Postby Nexon » Wed Nov 16, 2016 8:59 pm
Дакле, Двери, ви сте потпуни дилетанти или још горе, радите за некога па се убијате свесно. Ухватим мало Скупштине, када тамо расправљају о 4 закона. Лоповска олош из снс спојила неспојиво, па се расправља о корупцији и закону о насиљу у пороодици, везе са везом нема, али тако лоповска банда на власти скреће пажњу, у чему су успели данас. То раде редовно. И Двери имају реч у релативно добром термину. И шта они раде? Они дрве о насиљу у породици уместо да растуре снс на корупцији. Довољно је било да пусте 3-4 минута да им прича она жена из њихове групе о насиљу а остало посвете лоповлуку снс, они дрве о насиљу у породици.
Двери добију једва колико толико неки термин који је релативно гледан на тв, пошто остало, ако није Вучић, ту су његови плаћеници попут Шешеља, Чеде и сличних(на дотичне не треба ни трошити речи), и они уместо да причају о ономе што занима људе јер је протеклих пар дана багра покрала жицу и шахтове на аутопуту Љиг-Прељина, јер снс се понаша као скакавци са својим страначким деловањем...Двери причају да ли има довољно приватности.
И за крај, 6 месеци је прошло од избора а немате довољно људи дверјани. Немате јер нисте радили на терену, јер сте неозбиљни. За разлику од многих овде, који су вас као подржавали, а сада гласају за човека који говори да треба да признамо тзв. геноцид у Сребреници и да распродамо све у овој земљи, те воли да шета са хомосима, ради се о Радуловићу, ја сам још 2012. говорио да морате да подигнете организацију на ниво странке, јер сте политичари, па су ме сви овде нападали. По Војводини вас нема, мислили сте да идете са дсс јер они имају као одборе по Војводини, а ти дсс одбори радили за снс на прошлим изборима, па сада масовно прелазе у снс.
Двери су можда и порасле, јер када погледаш конкуренцију попут несрећника Радуловића(тај не зна где је водио стечај а где плаћа порез) и лоповчине Шешеља(којег једино занима да згрне још мало новца до смрти за синове и своју породицу, што ја разумем), Вучића(који је толико у лажима да се боји да пусти било кога кога не контролише на тв, дакле не Шешеља или Чеду, јер ће све да пукне) то и није тако тешко, али нећете ни ви да имате пуно успеха ако овако наставите.