Вести
Re: Вести
@друг члан
могуће, пардонирам у том случају
А ево и расплета после референдума у Италији. Функцију премијера до фебруара ће преузети Паоло Ђентилони бивши министар дипоматије. У фебруару највероватније парламентарни избори. Биће то лепа прилика да видимо колико има евроскептика на чизми.
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story ... mesta.html
могуће, пардонирам у том случају
А ево и расплета после референдума у Италији. Функцију премијера до фебруара ће преузети Паоло Ђентилони бивши министар дипоматије. У фебруару највероватније парламентарни избори. Биће то лепа прилика да видимо колико има евроскептика на чизми.
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story ... mesta.html
Имам три кера, два су различита а један је исти.
-
Влада Паликућа wrote:јел била мала Милца дјете на журци?
можда је она последњи непоткупљени бастион србства
Фрајер јој је овај ортак стефан из заветника који је био на журци тако да не секирај се...
1958 wrote:Cips odbio poziv na dvoboj.
Зајеби ти Чипса, гледај себе. Знам да ти није лако али још увек стигнеш да будеш навијач. Па да се окитиш неком титулом тамо где треба а не на форуму трибине.
Шанеру, ја када би теби у том фазону кренуо да одговарам био би исти као ти.
Блатњави, то што си ти сада рекао је пластика. Види ако можеш да узмеш неку кинту за ту рециклажу.
Да се вратимо на тему, ево је једна вест, мало ведрије теме.

http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/bio-n ... ak-1871585
http://rs.n1info.com/a79402/Vesti/Bivsi ... a-pol.html Овде има и видео.
Боле га курац, мислим пичка. Шта ће рећи људи живо јој се јебе. Наци цица маца опрашта ружну прошлост.
Pips, Chips, i snuff videoclips
- Влада Паликућа
Космет је Србија wrote:Влада Паликућа wrote:јел била мала Милца дјете на журци?
можда је она последњи непоткупљени бастион србства
Фрајер јој је овај ортак стефан из заветника који је био на журци тако да не секирај се...
Ма знам све бураз нажалост, спрдам се мало. Фрајер јој је иначе непогрешива њушка за тему лобање.
Какав суноврат после доктората,

Ханс Кристијан Андерсен је један човек а звучи као два. Нешто као Петар Марко Јаковљевић у Шпијуну.
Браћа су Грим.
Ово што је Бошко рекао је тачно. Пребацили су дотичног да дају Милу алиби за непостојећи државни удар.

Ханс Кристијан Андерсен је један човек а звучи као два. Нешто као Петар Марко Јаковљевић у Шпијуну.
Браћа су Грим.
Ово што је Бошко рекао је тачно. Пребацили су дотичног да дају Милу алиби за непостојећи државни удар.
Сада гледам, опет одбијен предлог Двери да се осуди геноцид над Србима у ндх. Никод од снс преко срс и спс до про-еу опозције(лсв, радуловићеви, дс, сдс, лдп) није практично подржао.
А, пазите сада, та цела про-еу екипа(лсв, радуловићеви, дс, сдс, лдп) је данас гласала за предлог лсв да се измени закон у погледу права хомосексуалаца како би их заштитили од дивљања националиста, како је предлагач из лсв објаснио.
А, пазите сада, та цела про-еу екипа(лсв, радуловићеви, дс, сдс, лдп) је данас гласала за предлог лсв да се измени закон у погледу права хомосексуалаца како би их заштитили од дивљања националиста, како је предлагач из лсв објаснио.
1958 wrote:Pica sa tri lica. Giga boem cips
А у томе је фора.

Елем, чека нас паклена кампања и избори за председника. Како је кренуло биће свега, поготово ако ови на власти буду укапирали да им кандидат губи.
Ослобођен је град Алепо у Сирији. Ове године три најбитније ствари које су се десиле а које би могле имати велики утицај на даљи ток дешавања у свету: Брегзит, Трамп, Алепо.
Небојша Стефановић @NesaStefanovic 6m6 minutes ago
Lapsus linguae настаје под утицајем семантичке блискости. Мој је спонтана реакција на нечију појаву конфабулације-богатих лажних сећања.
хахахаха
Е, Бошко, Бошко...па није лепо то да им радиш.
Chips wrote:1958 wrote:Pica sa tri lica. Giga boem cips
А у томе је фора.Сврби те што вам више ликова каже да није нормално да бацате дркицу на убице Срба, српских жена и деце, па се тешиш да је један иза више надимака. А можда те сврби и титула на форуму трибине. Барем је регуларна и заслужена за разлику од ових спортских.
Pogresio si druze za titulu, ali neka ako ce ti biti lakse.

Jesi dobio terapiju danas
Често одем до на село
1958, како сам погрешио када си узео титулу смарача године на форуму? Или си ме обмануо тако што си до недавно држао потпис смарача године? Украо си бре титулу.
Нисам у терапија фазону али ми се свиђа ова твоја са шетањем кера по кићблоу и скупљањем гована.
Иначе, занимљиво данас, наше власти најурене из Брисела, Лавров у Београду.
Нисам у терапија фазону али ми се свиђа ова твоја са шетањем кера по кићблоу и скупљањем гована.
Бошко Обрадовић
@BoskoObradovic
Небојша из Београда је признао да је тачна моја инфо да је Полиција пребацила Синђелића у Црну Гору. Једино што изгледа није ваздуплоховом.
Стварно, шта је са ваздуплоховом?
Нестаде као да га никада није било а еминетна личност.
Узгред, Вучић опет глуми лудило са еу. Дао је арабанасима позивни број и судове и за то је награђен са два отворена поглавља а сада је као велики борац противу еу и ујака.
-
-
blatnjavi wrote:Леп говор.
На шта мисли кад каже да су корумпиране у европи "везивали за бандере и убацивали у контејнере"? Где је било то?
U Ukrajini, a i u Brazilu su ih vezivali za bandere
Chips wrote:1958, како сам погрешио када си узео титулу смарача године на форуму? Или си ме обмануо тако што си до недавно држао потпис смарача године? Украо си бре титулу.
Obmanuo sam te
Често одем до на село