Postby Nexon » Sun Nov 20, 2016 12:57 am
Нисам много тога пренео, нпр. да Вучић и Шешељ истим речима бране муфтију Зукорлића(случајаност је л тако?), чиме се признаје да држава Србија не може да спроведе закон на територији Рашке области, што је катастрофа, или да Радуловић позива да признамо тзв. геноцид у Сребреници...Видиш, нисам ја толико лош, штавише, праведан сам.
Дотични је доведен у Београд преко Малагурског и Руса, био је гост Спутњика и није био само он гост. Да ли се мени, лично, то допада-не.
Мени је код Двери већи проблем превелико ослањање на Малагурског. За оне који не знају, кампању Двери на последњим изборима нису радили неки иностранци и плаћеници, како су говорили Вучићеви плаћеници по разним медијима, већ је то био Малагурски. По мени је кампања срећа била лоше одрађена на крају јер Малагурски није успевао да промени динамику. То је моје лично мишљење. Можда грешим.
О везама Двери са Националним фронтом, Штрахеом, Русима итд. може да се полемише нашироко.
Али и поред замерки мислим да су Двери испред свих до сада што сам видео у Скупштини. Нико није тако прозивао стране банке, усташке олигархе... по Србији као Двери. А, то није тако једноставно како се чини јер носи одрђене ризике за политичку опцију, нарочито прозивање страних банака. То углавном сви избегавају да раде јер се кредити за кампање узимају од тих банака.