imamo mi i pun pionir bez ikakvih poziva na tekmu, bez lepljenja plakata, organizovanih navijaca, reklama... prosle sezone, kad se videlo da se sve raspada, dule je jos bio tu, ljudi su ostajali i van pionira (nije mi niko reko, i rekla - kazala, video svojim ocima) pa i ove sezone, gde smo se u jednom trenutku borili sa opstanak, a poslednjeplasirana sutjeska nas odvaljivala sa 30 razlike, pionir nije izneverio... hocu da kazem, nece ljudi da ih pravite budalama, u fudbalu smo mi imali i titule, i prednost nad vama al je klub urusavan, bilo je nezadovoljstva na tribinama (pa pobogu iz nase loze su letele flase ka publici na zapadu !?) uprave su bile ocajne, trenutak koji je mogo da se iskoristi da klub koliko toliko bude stabilan je protracen da bi razne lopuze napunile svoje dzepove (zvuci poznato), kad svemu tome dodas onaj cirkus na jugu, pa podele trte mrte nije tu bilo mnogo razloga za radovanje, ja sam steko utisak da nismo uradili ni 50% onog sto smo mogli...
no kako god zadnjih 10 godina ako je neko i nesto radio u ovom fudbalu i u toj jadnoj evropi to je pfc, ako je neko donosio bodove to smo mi, kakve takve, ako je neko prodavao igrace to smo mi i samo zahvaljuci tome smo i opstajali, zahvaljujuci tim nasim utakmicama protiv temisvara ili nefcija ili anderlehta dok ste vi dobijali sve na tacni, ne znam samo na osnovu cega, koliko vam je samo telekom dao love i jos se neko od vas zali na ovu zemlju... a to "kurva umire..." je bila najobicnija zaje //cija, svi su bili svesni da vama nece biti nista, sto neko rece vi kako ste napravili tih 50 ili 60 miliona evra duga tako cete i da vratite, nit ce se znati ni ko ni kako ni zasto, nece nijedan rezim dati svoje cedo (mada ovi danas su to bas ozbiljno shvatili) da propadne... a za tribinu to jeste, svaka cast, ljudi su shvatili sto je veca torta bice i svacije parce vece, ovim "mojima" to nikako ne ulazi uglavu
nego, izgleda da je razim jos negde omanuo

ps: ako moze samo bez neke glupe rasprave u daljim postovima, da ne moraju opet admini da brisu poruke i zakljucavaju temu