да професорима несметано заврћу уши. Дошло је до вербалног окршаја, благог гуркања, а један од силеџија, све са фазонираном брадом, стао је крај нас и узвикивао како се ''они'' противе одржавању овакве трибине на Филозофском факултету. Све време су провоцирали окупљене, снимали нас, називали нас фашистима (што би значило да нас дехуманизују и научно и људски - јер са фашистима, јасно, расправе нема), док се од некуд нису појавила два лица у цивилу који су се представили као полицајци и, уз њихово инсистирање, ови хулигани су напустили салу, праћени аплаузом публике која је до краја испратила трибину. Све се то завршило у неких десетак минута. Ми смо остали на Филозофском до краја и трибина је окончана у миру. Неки од ових студената који су устали да нас бране су чак и постављали питања и учествовали у дискусији на крају трибине.

Било је напето, али није дошло ни до каквог физичког обрачуна. Међутим, по старом добром обичају, хулигани су већ ујутру саставили саопштење за јавност, коју су поједини медији и објавили. И као да нисам видео својим очима све описано, њихова верзија је заправо била гола лаж, до последње речи, где су медији пренели вест да су трибину прекинули фашисти или десничари?! Нити је представљање књиге заиста прекинуто, нити је овде било икаквих фашиста и неонациста, нити су потезали икакве ножеве... Лажи, које пас с маслом не би појео. И хулигани, по ко зна који пут, уз своју добру стратегију и солидне медијске везе, постају жртве.

Дакле, добро сам, све је у реду, нико на мене и на нас није насртао ножем, јер никаквих ножева није ни било.

У Блицу сам пак прочитао најлуђи коментар: ''Sve vreme su uzvikivali parole ‘Zig hajl’, ‘Hajl Hitler i druge. Vređali su prisutne studente na verskoj, rasnoj, nacionalnoj i seksualnoj osnovi, dobacujući studentkinjama seksističke uvrede i pretnje silovanjem. Jedan od nacista je takođe pretio i nožem studentima – ispričala je ona za Blic''. Ја, својим именом и презименом, јемчим да ама баш ништа од ове језиве рецитације није истина. И да су се жртвама направили они који су, без имало стида, дошли да нас усред Београда називају фашистима зато што разговарамо о нашој Републици Српској, у крви и пепелу рођене уочи 25. њеног рођендана?!

То вам је права слика (окупиране) Србије и Београда данас.

Влада Паликућа

Postby Влада Паликућа » Sat Dec 17, 2016 8:07 pm

пази ово крме ван времена и простора како се залетео и запенио

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak zatražio je danas od državnih organa da pohapsi neonaciste koji su sinoć prekinuli jednu tribinu na Filozofskom fakultetu u Beogradu.“Ili će pravna država reagovati i pohapsiti neonacistički ološ, ili ćemo morati sami da ih se rešavamo. A onda jako neće valjati“, napisao je Čanak na svom profilu na društvenoj mreži Tviter (Twitter).

:mrgreen:

SickOfItAll

Postby SickOfItAll » Sat Dec 17, 2016 8:13 pm

suburban rebel wrote:Nisu bili nikakvi crveni I nije stvar bila u temi.

Који си ти од ових?

suburban rebel

Postby suburban rebel » Sat Dec 17, 2016 8:36 pm

hvala bogu nijedan

Chips

Postby Chips » Sat Dec 17, 2016 9:06 pm

Опет обмањивање и стављање у уста једног Уроша Мишића, као анархисти лепили по граду плакате „вазелин за Уроша“, па да онда навијачи форумаши кажу, еееј бре па нису нормални ти анархисти, стварно су болесници, треба их газити трт мрт. Не стављајте бре у уста своја Уроша Мишића и преко његових леђа да водите своје пацовске борбе.

Значи, немој да лажеш да су анархисти правили те болештине за Уроша кад знаш да је један једини и који, искомплексирани дерпе направио то говно на свом блогу. Немој да лажеш да анархисти праве плакате да је Косово сусед Србије када знаш да то праве искомплексирани педери да би испровоцирали ове који их „малтретирају“.

Косово јесте било сусед Србије али за време фашистичке и нацистичке окупације јер су га Италијани и Немци дали шиптарима и припојили Великој Албанији.

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Sat Dec 17, 2016 11:25 pm

A sta rade anarhisti i crveni, srbuju? Jebes ti nas ovde.

Chips

Postby Chips » Sun Dec 18, 2016 12:22 am

Наравно да те јебе кад вам кажем да не стављате у своја уста дечка и преко његових леђа градите пацовску причу. У чему је проблем? Какве бре анархисти имају везе са Урошем Мишићем, и оним идиотским порукама "Вазелин за Уроша", "Косово је сусед Србије", кад се зна да је то одрадио онај искомплексирани дерпе на свом блогу, и направио мајицу. Значи зна се све ко је и шта је урадио, и ти знаш шта се покушава са овим љигавим форама да се преко туђих леђа и муке опљуне и намешта онај који ти не одговара. Немој да се наивни правите.

Црвени је један од предавача јуче на трибини (уз бивши ДС и Г17+ кадар), или се оно СПСовско говно не сматра црвеним?

Modus Operandi

Postby Modus Operandi » Sun Dec 18, 2016 1:26 am

Дечко, не сери.

Chips

Postby Chips » Sun Dec 18, 2016 2:14 am

Сигуран сам да вас десетак из увек исте кухиње са форума имате већи изазов у гурманлуку, него што облећете по мојим говнима на форуму. Тврда столица или пролив, свеједно је.

B.Centrale

Postby B.Centrale » Sun Dec 18, 2016 2:32 am

Gomorrah wrote:Image

Znam Koleta (ili Kokija, kako pisu ovde) otkad je bio klinac u osnovnoj skoli. Dobar decko (doduse, teska kretencina bez grama mozga) koji s SPS-om nema nikakve veze, a kamoli da je profitirao posredstvom nekih beneficija i sl. Ni blizu toga.
bologna centrale

Return to “Само опуштено”