Covek ne moze da ne bude srecan kad vidi ko sve pizdi i pati, a bas pizde i pate.
Pratio sam tu izbornu noc na njihovim televizijama i to je tek posebno uzivanje bilo. Polako pristizu prvi rezultati, oni svi pricaju o buducoj Hilarinoj administraciji, kako da se postavi u vezi ovog u vezi onog, itd. Kao satro ovo su istorijski izbori i momenat, jer ne samo da ce zena biti predsednik vec ce ona postaviti mnoge zene i to jos latino na neka rukovodeca mesta, bla bla. U jednom trenutku pocinje da se nazire da bi Trump stvarno mogao da dobije Floridu, a posle cega je sve moguce, i tu nastaje opsti sok i krece istinska patnja. Nakon trenutka u kome je postalo jasno da ce ovaj dobiti izbore, njima je trebalo jos jedno 2 sata da skupe snage i to prevale preko usta. Mnogo dobro bilo.
prcko wrote:Pratio sam tu izbornu noc na njihovim televizijama i to je tek posebno uzivanje bilo. Polako pristizu prvi rezultati, oni svi pricaju o buducoj Hilarinoj administraciji, kako da se postavi u vezi ovog u vezi onog, itd. Kao satro ovo su istorijski izbori i momenat, jer ne samo da ce zena biti predsednik vec ce ona postaviti mnoge zene i to jos latino na neka rukovodeca mesta, bla bla. U jednom trenutku pocinje da se nazire da bi Trump stvarno mogao da dobije Floridu, a posle cega je sve moguce, i tu nastaje opsti sok i krece istinska patnja. Nakon trenutka u kome je postalo jasno da ce ovaj dobiti izbore, njima je trebalo jos jedno 2 sata da skupe snage i to prevale preko usta. Mnogo dobro bilo.
Ја сам гледао неку емисију, где нека црнкиња у паничном растројству говори парафразирам ''ја сам црна особа у овом друштву, са својом супругом, шта мислите како се осећам у овом тренутку кад је победио овај расиста и хомофоб'' ...Сад гледам разне снимке реакције после избора и њима је изгледа део друштва озбиљно оболео од те либералне маније и сулуде политичке коректности, то су углавном млади људи, који кад није по њиховом крену да хистеришу, патетишу, плачу, лудују по интернету, та нека генерација мекушаца хипстера којој су испрали мозак са тим срањима. Значи они то нису из фазона, као што има случајева код нас, него су озбиљно увртели те приче у своју главу, прави покусни кунићи новог светског поретка и глобализма. Доналд је представник конзервативаца, традиционалиста, и рекао бих највише оних које ова горе групација нервира, и гласали су у инат њима. Ово је генерално добра ствар за цео свет, јер свуда се прате трендови из Америке, добро је што је дошао овај човек који ће да им се изругује, смеје у фацу, и изврће њихов свет наопачке, а он то ради у великом стилу. Са њим ће надам се расти тренд тог антилиберализма и појавиће се општеприхваћена алтернатива другачијег мишљења...После много година добио сам наду у човечанству.
Dosadili su ljudima debili od politicara i ljudi koji se bave samo politikom a u zivotu nisu nista teze od kasike podigli. Ljudima treba uspesan covek pametan a usput komedijalan i opusten a ne zategnut u svakom trenutku kada ga vidis i ponasanje krajnje debilno da se plasi da se nasmeje pocese prdne kao da ce ga jebati neko ako to uradi zato je trampara i dobio izbore jer ga boli kita dok onog gabora i reptila boli dusa i srce jer ono za sta je jedino sposobna a vidi se da nije jer je izgubila stolicu u koju je mislila da uvali svoju picku.
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Ugradio Windows 10 na komp od 300 jevra, pa me zezaju zvuk i slika. Elem, zbog toga, sva izborna desavanja sam pratio na kablu, preko CNN-a. Moram i ja da se slozim da su svi elektronski i pisani mediji bili ekstremno subjektivni i javno naklonjeni Klintonovoj. Nema dalje!
Za mene ostaje enigma kako je Tramp uspeo da odnese pobedu u Viskonsinu i Floridi, a ova (tek donekle) u Koloradu. Zanima me misljenje nekog ko je upucen, kako su republikanci uspeli da osvoje 2/3 glasova Teksasana? Zato, sto je meni malo kontradiktorno da Ron Pol i ovi ostali pobornici za nezavisni Teksas, daju podrsku coveku koji ce da ugusi Separatisticki pokret, jer to prvi nece da tolerise, sta god narod odlucio. Postoji to Klinton jezgro spiksa na jugu, jugo-zapadu, prvenstveno mislim na El Paso i siru okolinu, ali... Bog blagoslovio Diksilend, u svakom slucaju. Vreme je za munsajn i Rebel Son.
Grandad wrote:Ugradio Windows 10 na komp od 300 jevra, pa me zezaju zvuk i slika. Elem, zbog toga, sva izborna desavanja sam pratio na kablu, preko CNN-a. Moram i ja da se slozim da su svi elektronski i pisani mediji bili ekstremno subjektivni i javno naklonjeni Klintonovoj. Nema dalje!
Za mene ostaje enigma kako je Tramp uspeo da odnese pobedu u Viskonsinu i Floridi, a ova (tek donekle) u Koloradu. Zanima me misljenje nekog ko je upucen, kako su republikanci uspeli da osvoje 2/3 glasova Teksasana? Zato, sto je meni malo kontradiktorno da Ron Pol i ovi ostali pobornici za nezavisni Teksas, daju podrsku coveku koji ce da ugusi Separatisticki pokret, jer to prvi nece da tolerise, sta god narod odlucio. Postoji to Klinton jezgro spiksa na jugu, jugo-zapadu, prvenstveno mislim na El Paso i siru okolinu, ali... Bog blagoslovio Diksilend, u svakom slucaju. Vreme je za munsajn i Rebel Son.
Трамп је победио због белаца, обичних људи. То апсолутно нема везе са расизмом како многи желе ово да прикажу, већ са болешћу која је у Америци узела превише маха, а то је политичка коректност. Наравно, за све су криви белци, као и феномен који се зове "white guilt", где се људи буквално осећају кривим јер су бели и због прошлости. То је све довело до контра ефекта, па и они који никада не би гласали за Трампа, гласали су за њега као једно велико "јебите се" свим либералима, квази левичарима и целом том систему. Наравно, није ово једини узрок, али је победа заиста изненађујућа, Трамп је имао невероватан маркетинг у последњих месец и по дана, док је тим око Клинтонове остао као попишан, а важили су за најбоље у својој струци.
Иначе, не знам ко овде зна за Мила Јанопулоса. Геј, католик, десничар и ватрени Трампов поборник Лик је апсолутно феноменалан оратор, и буквално је сам успео да укаже на све дволичности одређених левих кругова у Америци, а врхунац је био када је Твитер забранио његов налог јер је "ширио мржњу". Тим чином је постао још више популаран, а био је и један од главних говорника на Републиканској конвенцији.
Ja sećam da je dotični mrtav ladan izjavio da je nažalost bolestan zbog toga što je gej na užas LGBT krugova. Što se tiče migranata i sam Tramp zna da je SAD nastao od istih, ima dosta crnaca i latinosa u njegovom štabu ali on traži da svi migranti poštuju zakone i da rade, a ne da rode petoro dece i žive od socijalne pomoći (zvuči poznato) i kriminala, da se ljudi integrišu u sistem.
Јуче је била квалитетна расправа на Да, можда не. Онај Воја Жанетић је лепо објаснио неке ствари, нпр. како је Хилари био онај фенси део Америке, сви ти либерални идиоти, а за Трампа, најобичнији људи и сиротиња. Много то подсећа на ону нашу поделу на прву и другу Србију. Типа, имаш неку фенси цицу која гласа за Хилари и бећарину која гласа за Трампа Шалу на страну, дешавају се неке велике промене овог лета господњег: Брегзит, референдум у Републици Српској, Трамп за председника, криза ЕУ итд. Само што се либерали у покушају, попут нашег пичкоустог трипују на дефинитивно закржљале вредности којима се ближи крај, надам се.
bill burr, po meni najbolji standup komicar, je dan posle izbora kod conana o briena imao dojaja izlaganje. najzanimljiviji delovi su ovde, moze i van amerike:
"Društvene mreže pune su fotografija i video snimaka kako bacaju New Balance patike, ili pale.
Reč je o bostonskoj marki patika koja je postala meta nakon što iz kompanije saopštili da je Trampova pobeda na izborima “korak u pravom smeru”.
inače:
New Balance maintains a manufacturing presence in the USA, as well as in the United Kingdom—for the European market, where they produce some of their popular models such as the 990 model—in contrast to its competitors, who manufacture outside of the USA and UK.
prcko wrote:Pratio sam tu izbornu noc na njihovim televizijama i to je tek posebno uzivanje bilo. Polako pristizu prvi rezultati, oni svi pricaju o buducoj Hilarinoj administraciji, kako da se postavi u vezi ovog u vezi onog, itd. Kao satro ovo su istorijski izbori i momenat, jer ne samo da ce zena biti predsednik vec ce ona postaviti mnoge zene i to jos latino na neka rukovodeca mesta, bla bla. U jednom trenutku pocinje da se nazire da bi Trump stvarno mogao da dobije Floridu, a posle cega je sve moguce, i tu nastaje opsti sok i krece istinska patnja. Nakon trenutka u kome je postalo jasno da ce ovaj dobiti izbore, njima je trebalo jos jedno 2 sata da skupe snage i to prevale preko usta. Mnogo dobro bilo.
Ја сам гледао неку емисију, где нека црнкиња у паничном растројству говори парафразирам ''ја сам црна особа у овом друштву, са својом супругом, шта мислите како се осећам у овом тренутку кад је победио овај расиста и хомофоб'' ...Сад гледам разне снимке реакције после избора и њима је изгледа део друштва озбиљно оболео од те либералне маније и сулуде политичке коректности, то су углавном млади људи, који кад није по њиховом крену да хистеришу, патетишу, плачу, лудују по интернету, та нека генерација мекушаца хипстера којој су испрали мозак са тим срањима. Значи они то нису из фазона, као што има случајева код нас, него су озбиљно увртели те приче у своју главу, прави покусни кунићи новог светског поретка и глобализма. Доналд је представник конзервативаца, традиционалиста, и рекао бих највише оних које ова горе групација нервира, и гласали су у инат њима. Ово је генерално добра ствар за цео свет, јер свуда се прате трендови из Америке, добро је што је дошао овај човек који ће да им се изругује, смеје у фацу, и изврће њихов свет наопачке, а он то ради у великом стилу. Са њим ће надам се расти тренд тог антилиберализма и појавиће се општеприхваћена алтернатива другачијег мишљења...После много година добио сам наду у човечанству.
Трамп није конзервативац, њега се одрекла Републиканска странка на мање од месец дана пред изборе. Фокс, који је симбол републиканац, је био скоро подједнако тужан као морони са CNN.
Он је бес, он је бес беле радничке Америке, он је освета моронима који су мислили да су победили историју. То је Трамп. Трамп је добио радничке државе попут Охаја, Пенсилваније или Мичигена. То су радници у челичанама, фабрикама аутомобила...некадашњи гласачи демократа који су остали без посла, чији стандард пада и плате падају.
Искрено, не очекујем да Трамп сада нешто буде супер према Србији. Али ми је изузетно важно зато што је клан Клинтон са својим људим из деведесетих издувао. Нарочито је лепо гледати да обични људи надвладају говна са медија, тзв. експерте, тзв. звезде које као певају и сличне порнићаре.