Postby Мићара » Sun Oct 30, 2016 2:21 am
Више сте подложни парама са запада него рођеним корјенима, због тога цјели српски народ који слави славу треба да вас прогласи издајницима, и народним терористима, прије ће те окренути рођену Русију против свога народа него сахранити хероје са својом заставом, то и доказује да сте рођени расисти и националисти. Тај исти Нато ликвидирао је доста недужних и невиних цивила које смо ми снимили сопственим видеокамерама, да ли ви веровали или не, ваше међународно правно је у склопу, противцивилне организације, због таквих проблема какве ви имате Русија неће имати јер је она чиста и народно призната и чиста у сваком договору ма колико је ви прљали! Да видим колико сте храбри да станете на погрешну страну и да критикујете страну која је у праву, ви и онако немате средства да обиђете читаве границе царске Русије, а вама само подлегну слабе и државе у кризи... и тако даље.... ЈЕБЕМ ЛИ ТИ АЛЕКСАНДРЕ ВУЧИЋУ И КРВ И ПРАЂЕДА И ЂЕДА КОЈИ ЈЕ БИО КОМУНИСТА УСТА ПИЧКОУСТИ КАО ТИ И АКО ТЕ СРЕТНЕМ НЕКАДА У ЖИВОТУ ВЕРУЈ МИ ДА ЋУ ТЕ ВОЛЕТИ...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...