Ne izmišljaj moje izjave, rečenice, sa argumentima si jadan, izbegavaš da komentarises navode, osim onih koji idu tebi u prilog, menjas teme kako t duge u glavi, sa '45 na pecu Pankera, kad nema gde onda "ajde da smirimo temu".
A tebi Bunt? Sta tebi nije jasno...jel sam ti odgovorio za Hrvatsku Drzavnu Zeljezniu (HDZ) par strana unazad?
Pogledaj malo ranije poruke.
Elem, nisam pitao za bratstvo jedinstvo i kako se gradio nbg 72', nego za tvoje lično mišljenje a i ideju za ovo novije vreme. Pa ako možemo da se vratimo gore na pitanja, bilo bi super.
Daltone sta hoces...nisi skapirao video pa ne znas sta me privlaci kod izgradnje Novog Beograda? Ili da ti odgovorim na pitanje kakvo je moje vidjenje da Srbija opet bude komunisticka?Sta je to sto me privlaci kod komunizma?
Decko,Srbiji bi bolje bilo da bude komunisticka ili da prihvati model trzisnog socijalizma.Da li je tebi i ostalima poznato da su cetiri najbrze rastuce ekonomije NR Kina,Vietnam,Laos i Kambodza...
Sad cete vi opet nesto iscudjavate....sta prica ovaj Fedayn??? A znate li koje su zemlje najzaduzenije:
-Sjedinjene American Drzave ciji dug prema najnovijim podacima iznosi 18,5 biliona dolara.Sto znaci 58,437 dolara po glavu stanovnika
-Na drugom mestu je Velika Britanija sa dugom of 9,5 biliona dolara.
-Na trecem Francuska sa 5,7 biliona dolara
-Na cetvrtom Nemacka sa 5,5 biliona dolara
Znaci zivi se u izobillju,a dugovi se ne vracaju..I nece moci nikad da se vrate...Zato se ratuje po svetu.
I tako dalje...I tako dalje...Kapitalizam je jedan les koji se raspada (a to vrlo dobro znaju oni vasi cetnici po Cikagu,Sidneju...itd jer ni njihova gibanica ne mirise nista lepse).
Pa nije Causesku pao u Rumuniji ne znam ni ja iz kog razloga,nego zato sto je vratio sve dugove,tako da su spoljni faktori krivi za njegov pad...Eh da vam se sad Sorab 18 vrati na forum pa da vam posvedoci kako Rumuni placu za Causeskuom,on je to ovde i pisao...
Ne kapirate vi to...jebiga...