Серије
Re: Серије
lupi samo neki razmak u prvom delu linka, tipa da piše https:// 1337x .to/torrent/3680337/Gomorra-La-Serie-S04e01-SatRip-1080i-H264-Ita-Ac3-5-1-HardSub-Ita-HDTV-by-NOFAiTH/
Hvala vam na linkovima za Gomoru bice veceras sta da se gleda da se malo opustim za jos jedan dan u paklu na poslu. Kada smo vec kod toga pocela je i druga sezona serije Suburra. Isti mafijanje samo u Rimu ko nije pratio. Za mene veliko iznenadjenje kako je dobra serija, iako nije bas na nivou Gomore. Ima aploudovanih pet epizoda druge sezone lako je naci na 1337x.
Da ne zaboravim, sinoc sam odgledao prvu epizodu serije "Drzavni sluzbenik". Vidim da je bombasticno najavljivana, serija o nasim DB operativcima. Sinoc pustili dve epizode zajedno, ostalo ce ici po jedna. Za sada mi se serija svidela. Konacno neka savremena tema, sto je dobro, da se odaljimo od onih soc-realistickih drama i komedija u pokusaju. Seriju radio Gaga Antonijevic sto je radio Ubice mog oca, pa je serija u tom nekom tripu.
Za sada pohvale i za glumu i za pricu. Ovo bi bio neki nas fazon serije "Homeland".
Da ne zaboravim, sinoc sam odgledao prvu epizodu serije "Drzavni sluzbenik". Vidim da je bombasticno najavljivana, serija o nasim DB operativcima. Sinoc pustili dve epizode zajedno, ostalo ce ici po jedna. Za sada mi se serija svidela. Konacno neka savremena tema, sto je dobro, da se odaljimo od onih soc-realistickih drama i komedija u pokusaju. Seriju radio Gaga Antonijevic sto je radio Ubice mog oca, pa je serija u tom nekom tripu.
Za sada pohvale i za glumu i za pricu. Ovo bi bio neki nas fazon serije "Homeland".
-
Hvala Rodjo a hvala i tebi Riperu, nisam znao da je izasla Subura. Inace na 1337x sam nasao 8 epizoda Suburre. Nadam se da za nju bar ima prevoda.
Јел има негде да се скине ова Гомора, дакле од прве сезоне, ал да ваља превод.Ја се сећам да сам гледао на оном он лајн срању, баш због тога што нисам могао да нађем да одговара превод.А одгледао бих све од почетка, пре него што узмем ову сад да гледам, мало да се подсетим.Хвала и довиђена!
- ultrastito
Ja gledam preko HBOgo, ako ti je to od bilo kakve pomoci.
Inace, 2. epizoda, 4. sezona...sju! To je to!
Inace, 2. epizoda, 4. sezona...sju! To je to!
Spoiler:
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
- lost&found
White Christmas - Predrkana epizoda Black Mirror-a
Ovo je dobar deo godine za serije koje gotivim. Pocela sedma sezona Veep, peta sezona Your the Worst, ocekujem Silicom Valley i drugu sezonu jednu od boljih serija koje sam gledao u prosloj godini Cobra Kai.
You're the worst je takvo jebeno iznenadjenje da je to neverovatno. Poceo kao dza bu, fox ko ga jebe... Na kraju sam se tresao kad ce nova epizoda! I za divno cudo uopste nisu usrali kraj
Billions razvaljuje u novoj sezoni
- kajzersoze
Treća sezona bila malo tanja u odnosu na prve dve, al u četvrtoj su se vratili na pravi put.Rođaci wrote:Billions razvaljuje u novoj sezoni
Definitivno jedna od boljih serija koje se trenutno emituju.
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist
da da isti utisak
u trećoj su preterali sa zapletima i muljanjima, ali u četvrtoj nema toga, zasad je mnogo dobro
u trećoj su preterali sa zapletima i muljanjima, ali u četvrtoj nema toga, zasad je mnogo dobro
- Desnoruki levak
lost&found wrote:White Christmas - Predrkana epizoda Black Mirror-a
Meni su maltene sve njihove epizode predrkane! Ne znam kako se beše zove ona gde oni kerovi terminatori idu okolo i ubijaju sve živo...pa u jednom trenutku krene "Golden Brown" od Stanglersa da se čuje iz onog Range-a...uh epic!
- lost&found
Au brate... pa nisam stigao dotle. Stavi u spojler jebem mu 

Имате анимирану нетфликсову серију, кратке су епизоде, на принципу Black Mirror, мени се свидела, има неколико баш добрих епизода.
Love, Death & Robots
https://www.imdb.com/title/tt9561862/
Love, Death & Robots
https://www.imdb.com/title/tt9561862/
- lost&found
Odgledao sam prvu epizodu, poprilicno cudna. Animacija je super. Nastavicu posto su kratke pa cu videti da li je preporucujem.
- Desnoruki levak
lost&found wrote:Au brate... pa nisam stigao dotle. Stavi u spojler jebem mu
Ups, pardon...

Dajte torent za GoT. Nemam luksuz da skidam neproverene torente, na terenu sam.