Skrnavi englezi brljavi
5:10

Tilt wrote:Pao jedan dobar fejs lifting![]()
Nego...
Koliko je ovo potrošačko društvo otišlo u kurac. Oprema za bebe je tako jebeno skupa, da nema roditelja pola ne bih mogao da priuštim (radimo i ja i supruga mi). Teški bedak kad shvatiš da ti svojim radom ne možeš da obezbediš stvari za dete koje tek treba da se rodi. Ne smem da razmišljam u smeru šta tek sledi...
S druge strane ogroman je pritisak na to šta kupuješ. Ovo je in, ovo je out... Meni je bitno da je kvalitetno ono što kupim, boja, izgled, brend nije bitan. Medjutim supruga debeeelo pod uticajem "mama novosadjanki" (zapaliti tu fejsbuk stranicu), bebaca i sličnih sadržaja. Morao sam da crtam koliko koštaju Stokke kolica (gde god da se okrenem u gradu, ubadam ta kolica) u odnosu na auto u kom se vozi itd. Vrhunac juce kupujemo posteljinu za krevetac. Prosek cena 5000. Uhvati se ona za neku od 10000... Matorci časte, ajde kao ako se svidja itd. Dodjemo kući, raspakujemo kad ono ogradica za krevetac, navlaka za jorganić i jastučnica. 10000 te tri stvari, umalo me ne strefi kap. Vratio danas, šukurac i fensi posteljina i sve. Ali rođeni 10000 te tri stvari. Pa jebem ti život, još uvek ne mogu da dodjem sebi.
P.S.
Prebacite u duševnu. Omaših temu
Tilt wrote:
Koliko je ovo potrošačko društvo otišlo u kurac. Oprema za bebe je tako jebeno skupa
Users browsing this forum: Pogrebnik and 22 guests