Политика, избори и вести о политици
- B.Centrale
Re: Политика, избори и вести о политици
Aj' malo iskulirajte s pricom o levici, komunizmu, anarhizmu itd., na 50 poslednjih strana se pominju vise nego Vucic. Jedan manji deo kao i zna sta prica i ima vec neki stav, dok velika vecina apsolutno nema predstavu o cemu govori. U svemu se vidi crvena zavera, brate mili pa da se zdrava osoba prekrsti. Na stranu koliko moras da budes glup, tup i bezobrazan da stavljas znak jednakosti izmedju socijalne i liberalne levice?! Skidajte se vise s kurca pricom o tome i ako nemate elementarno znanje o datoj tematici, bez komentara. Hvala i sisajte kurac.
bologna centrale
Јел њему стварно име Теша? Имаш ћерку а презиваш се Кубуровић па је назовеш Кубура 

ТРАЖИМО ПРАВДУ, АЛИ И ОСВЕТА ЋЕ БИТИ ДОВОЉНА !
lider wrote:Јел њему стварно име Теша? Имаш ћерку а презиваш се Кубуровић па је назовеш Кубура
Дотични је из Вршца тако да је све могуће

Raspad sistema PFC Ex Mali Batica.
zove se tako, išao moj drugar s njim u osnovnu
-
Nema uspesnih protesta protiv bilo kakve vlade bez imalo nasilja. Ovo sada je sviranje kurcu realno. Ali za pocetak je ok jer je do skoro i ovo bilo nezamislivo, neka se samo nastavi pa kad dodje do tacke pucanja tad krecu pravi protesti i ispunjavanje zelja. Krivo mi je sto se ovo ne desava pre 4,5 godina kad nam je scena bila na nekakvom vrhuncu nego sad kad smo svi u kurcu.
Ако добро разумем ове на власти нису довеле стране агентуре и они не раде у интересу запада и њихових служби? 

Не разумеш добро, тренутни режим је довела страна агентура тако да нема сврхе једну агентуру мењати другом, данас је била грачаничка литија против и режима и шљама овог, биће ваљда слике.
Па који агенти су довели ове и који хоће да доведу нове и које нове? И за коју агентуру раде ови сада?
-
Ako si protiv ovih protesta onda si za Vucica, a ako podrzavas proteste onda si protiv Vucica. Onaj ko je i protiv Vucica i protiv ovih protesta treba da sedi kuci i da cese jajca.
Licno ja sam u ovoj trecoj grupi

malo osmeha u tmurno vreme

Тома Ловрековић је краљ иако се продао Вучићу а најгоре га пљувао.
"Мићо, ја знам да ти имаш здрав разум..."
хахаха
"Мићо, ја знам да ти имаш здрав разум..."
хахаха
SAO_Zeljin wrote:Ako si protiv ovih protesta onda si za Vucica, a ako podrzavas proteste onda si protiv Vucica. Onaj ko je i protiv Vucica i protiv ovih protesta treba da sedi kuci i da cese jajca.
Кад би се та трећа група, назовимо их ''несврстани''

MARKER wrote:SAO_Zeljin wrote:Ako si protiv ovih protesta onda si za Vucica, a ako podrzavas proteste onda si protiv Vucica. Onaj ko je i protiv Vucica i protiv ovih protesta treba da sedi kuci i da cese jajca.
Кад би се та трећа група, назовимо их ''несврстани'', организовала и појавила на улицама са истим циљем, да се мења власт/систем, е то би била права ствар. Та групација би била већа од ове која сада протестује, а идеолошки би била хомогенија. Ко год би покушао од разноразних агентура да се прикачи и овајди , требало би им лепо објаснити да им ту није место и отерати их код конгломерата шљамова на другој страни (част изузецима). Идеја је или добра или крајње глупа, немам појма, мало сам попио...
Lepo objasniti = našamarati govna i prevrnuti ih od batina.
Mada znaju oni to, ne bi tu smeo niko da priđe.
Е да би њима удовољио мора прво да се испуне одређени услови. Прописане фризуре, прописано облачење, неће они у исту колону с неким ко носи старке шукурац тамо бре секташи, доказ у виду слике гласачког листића да си гласо за војводу или двери мада су ови други за војводу усташе али нема везе само да не носе старке. И да буде лепо време. Е онда кад изађе њих 500 има да сруше сваку владу. 

- Влада Паликућа
Свако ко носи старке нема морално право да прича о било којој теми, а камоли да протестује. Све креће од правилног избора обуће, свака промена, запамтите то.
навијај wrote:Не разумеш добро, тренутни режим је довела страна агентура тако да нема сврхе једну агентуру мењати другом, данас је била грачаничка литија против и режима и шљама овог, биће ваљда слике.
hoćeš da kažeš da vi protestujete protiv strane agenture koja hoće da skloni stranu agenturu?
odnosno, vi ste protiv strane agenture, ali ipak štitite jednu stranu agenturu?
dosta logično
Тако је бре само ер макс само тарзанке! Шукурац бре да нам старке и неке неопасне фризуре руше власт неће да може! 

- Blackadder
Rođaci wrote:навијај wrote:Не разумеш добро, тренутни режим је довела страна агентура тако да нема сврхе једну агентуру мењати другом, данас је била грачаничка литија против и режима и шљама овог, биће ваљда слике.
hoćeš da kažeš da vi protestujete protiv strane agenture koja hoće da skloni stranu agenturu?
odnosno, vi ste protiv strane agenture, ali ipak štitite jednu stranu agenturu?
dosta logično
Sto se mene tice ja sam samo za rusku stranu agenturu al' mislim da je slabo ima ovih dana kod nas