Душевна болница
Re: Душевна болница
supizdumaterinuobadvojica
Krenuo sinoc da pada i od svega ja se prvo Tizle setim

Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
Jedino zbog čega volim sneg je zbog toga što znam ko će da lopata narednih nekoliko meseci i da gleda u nebo ko bena i jebe sve živo i mrtvo 

Nemoj se nervirat pobratime, možda će Stamat da organizuje neku mobu za čišćenje snjega. 

- pustinjska lisica
У реверу носим марамицу белу ја,
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.
марамица маркизет, мене воли цео свет
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.
tizlabor wrote:supizdumaterinuobadvojica
Пушиш ли ти?

Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Anabela na Pinku prica kako je Bata Zivotinja protiv "naseg predsednika Vucica", koje govno siptarsko.
Ko ima stomak da pogleda svih 30 minuta treba ga nagraditi Bitcoinom. Botovski odgovor na Kesica. I ko jos nije shvatio da je onaj retard Miroljub Petrovic deo sistema, eto dokaza.
debilana hehe
555-333 hehe
pod mač hehe
Srbi debili
555-333 hehe
pod mač hehe
Srbi debili
mongoloidi su isti snimak aplauza ponavljali, ovi maloumnici u publici čak ni tapšanje ne mogu da izvedu kako treba više od jednom
pogledajte vremena na slikama

pogledajte vremena na slikama

- Кудрави Гаучос
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Pa meni je Kesic poludebilan,mogu da zamislim kako izgleda botovski odgovor na njega.Nemogu ja ovo da gledam dobri ljudi,nemogu...a i sto bi realno.
Nemoj ljudi ovo da otvarate, odgledah 30 sekundi, krv ti jeb** kakav "humor", debilnije od Kesića jedno dvajes puta.
Da nema sport kluba, tv bih odavno roknuo kroz prozor.
Da nema sport kluba, tv bih odavno roknuo kroz prozor.
З В Е З Д А Л Е !
- Кудрави Гаучос
E, али иначе блок реклама на СК-у је један од јачих мајндфакова који ТВ у Србаља има да пружи. Прво те изгасирају да се кладиш, буди део екипе, то су све твоји другари, ево га Живац дрка, a не, ипак је то џојстик, клади се, клади се..ау, шта је сад, пао си на Шведску другу, кита не реагује узми ПОТЕНЦИЈАЛ, неће те курва више подсмешљиво гледати, буди Роко, оствари ПОТЕНЦИЈАЛ, али ипак си сиса, немаш кола, види овај ауто, није то нека лова, провозај се, ајде да се возимо, ја те волим, ја те возим, нудим ти кола, НЕМАШ ПАРЕ, ево нас са кредитом, лако је решиво, МОЖЕ, САМО ШТО СИ ТИ СИСА, јеси купио потенцијал, да л слушаш ишта, аха, ево га, готов је тајм- аут, да л да се баци одма тикет онлајн док не крену да играју..
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
- Desnoruki levak
Ne postoji opravdanje za nekog ko iole zdravo razmišlja da gleda Pink ili Rts vesti ili bilo kakve političke/rijaliti/aktuelnosti emisije...ali nikakvo. Samim tim što uopšte konstatujete taj kancer od programa, makar i sa podsmehom vi već njima dajete ono što žele. Mislio sam da makar ovde mogu da dođem bez da ljudi recikliraju bljuvotine iz raznih rijalitija ili nameštenih režimskih emisija.
Uopšte me nije sramota što ne znam ko je taj miroljub ili bata o kome svi pričaju i šta znači 553 ili pod mač...Ignor je najefikasnije ali i jedino oružje u borbi protiv takvih abominacija modernog doba.
Uopšte me nije sramota što ne znam ko je taj miroljub ili bata o kome svi pričaju i šta znači 553 ili pod mač...Ignor je najefikasnije ali i jedino oružje u borbi protiv takvih abominacija modernog doba.
Upoznaj svog neprijatelja da bi ga pobedio.Desnoruki levak wrote:Ne postoji opravdanje za nekog ko iole zdravo razmišlja da gleda Pink ili Rts vesti ili bilo kakve političke/rijaliti/aktuelnosti emisije...ali nikakvo. Samim tim što uopšte konstatujete taj kancer od programa, makar i sa podsmehom vi već njima dajete ono što žele. Mislio sam da makar ovde mogu da dođem bez da ljudi recikliraju bljuvotine iz raznih rijalitija ili nameštenih režimskih emisija.
Sent from my D6503 using Tapatalk
хајка wrote:
Ko ima stomak da pogleda svih 30 minuta treba ga nagraditi Bitcoinom. Botovski odgovor na Kesica. I ko jos nije shvatio da je onaj retard Miroljub Petrovic deo sistema, eto dokaza.
transfer blama
sin isidore bjelice i pajkića
lebe mekani.....
svaka moja slabost je sigurno prolazna
...a ako ostanem, moraću dalje...
...a ako ostanem, moraću dalje...
brate ne možeš da izbegneš ta sranja ako imaš bilo koju društvenu mrežu, nije moglo da se živi od tog maloumnog Miroljuba, čak ni ovde