Вести
- Ultra Sarma
Re: Вести
Ja ne znam kako je ispisao priblizno sve gramaticki tacno, svaka rec ispisana bez greske, zarezi na mestu, bez brljavljenja reci itd... Pa ja kad sam pijan pokusavao da napisem jednu obicnu recenicu bez gresaka trebalo mi je vise desetina minuta i nisam uspeo na kraju, zato nikad ne pisam nigde pijan, a mica sve pod konac ko da je cepao jos nesto preko alkohola...
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала
ви убисте Дражу ђенерала
- pustinjska lisica
Паљење Рајхстага 1933. године је било уверљивије него овај ''покушај'' атентата.
У реверу носим марамицу белу ја,
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.
марамица маркизет, мене воли цео свет
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.
Па уопште није битно да ли верујеш или не, нити је битно да ли је било шпијуна, а није их било. Битно је да скреће пажњу, да се прича о томе, па макар се исмевало, то је суштина. Као што циљ ботова који коментаришу на вестима није да некога убеде већ да обесмисле један од ретких канала комуникације супарника. И сендвичаре нису увели снс-овци већ жути још од Тадића, када су се први јављали у Утисак недеља, пратили их радикали са ведетама попут проф. Небојше и Ђуке, али нису то они смислили већ жути.
Циљ је скренути причу са оваквих тема,
Поклон који судови нису смели да приме
Аутор: Јелица Антељуторак, 01.11.2016. у 22:00
Судови не могу да закључују комерцијалнe уговорe попут ових са Пиреус банком, јер се њима не врши судска власт, каже за „Политику” Јелисавета Василић, члан Савета за борбу против корупције [/quote]
http://www.politika.rs/scc/clanak/366970/Poklon-koji-sudovi-nisu-smeli-da-prime
Иначе, шта се десило са протестима око Савамале?
А, када сам говорио шта ће се десити, јер мала је бара а пуно крокодила. Па црвени из покрета НБГД постали конкуренција странкама које су доводиле своје активисте попут Радуловића и жутих. А, има ту још неких ствари.
Циљ је скренути причу са оваквих тема,
Поклон који судови нису смели да приме
Аутор: Јелица Антељуторак, 01.11.2016. у 22:00
Судови не могу да закључују комерцијалнe уговорe попут ових са Пиреус банком, јер се њима не врши судска власт, каже за „Политику” Јелисавета Василић, члан Савета за борбу против корупције [/quote]
http://www.politika.rs/scc/clanak/366970/Poklon-koji-sudovi-nisu-smeli-da-prime
Иначе, шта се десило са протестима око Савамале?
А, када сам говорио шта ће се десити, јер мала је бара а пуно крокодила. Па црвени из покрета НБГД постали конкуренција странкама које су доводиле своје активисте попут Радуловића и жутих. А, има ту још неких ствари.
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
Нехат Тачи пуштен на слободу
http://www.politika.rs/scc/clanak/366945/Nehat-Taci-pusten-na-slobodu
Хиљми Кељменди пуштен из притвора
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/134/hronika/2513145/oslobodjen-hilmi-keljmendi.html
http://www.politika.rs/scc/clanak/366945/Nehat-Taci-pusten-na-slobodu
Хиљми Кељменди пуштен из притвора
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/134/hronika/2513145/oslobodjen-hilmi-keljmendi.html
Вучић: Београд ће на крају морати да прихвати политику ЕУ према Русији
Како је саопштила Влада Србије, Вучић је коментаришући изјаву немачког амбасадора у Србији Аксела Дитмана да ће Београд на крају преговарачког процеса морати да прихвати политику ЕУ према Русији, оценио да то „није ништа ново“ и да је такав став познат од почетка преговарачког процеса са ЕУ.
Ускоро се навршава и годину дана од непостојећог државног удара,
Pre skoro godinu dana, 30. novembra 2015. godine, Vučić se pojavio isto u emisiji Olivere Jovićević posle izmišljenog državnog udara.
Podsetimo da je Vučić tada, posle višenedeljnog silovanja javnosti izmišljenim pričama o državnom udaru, CIA agentima i ubistvima, rekao da državnog udara nije bilo.
Pa, dosta pozitivnih stvari je učinio za Čuku, ne znam nikoga ko ima loše mišljenje o njemu. Pretpostavljam da mulja nešto kao i svi političari i da je sad nekome zasmetao.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
Митровданска офанзива 1992. или Прва митровданска офанзива (хрв. Operacija Bura) је био здружени напад снага Хрватског вијећа одбране и Армије Републике Босне и Херцеговине потпомогнутих јединицама Војске Републике Хрватске, као и разним паравојним формацијама и муџахединским борцима на подручје које су држале невесињска и дијелом билећка бригада Херцеговачког корпуса Војске Републике Српске.
Резултат: Побједа Војске Републике Српске
1918 - Српска војска ослободила је Панчево, био је то почетак ослобађања Баната и његовог присаједињења Краљевини Србији. Јединицом која је ослободила град командовао је капетан Петар Арачић, потоњи генерал. Дан ослобођења данас се обележава као дан града Панчева.
1918 - Победничка српска војска умарширала је у Нови Сад. Дунавском дивизијом Српске војске која је ослободила град командовао је прослављени војвода Петар Бојовић. Овим је окончана двовековна владавина Хабзбуршке монархије деловима Србије северно од Саве и Дунава.
1918 - Победничка српска војска умарширала је у Нови Сад. Дунавском дивизијом Српске војске која је ослободила град командовао је прослављени војвода Петар Бојовић. Овим је окончана двовековна владавина Хабзбуршке монархије деловима Србије северно од Саве и Дунава.
У потпуној тишини се прилази новој војној организацији чиме се крши устав и војна неутралност.
И сви ћуте, једни су Вучићеви плаћеници други потпуни морони и везе са политиком немају. А, све шатро вежбе са Русима као параван.
Српска војска се придружила борбеној групи Европске уније
У Бриселу је потписана нота о приступању Србије техничком споразуму о успостављању борбене групе Европске уније „Хелброк“, пишу Вечерње новости.
И сви ћуте, једни су Вучићеви плаћеници други потпуни морони и везе са политиком немају. А, све шатро вежбе са Русима као параван.
Узгред, да поздравим нову Вучићеву игрицу са Шешељом, којег очајнички жели да ојача па сада иде преко дјб, очигледно пинк и ало/телеграф/новости/информер није задовољавајуће. Сада ће се ићи преко блица и дјб. Можда може да успе пошто су на политичкој сцени углавном морони.
Очигледно да прича како непостојећи трибунал хоће да хапси радикале више не може да помогне.
Очигледно да прича како непостојећи трибунал хоће да хапси радикале више не може да помогне.
- Влада Паликућа
http://forum.b92.net/topic/74154-kuda-ide-usa/page-282

Pa pobedila je provincija, parohijalizam, rasizam, fasizam ...ovo je sokantno. Dobra vest samo za Putina i svrbove ( i ostale rasiste)