Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Nexon

Re: Вести

Postby Nexon » Fri Dec 09, 2016 12:23 am

Влада Паликућа wrote:
blatnjavi wrote:.Мислим да је Нексон писао да Дверима фали боља организација. Могли би поприлично да се угледају на Каза Паунд што се тиче организације и инфраструктуре иако су парламентарна странка.

Ово им је пример како се поносно стоји иза своје приче.

Нажалост, тако се не може прићи власти. То вам и Лудак потврђује, све изгледа супер али они су маргинални у бирачком телу Италије, мислим да немају ни 1%. За разлику од њих, Салвинији, који помало кокетира са њима па оде према центру, је трећа по популарности странка у Италији, око 15%. То је исто радио матори Ле Пен у Француској када је преузео НФ, да не говорим о ћерки.

Nexon

Postby Nexon » Fri Dec 09, 2016 12:48 am

blatnjavi wrote: Мислим да је Нексон писао да Дверима фали боља организација. Могли би поприлично да се угледају на Каза Паунд што се тиче организације и инфраструктуре иако су парламентарна странка.

Дверима фали новца јер без тога нема организације. Зато им очајнички требају бољи резултати на изборима јер тако добијају више новца за организацију и медије. Организација се поправила од како су ушли у Скупштину јер имају више новца, више се добије каа си у Скупштини из буџета.
Постоји и друга опција: да се продаш Вучићу и његовим олигарсима, што су скоро сви урадили на политичкој сцени. Двери ми изгледају као неко ко за сада није у тој шеми, барем по прозивању Вучића и разних богатуна.
Нажалост, са омасовљењем Двери доћи ће и разни лоши људи, Вучићеви спавачи по локалним одборима итд. али то тако иде.

Надам се да никада неће постати овакви,
Касина. Журка Информера.
Image

blatnjavi

Postby blatnjavi » Fri Dec 09, 2016 12:59 am

Ау која слика....

Чудо да је баш у том локалу била журеза?!

То је исто место где Алеков синчић Данило дође са ортацима, направи рачун 70 хиљада на потпис и оде кући лаганим кораком.
Имам три кера, два су различита а један је исти.

Nexon

Postby Nexon » Fri Dec 09, 2016 1:03 am

Chips

Postby Chips » Fri Dec 09, 2016 3:34 pm

Chips wrote:
Лудак из луднице wrote:Да Нексон, баш тако.

@ Блатњави

баци поглед на овај текст, написан је од стране хрватских црвених - али прилично објективно је приказао Каса паунд.
http://www.csi-platforma.org/sites/csi- ... talije.pdf

Који текст је написан од стране хрватских црвених и где је тај текст?

Још једном да питам, јел могуће да си поставио људима на форуму текст за који кажеш да је писан од стране хрватских црвених, а текст написао неки шваба за једне дневне немачке новине (део из студије), а превела га девојка одавде за домаћи портал? Невероватно.
Pips, Chips, i snuff videoclips

Лудак из луднице

Postby Лудак из луднице » Fri Dec 09, 2016 4:16 pm

Mars bre u picku materinu mentolcino retardirana, uhvatio si se za najnebitniju stvar. Dal su vest preneli 'domaci' ili hrvatski crveni savrseno me ne zanima , i puca mi kurac. Covek koji mi je poslao link mi je rekao ovo prvo.

Uostalom, izvoli link sajta http://www.csi-platforma.org/
pa sam zakljuci dal obiluje komunistickim sranjima ili ne . Odjebi bre moronu

Edit: Napravio sam gresku u tom postu jer sam napisao 'napisan od strane' , a hteo sam reci 'prenet od strane' i to je to

Chips

Postby Chips » Fri Dec 09, 2016 4:32 pm

Битна је ствар јер обмањујеш и лажеш људе на форуму а није ти први пут. Човек ти послао текст где у другом пасусу стоји да га је шваба написао, а ти га препоручујеш људима као текст који су написали хрватски црвени.

Батали вређање, лајање и режање на интернету.

Лудак из луднице

Postby Лудак из луднице » Fri Dec 09, 2016 4:34 pm

Nisam ga preporucio zbog autora, vec zbog sadrzine teksta. Savrseno me zabole kurac ko ga je napisao, cinjenica je da ga je preneo KOMUNISTICKI portal, sto sam dokazao u prilogu.

Evo batalicu na internetu, hoces uzivo druze chips?

Chips

Postby Chips » Fri Dec 09, 2016 5:03 pm

Ништа ти ниси доказао, јер је одма кроз линк јасно о каквој се платформи ради. Текст нису написали хрватски црвени, већ шваба, превели га домаћи преко ове "комунистичке платформе". Ниђе везе са хрватским црвенима. У тој садржини текста због које га препоручујеш, у другом пасусу стоји да га је шваба писао.

Батали интернет и форум за ово гасирање, лајање, режање, вређање и јавне понуде за налажење уживо. Прво зато што нас је овај форум кроз историју нешто и научио а кроз трагедију других, а друго зато што је ретардирано.

mungos

Postby mungos » Sat Dec 10, 2016 12:44 am

Image

Nexon

Postby Nexon » Sat Dec 10, 2016 1:06 am

хехе
Вучићева екипа за Двери. Био Глишић синоћ на Коперникусу, сат времена пљувања Двери. Верујем да литерални рад на фасадама Београда против Двери Мишино дело. Само малко су истрошени, очекујем нове играче.
Али тренутно има важнијих тема,

Влада Србије највероватније ће укинути прелевмане за увоз млека и млечних производа од нове године, а та одлука требало би да се донесе у наредних десетак дана.
Та одлука је условљена притиском Брисела, који тражи да се поштују одредбе Споразума о стабилизацији и придруживању који не предвиђа повлашћен статус домаћих млекара.

Удружења: Нисмо конкурентни

Председник Удружења произвођача млека Мачванског округа Горан Васић сматра да прелевмани треба да остану бар још шест месеци.

- Ако се укину, домаћа производња биће угрожена и увозно млеко ће преплавити српско тржиште. Европски сељак има све видове субвенционисања који служе за поправку конкурентности које ми не можемо да пратимо - каже Васић.

Од септембра 2017 треба да се омогући продаја пољопривредног земљишта странцима...Ах та дивна ЕУ.

1958

Postby 1958 » Sat Dec 10, 2016 10:46 pm

Cips odbio poziv na dvoboj.
Често одем до на село

Мићара

Postby Мићара » Sun Dec 11, 2016 10:41 am

Друже чипс не расправљај се с њим...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Космет је Србија

Postby Космет је Србија » Sun Dec 11, 2016 2:44 pm

mungos wrote:Image

Отићи на сељачку журку напредних гована и овако нешто поставити треба имати муда. Да ли постоји неко кога није поткупио?

andro saner

Postby andro saner » Sun Dec 11, 2016 2:57 pm

1958 wrote:Cips odbio poziv na dvoboj.

Realno ispo je cava :mrgreen:

Bice totalno ludilo na izborima, a poseban rat ocekujem na desnici SRS Vs Dveri!

P.s. Da li je Samo Srbija i dalje na forumu i da li je i dalje clan ovakve radikalne stranke?

навијај

Postby навијај » Sun Dec 11, 2016 3:18 pm

Космет је Србија wrote:
mungos wrote:[img]
Да ли постоји неко кога није поткупио?

Сви су купљени, пола је купио СНС пола САД амбасада, нема треће.

SAO_Zeljin

Postby SAO_Zeljin » Sun Dec 11, 2016 4:28 pm

ima treca Srbija

Влада Паликућа

Postby Влада Паликућа » Sun Dec 11, 2016 5:45 pm

јел била мала Милца дјете на журци?

можда је она последњи непоткупљени бастион србства :idea:

Brdja

Re: RE: Re: Вести

Postby Brdja » Sun Dec 11, 2016 7:19 pm

andro saner wrote:

Bice totalno ludilo na izborima, a poseban rat ocekujem na desnici SRS Vs Dveri!

P.s. Da li je Samo Srbija i dalje na forumu i da li je i dalje clan ovakve radikalne stranke?

Ne znam za njega ali evo npr moj ortak koji je zaluđen radikalima ovaj put će prvi put u životu glasati za nekog drugog jer mu je muka od ovakvog Srs-a.
Edit: a da, Vučić je danas terao svoje članove da idu da šetaju na onom šetalištu kod Bg na vodi da bi se videlo da ima ljudi i da ih slikaju. A kad on prolazi da budu kao slučajni prolaznici i da mu dobacuju da je najbolji. Koje pišanje po sirotinji.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.

blatnjavi

Postby blatnjavi » Sun Dec 11, 2016 7:48 pm

andro saner wrote:

Не воле левичари двобоје, то је ретоградно и дивљачки. Њихов фазон су више голи оток, гулаг, робија без пресуде, јахање попова и то. Не воле ако се брани противник.

Типујем да је друг чипс у ствари градски боем, променио одело и вратио се да баца коске, није га било одавно.
Имам три кера, два су различита а један је исти.

Return to “Само опуштено”