Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Nexon

Re: Вести

Postby Nexon » Sun Nov 13, 2016 7:33 pm

Тизлаборе имам посластицу за тебе,

Пронађен СКАНДАЛОЗАН снимак ОО Српске Напредне странке у Чајетини. Њима је проблем да се договоре кога у које предузеће да "убаце".

https://www.facebook.com/dveri.ue/videos/432204396949887/

Узгред, Вучић пушта своје кловнове по тв/новинама да причају глупости и скрећу пажњу са Трамппм, како би одвукао пажњу са помоћи Милу и оваквих ствари,

Ђурић: Данас или сутра могућ договор о телекомуникациjама

Постоjи могућност да данас или сутра буде финализован и закључен договор са Приштином о телекомуникациjама

Ред издаје да их Брисел подржи да могу да се намештају на пословима и краду, што се види на примеру Чајетине. И то је цела суштина.

fuck_off

Postby fuck_off » Sun Nov 13, 2016 8:35 pm

Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве

Црвена Звезда

Istok

Postby Istok » Sun Nov 13, 2016 9:38 pm

Proruski kandidat dobio najvise glasova u Bugarskoj na predsjednickim izborima. Sledece godine Le Pen dobija, ako Bog da, i Hofer u Austriji.

zmijuga

Postby zmijuga » Sun Nov 13, 2016 9:42 pm

Baš krenu to pisati i ja. 58 % dobio general Radev.

B.Centrale

Postby B.Centrale » Mon Nov 14, 2016 11:53 am

Za Radeva tek treba da se vidi. Ovo sto je radio u predizbornoj kampanji je klasican populizam, samo mu je odskocna daska bila na najboljim mogucim pozicijama. Skolovan u Americi a nacionalno opredeljen, protiv sankcija Rusiji a kaze da je buducnost Bugarske u jasnoj odrednici s EU, jednom recju za svakog ponesto. U svakom slucaju, vredno pomena i kakve takve nade za promenom diskursa... Videcemo ponude iz Vasingtona, Brisela i Moskve. Tu je kljuc.
bologna centrale

Солунац

Postby Солунац » Mon Nov 14, 2016 6:53 pm

Nisu Bugari toliko naivni. Geopoliticka situacija se menja pa i oni ostavljaju "odskrinuta vrata" ka Rusiji. Na osnovu toga, trazice vise povlastica sa zapada da ne bi ih skroz "otvorili". A kada za to dodje vreme i ako dodje, eto njih opet u "pro Ruskom bloku". Pa opet na krilima velike sile, nastavljaju dalje...Ono sto se kaze, kako vetar duva. Pametno...Ono sto mi nikad nismo umeli.

Nexon

Postby Nexon » Mon Nov 14, 2016 8:42 pm

Данашња тема тзв. владе Србије је виртуелни простор.

MARKO ĐURIĆ: Pozivni broj za Kosovo je samo za geografsku oblast, a ne državu

"Mi smo povezali neka lica sa nekim prostorima, neka lica sa nekim predmetima, neka lica smo povezali sa drugim licima koja su bila umešana u takva dela. Ali kada bih vam rekao ko, šta, gde i kako, ja bih ih upozorio šta znamo. I onda se postavlja pitanje zašto bismo to uradili. Dakle, mi želimo da kriminalci nagađaju, želimo da budu u mraku, da ne znaju šta policija zna. Sledeća faza je da kada budemo imali dovoljno dokaza nekoga privedemo, onda ćemo imati i više informacija da vam pružimo", rekao je Stefanović.

Image

tizlabor

Postby tizlabor » Mon Nov 14, 2016 8:50 pm

Nexon wrote:Тизлаборе имам посластицу за тебе,

Пронађен СКАНДАЛОЗАН снимак ОО Српске Напредне странке у Чајетини. Њима је проблем да се договоре кога у које предузеће да "убаце".

:lol: :lol: :lol:

Video sam ovo,oni su bre cirkus ovde.Skrkali su para i para,a nisu prisli Stamatu ni do clanaka.Sad cvikaju da ne odlete svi,a da se ne naplate,tj da ne iscupaju pare.

prcko

Postby prcko » Tue Nov 15, 2016 7:54 am

Govnari novinarski danima izbacuju nebulozne naslovne strane tipa: Trumpe Srbine, Trump voli Srbiju zbog dadilje Milke sto mu cuvala decu i pevala srpske pesme, Trump nam vraca Kosovo, itd. Onda se pojavljuju govnjavi samoproklamovani analiticari/strucnjaci uz ocene kako smo lud narod, jer verujemo da je on Srbin, jer ocekujemo da ce nam vratiti zemlju zbog baba Milke itd. Kao vecito letimo u nebesa, od svega pravimo mitove itd. Pa govna jedna, vi ste sami to sve izasrali i stavili u novine, ne narod.

fuck_off

Postby fuck_off » Tue Nov 15, 2016 11:13 am

Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве

Црвена Звезда

Blackadder

Postby Blackadder » Tue Nov 15, 2016 11:45 am

(уторак, 15. нов 2016, 10:39)
anonymous [нерегистровани] o пошаљи одговор
Japanci
Kod nas bi trebalo 2 dana da se uopste konstatuje da je tu rupa.

ahahahahha realno tako stoje stvari :D

Nexon

Postby Nexon » Wed Nov 16, 2016 2:45 pm

tizlabor wrote:
Nexon wrote:Тизлаборе имам посластицу за тебе,

:lol: :lol: :lol:

Video sam ovo,oni su bre cirkus ovde.Skrkali su para i para,a nisu prisli Stamatu ni do clanaka.Sad cvikaju da ne odlete svi,a da se ne naplate,tj da ne iscupaju pare.

Ниси се похвалио да сте у Ужицу добили појачање у виду младих радикала или напредних радикала.

IMA 21 GODINU! Šešeljev pubertetlija postao zamenik predsednika Skupštine Užica
13.11.2016

Vlast u Užicu od sada čine Srpska napredna strnaka i Srpska radikalna stranka.

Image

Marko Stevanović (21) iz SRS-a postavljen je na mesto zamenika predsednika Skupštine Užica.

– Pažljivo smo iz opozicije posmatrali rad aktuelne vlasti i prepoznali pomake u vođenju grada. Mi smo u predizbornoj kampanji potencirali poljoprivredu i turizam kao privredne grane koji su najveći potencijali Užica, a gradska vlast dosta radi na oba ta polja, rekao je Stevanović zbog čega su radikali pristupili vlasti čiji je stožer SNS.

Inače, naprednjacima u Užicu uopšte nisu bili potrebni radikali za formiranje vlasti jer ima imaju samo četiri odbornika.

хехехе

И још једна успутна вест,

Dinkićeva supruga dobila bolji državni posao

Tatjana Dinkić, supruga bivšeg ministra Mlađana Dinkića, ovih dana imenovana je za sekretara Pregovaračke grupe za ekonomske odnose sa inostranstvom u sklopu procesa pristupanja EU.

Nexon

Postby Nexon » Wed Nov 16, 2016 2:53 pm

Но, све ово добија нови смисао,

Навијачи Украјине запалили заставу Србије у Харкову

ХАРКОВ– Навијачи фудбалске репрезентације Украјине запалили су заставу Србије током пријатељске утакмице две селекције, преноси Спутњик позивајући се на локалне медије.

Ово је очекивано. Питање: зашто је Србија ишла да игра пријатељску утакмицу у Украјину?

Одговор-политика. Да би се Вучић додворио Немцима и сличнима који га држе на власти. А, сада да видите какву корупцију ствара Немачка(и ЕУ) у Србији о чему се слабо пише и мора да се ћути,

Dušan Petrović i Boris Tadić kažu da nemaju veze sa ovom pričom oko medija, a ja tu ništa ružno nisam rekao. Rekao sam ono što zna i Vučić. Ja sam to kupio, ne da bih maltretirao bilo koju drugu stranku, nego što me je Tadić zamolio zbog Angele Merkel. Imao je problem sa njom, nije htela da potpiše Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju dok god VAC ne izađe iz Srbije. I, kaže, to mu je veliki problem, kada god se čuje sa njom ili vidi, ona njega prvo pita za medije, a drugo pitanje je bilo pitanje Kosova. I mene zamoli, ja to uradim, rekao je Bogićević

VAC je imao neki problem i morao je da izađe. Prodao je medije u jugoistočnoj Evropi, prvo je kupovao, pa je prodavao, i ostala mu je samo još Srbija. Onda je njega Angela Merkel molila da se to završi i rekla je da se neće potpisati Sporazum dok god to ne uradi. Tačno mesec dana po izlasku VAC-a iz Srbije potpisan je Sporazum o pridruživanju, dodaje on.

Ja te ugovore nisam ni video. Kasnije su mi neki ljudi pokazali kako su to hohštaplerski uradili, te neke njihove firme preko kojih su kupovali, sve su bile sa egzotičnih ostrva, ne znam, Kipar, Panama… To su Nemci tako kupovali. Jedna firma kupila je drugu, pa druga treće, pa medije, čudo su napravili, kaže Bogićević.

Nexon

Postby Nexon » Wed Nov 16, 2016 8:59 pm

Дакле, Двери, ви сте потпуни дилетанти или још горе, радите за некога па се убијате свесно. Ухватим мало Скупштине, када тамо расправљају о 4 закона. Лоповска олош из снс спојила неспојиво, па се расправља о корупцији и закону о насиљу у пороодици, везе са везом нема, али тако лоповска банда на власти скреће пажњу, у чему су успели данас. То раде редовно. И Двери имају реч у релативно добром термину. И шта они раде? Они дрве о насиљу у породици уместо да растуре снс на корупцији. Довољно је било да пусте 3-4 минута да им прича она жена из њихове групе о насиљу а остало посвете лоповлуку снс, они дрве о насиљу у породици.

Двери добију једва колико толико неки термин који је релативно гледан на тв, пошто остало, ако није Вучић, ту су његови плаћеници попут Шешеља, Чеде и сличних(на дотичне не треба ни трошити речи), и они уместо да причају о ономе што занима људе јер је протеклих пар дана багра покрала жицу и шахтове на аутопуту Љиг-Прељина, јер снс се понаша као скакавци са својим страначким деловањем...Двери причају да ли има довољно приватности.

И за крај, 6 месеци је прошло од избора а немате довољно људи дверјани. Немате јер нисте радили на терену, јер сте неозбиљни. За разлику од многих овде, који су вас као подржавали, а сада гласају за човека који говори да треба да признамо тзв. геноцид у Сребреници и да распродамо све у овој земљи, те воли да шета са хомосима, ради се о Радуловићу, ја сам још 2012. говорио да морате да подигнете организацију на ниво странке, јер сте политичари, па су ме сви овде нападали. По Војводини вас нема, мислили сте да идете са дсс јер они имају као одборе по Војводини, а ти дсс одбори радили за снс на прошлим изборима, па сада масовно прелазе у снс.

Двери су можда и порасле, јер када погледаш конкуренцију попут несрећника Радуловића(тај не зна где је водио стечај а где плаћа порез) и лоповчине Шешеља(којег једино занима да згрне још мало новца до смрти за синове и своју породицу, што ја разумем), Вучића(који је толико у лажима да се боји да пусти било кога кога не контролише на тв, дакле не Шешеља или Чеду, јер ће све да пукне) то и није тако тешко, али нећете ни ви да имате пуно успеха ако овако наставите.

suburban rebel

Postby suburban rebel » Wed Nov 16, 2016 9:38 pm

bate, ti si prso

MARKER

Postby MARKER » Wed Nov 16, 2016 10:27 pm

Јбг, морала је да дође на ред и епизода ''тренутак истине'', знао сам да ће је Нексон једном одгледати, само је било питање када...

kajzersoze

Postby kajzersoze » Thu Nov 17, 2016 1:46 am

suburban rebel wrote:bate, ti si prso
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist

čompika

Postby čompika » Thu Nov 17, 2016 2:11 pm

nexon ne odustaje od svojih otvorenih pisama :mrgreen:

Kit_Karson

Postby Kit_Karson » Thu Nov 17, 2016 2:18 pm

Zbog zahteva iz EU, biće povećane i akcize na domaća žestoka pića i cigarete, a u Ministarstvu finansija već je formirana radna grupa koja treba da pripremi novi zakon kojim bi se naša akcizna politika uskladila sa standardima EU. Ukoliko se budemo dosledno držali uputstava Brisela, dažbine za domaću rakiju i viski morale bi da budu iste, odnosno naša žestina moraće da poskupi za 192 dinara po litru. Ovakva korekcija cena plod je upozorenja Evropske komisije, koja smatra da akcizna politika u sektoru žestokih alkoholnih pića favorizuje domaća alkoholna pića, što nije u skladu sa principima Brisela.

Јебем ти државу ову ненормалну!!!

http://www.infocentrala.rs/novi-talas-poskupljenja/

prcko

Postby prcko » Thu Nov 17, 2016 2:21 pm

Image

Return to “Само опуштено”