Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Nexon

Re: Вести

Postby Nexon » Thu Nov 17, 2016 2:41 pm

Да сам знао да ће вас критика Двери изнервирати не бих то радио. Ево обећвам да више нећу али немојте после да се жалите.

Image

Завршио си факултет и дуго времена немаш посао? Радиш тешке физичке послове да би саставио крај с крајем иако имаш диплому? Не можеш да поднесеш чињеницу да су ботови са купљеним дипломама заузели фотеље? Тешко се мириш са чињеницом да је положај младих у Србији из дана у дан све гори?
Придружи нам се док симболично спаљујемо дипломе свих оних који су их својим трудом задобили. Покажимо овој власти да нећемо спокојно гледати како се положај младих и образованихсве више погоршава. Побунимо се против сендвичара и купљених диплома!

Време: недеља, 19. новембар 2016. године, у 12:05 часова.
Место: зграда Председништва на Андрићевом венцу.

Чомбе

Postby Чомбе » Thu Nov 17, 2016 2:45 pm

Ти си прсо човек, до јуче си овде бљувао ватру на сваког ко их је стављао у исти кош са политичарима. Клео си се у њих, а све остале си етикетирао чланством у владајућој партији. :lol:

Nexon

Postby Nexon » Thu Nov 17, 2016 2:48 pm

Додуше то нисам никад радио али видим да вам смета критика спрам њих. Тако да нећу то више радити, само немојте после да се жалите. Видите шта ми говорите, није то лепо и није потребно да то човек доживљава, морате се сложите. Са моје стране више нећете чути критику Двери.

Елем,

У договору са ММФ, током 2017. долази до још једног повећања цене струје

четвртак, 17. новембар 2016.
Грађане Србије од јануара следеће године чека још један талас поскупљења, а новим ценама највише ће бити погођени возачи, конзументи алкохолних пића и цигарета.

Након недавног поскупљења горива, возаче у Србији чека нови удар на новчаник. Готово је извесно да ће од Нове године поскупети путарине на аутопутевима и то за бар 10 одсто. Да је таква одлука веома близу, потврдио је и в. д. директора ЈП "Путеви Србије" Зоран Добрњак.

Чомбе

Postby Чомбе » Thu Nov 17, 2016 2:50 pm

Nexon wrote:Додуше то нисам никад радио али видим да вам смета критика спрам њих. Тако да нећу то више радити, само немојте после да се жалите. Видите шта ми говорите, није то лепо и није потребно да то човек доживљава, морате се сложите. Са моје стране више нећете чути критику Двери.

Елем,

У договору са ММФ, током 2017. долази до још једног повећања цене струје

четвртак, 17. новембар 2016.
Грађане Србије од јануара следеће године чека још један талас поскупљења, а новим ценама највише ће бити погођени возачи, конзументи алкохолних пића и цигарета.

Након недавног поскупљења горива, возаче у Србији чека нови удар на новчаник. Готово је извесно да ће од Нове године поскупети путарине на аутопутевима и то за бар 10 одсто. Да је таква одлука веома близу, потврдио је и в. д. директора ЈП "Путеви Србије" Зоран Добрњак.

:lol: :lol: :lol:

Rođaci

Postby Rođaci » Thu Nov 17, 2016 5:01 pm

:lol: :lol: :lol: :lol:

Nexon

Postby Nexon » Fri Nov 18, 2016 12:07 am

Очекивано, уједињени. Није ни чудно, суштински сте сви на истом путу-ЕУ, параде поноса...

Елем, данас је у Скупштини Ђука од Ролекса, поново доминирао.

Дакле, Бошко Обрадовић каже да Двери неће дозволити продају српских стратешких фирми странцима, Ђука Ролекс каже да се Двери противе продаји приватне имовине.

У исто време по Немачкој се доносе закони о забрани продаје немачких предузећа Кинезима због националне сигурности. А, овде ујак Тодорић купио целу трговинску мрежу, што су му омогућили жути и ови сада унапређени жути, јер су дозволили да преузме продајне објекте Роде и Меркатора по Србији. Да не говорим о пољопривредном земљишту.

Germany withdraws approval for Chinese takeover of tech group

https://www.ft.com/content/f1b3e52e-99b0-11e6-8f9b-70e3cabccfae

Berlin reopens probe into Aixtron deal amid protectionist backlash against China

Ето какви Србију воде. Морони се смеју људима који говоре истину.

ultrastito

Postby ultrastito » Fri Nov 18, 2016 12:15 am

Чомбе wrote: све остале си етикетирао чланством у владајућој партији. :lol:

ајде, ајде...хоћеш да кажеш да нам онај сендвич са туњевином није био добар? још смо као профи ботови добили и онај БРЕСКОСАУРУС сокић 8-)

по цену да јопет будем бот, ал' оно...МНОГО СУ СВИ ИСТИ!

под сви, мислим апсолутно на све учеснике политичког живота у србији. хвала лепо, молим лепо, одох да једем сендвич, стигао нарезак.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

čompika

Postby čompika » Fri Nov 18, 2016 11:43 pm

aj u 20 maraka da je to samo neki lik što hoće da pokupi slike od tih devojaka i kasnije drkica il neko ucenjivanje

Nexon

Postby Nexon » Sat Nov 19, 2016 2:36 pm

Руски Спутњик: Бошко Обрадовић доводи Ле Пенову у Београд (видео)

https://rs.sputniknews.com/intervju/201611181108907546-dveri-partije-skup/

Него нешто занимљивије,

Vučić: Moj drug Đulijani biće važan deo establišmenta SAD

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... =09...11...

09.11.2016.

Јуче је Вучићев пријатељ Ђулијани имао занимљив интервју на CNN, извлачим делове везане за Србију,

Giuliani also said, referring to NATO's bombing of Yugoslavia. "How many people go to a city and say, 'I think it was okay you were bombed. You know how often I've done that?"

И како је дошао 2012

Giuliani said he was providing development advice to the city of Belgrade. In interviews at the time, Giuliani said he was there "to give advice" to Aleksandar Vucic, now the Serbian prime minister, who was running for mayor at the time. Giuliani said that he was paid by a London company involved in putting together a plan for economic development in Belgrade. Press reports at the time cited Vucic saying he had invited Giuliani to advise him.

http://edition.cnn.com/2016/11/18/politics/kfile-giuliani-interview/

Било би лепо мало истражити ту лондонску компанију.

Влада Паликућа

Postby Влада Паликућа » Sat Nov 19, 2016 8:02 pm

што ниси пренео и ову акцију дверјана?

Image

Nexon

Postby Nexon » Sun Nov 20, 2016 12:57 am

Нисам много тога пренео, нпр. да Вучић и Шешељ истим речима бране муфтију Зукорлића(случајаност је л тако?), чиме се признаје да држава Србија не може да спроведе закон на територији Рашке области, што је катастрофа, или да Радуловић позива да признамо тзв. геноцид у Сребреници...Видиш, нисам ја толико лош, штавише, праведан сам.

Дотични је доведен у Београд преко Малагурског и Руса, био је гост Спутњика и није био само он гост. Да ли се мени, лично, то допада-не.
Мени је код Двери већи проблем превелико ослањање на Малагурског. За оне који не знају, кампању Двери на последњим изборима нису радили неки иностранци и плаћеници, како су говорили Вучићеви плаћеници по разним медијима, већ је то био Малагурски. По мени је кампања срећа била лоше одрађена на крају јер Малагурски није успевао да промени динамику. То је моје лично мишљење. Можда грешим.

О везама Двери са Националним фронтом, Штрахеом, Русима итд. може да се полемише нашироко.

Али и поред замерки мислим да су Двери испред свих до сада што сам видео у Скупштини. Нико није тако прозивао стране банке, усташке олигархе... по Србији као Двери. А, то није тако једноставно како се чини јер носи одрђене ризике за политичку опцију, нарочито прозивање страних банака. То углавном сви избегавају да раде јер се кредити за кампање узимају од тих банака.

Futurama

Postby Futurama » Mon Nov 21, 2016 6:22 pm

Има једна још боља :lol: :lol: :lol:

Image

SAO_Zeljin

Postby SAO_Zeljin » Mon Nov 21, 2016 10:48 pm

Do skoro sam mislio da nasa banana od drzave drzi ovu situaciju sa migrantima pod kontrolom, da sve koji udju dovezu do Madjarske-hrvatske granice i to je to. Ali izgleda da je situacija sve samo ne pod kontrolom. Vise se ne zna ni koliko ih je u Srbiji ni gde su ni sta rade

нуклеарни удар

Postby нуклеарни удар » Mon Nov 21, 2016 11:30 pm

јбг изгледа да су и двери и сулуди пернар руски играчи,а руси изгледа желе некакву обнову бивше државе.

Futurama

Postby Futurama » Tue Nov 22, 2016 7:28 am

нуклеарни удар wrote:јбг изгледа да су и двери и сулуди пернар руски играчи,а руси изгледа желе некакву обнову бивше државе.

Мени пре делује да је сада у моди бити " руски играч " , односно да је то покушај доћи до новца и сакрити властиту безидејност и недостатак озбиљнијег програма и квалитетних људи. Надам се да су Руси паметнији и да их ове домаће јајаре неће преварити сервилношћу.

1958

Postby 1958 » Tue Nov 22, 2016 3:56 pm

nexone na koju poziciju bi ti voleo da se smestis? to me bas interesuje danas.
Често одем до на село

Futurama

Postby Futurama » Tue Nov 22, 2016 8:44 pm

1958 wrote:nexone na koju poziciju bi ti voleo da se smestis? to me bas interesuje danas.

На Пернарову позицију тј одма до Бошка :lol:

Return to “Само опуштено”