Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
ultrastito

Re: Вести

Postby ultrastito » Fri Oct 28, 2016 9:50 pm

јел то вучић можда? мислим..у складу са насловом у информеру да има муда :mrgreen: :mrgreen:
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Sat Oct 29, 2016 12:43 pm

https://www.google.rs/search?q=najjace+naslovne+informera&client=firefox-b-ab&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiB6ry85__PAhXDOhQKHTevD2MQ_AUICCgB&biw=1366&bih=647#tbm=isch&q=naslovne+informera

Предео сликан говнима, бај Ј. Вучићевић..

Spoiler:
провали ти те наслове, убијао све по списку, убио, луда, усташка будала, лажов, пљује, убиство вучића, мртав, садо-мазо, пити крв Србима, секс акција, полудео, силовао сам је мртву...
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

SickOfItAll

Postby SickOfItAll » Sat Oct 29, 2016 1:13 pm

Кад већ помињете дотичне

Image

čompika

Postby čompika » Sat Oct 29, 2016 3:53 pm

ajde sad najbolje da je SNS upropastila kulturu. Pre ovih govnara je sve pucalo od kulture, slušala se opera i išlo u pozorište?
Uostalom šta vi definišete pod kulturom...

SickOfItAll

Postby SickOfItAll » Sat Oct 29, 2016 4:29 pm

Није битно шта је неко написао испод фотографије, него шта је на њој

ultrastito

Postby ultrastito » Sat Oct 29, 2016 4:52 pm

вазда је било лакше да имаш омамљен народ некултуром, кичом и шундом, него да имаш народ који кроз културу може да искаже критички став према друштву. тако да снс само наставља оно што су претходници започели, ништа необично рекао бих.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

brucelee

Postby brucelee » Sat Oct 29, 2016 5:12 pm

ja ne znam sto ovo prikazuju da je na sajmu knjiga? Bio sam i obisao ceo sajam knjiga i nijednom nisam video stand informera ili drugih novina, sa druge strane cujem da je i sajam medija neki poceo ovih dana,ali dakle te dve stvari nemaju veze,osim sto se ocigledno i jedna i druga desavaju na sajmu.

blatnjavi

Postby blatnjavi » Sat Oct 29, 2016 9:41 pm

Ај Нексоне неку реч о овом спектакуларном открићу оружја и новог пропалог напада на премијера. Од чега сад скрећу пажњу?

Ја типујем на Косово и уклањање барикада из Митровице, наводно су ових дана и последње уклоњене. Исте оне због којих је Тадић својевремено пуштен низ воду.
Имам три кера, два су различита а један је исти.

Nexon

Postby Nexon » Sat Oct 29, 2016 11:11 pm

Више ствари, а једна је Косовска Митровица

29. октобар 2016. | 19:52 | Извор: Танјуг

Уклоњена и последња барикада у северној Косовској Митровици

КОСОВСКА МИТРОВИЦА

У Косовској Митровици вечерас око 19.00 часова уклоњена је и последња барикада која је у овом граду била постављена још 2011.

Багерима и уз помоћ тешке механизације уклоњена је барикада која се налазила у непосредној близини раскрснице код Техничке школе у Митровици, а која је водила према такозваном Источном мосту и јужном делу града, јавио је извештач Танјуга са лица места.

Не бих се ја бавио тим Јајинцима осим што Вучић није пријавио да има ту кућу јер живи на хлебу и води у гарсоњери на НБГ.

Треба обратити пажњу сада на Мишковића, ту ће исто бити неке завере.

fedayn82

Postby fedayn82 » Sun Oct 30, 2016 1:39 am

Ima da bude na vlasti dok ne umre.
Ниси храбар као Јагода!

Мићара

Postby Мићара » Sun Oct 30, 2016 1:45 am

Па није фебруар крв му јебем! :cry:

Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Мићара

Postby Мићара » Sun Oct 30, 2016 1:57 am

Има ли гдје да је тај Вучић снимљен у Цркви јебем ли му и оца и мајку рођену!? Не би ме чудило сада после овог поста да направи парадокс како клечи у православној цркви 7 јануара јебем ли му корјен усташки пичкоусти!

Мићара

Postby Мићара » Sun Oct 30, 2016 2:21 am

Више сте подложни парама са запада него рођеним корјенима, због тога цјели српски народ који слави славу треба да вас прогласи издајницима, и народним терористима, прије ће те окренути рођену Русију против свога народа него сахранити хероје са својом заставом, то и доказује да сте рођени расисти и националисти. Тај исти Нато ликвидирао је доста недужних и невиних цивила које смо ми снимили сопственим видеокамерама, да ли ви веровали или не, ваше међународно правно је у склопу, противцивилне организације, због таквих проблема какве ви имате Русија неће имати јер је она чиста и народно призната и чиста у сваком договору ма колико је ви прљали! Да видим колико сте храбри да станете на погрешну страну и да критикујете страну која је у праву, ви и онако немате средства да обиђете читаве границе царске Русије, а вама само подлегну слабе и државе у кризи... и тако даље.... ЈЕБЕМ ЛИ ТИ АЛЕКСАНДРЕ ВУЧИЋУ И КРВ И ПРАЂЕДА И ЂЕДА КОЈИ ЈЕ БИО КОМУНИСТА УСТА ПИЧКОУСТИ КАО ТИ И АКО ТЕ СРЕТНЕМ НЕКАДА У ЖИВОТУ ВЕРУЈ МИ ДА ЋУ ТЕ ВОЛЕТИ...

1958

Postby 1958 » Sun Oct 30, 2016 2:13 am

Micara voli da potegne :mrgreen:
Често одем до на село

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Sun Oct 30, 2016 8:03 am

Изгледа да ће опет да убију Вучића. :shock:

http://www.informer.rs/vesti/politika/100002/VIDEO-SPREMAN-ATENTAT-VUCICA-Nedaleko-porodicne-kuce-premijera-pronadjene-zolja-rucne-bombe-municija

http://www.kurir.rs/vesti/politika/napadi-na-vucica-vec-cetvrti-slucaj-ugrozavanja-zivota-premijera-clanak-2516501

http://www.blic.rs/vesti/hronika/uzbuna-kod-vuciceve-kuce-otkriveni-sanduci-s-oruzjem-dovoljnim-da-bude-unistena/9gf8r5z

http://www.telegraf.rs/vesti/politika/2432161-ovo-je-priprema-atentata-na-premijera-pronadjeno-oruzje-dovoljno-za-teroristicki-napad

http://www.politika.rs/scc/clanak/366749/Pronaden-arsenal-oruzja-u-blizini-Vuciceve-kuce

"Јованов: Претња премијеру Вучићу је и претња Србији"

"Вулин: Дајте одговор ко хоће да убије премијера"

"Стефановић: Ако не могу да ураде свој посао нека се повуку"

Ситуација је ЗАЈЕБАНА. Мислим да сви знају из које кухиње се врше припреме за монструозно убиство премијера са тону динамита, зољама, маљуткама и минобацачима, али се из неког разлога ћути, ево Вулин тражи одговоре, али се још увек ништа не објављује, као и у случају Марјановић.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Panzram

Postby Panzram » Sun Oct 30, 2016 9:46 am

Mene zanima koga li će da natovare za ovaj gnusni čin.
Ovo neće na dobro da izađe...

rakija_crew

Postby rakija_crew » Sun Oct 30, 2016 10:00 am

Nikoga

Мићара

Postby Мићара » Sun Oct 30, 2016 10:09 am

1958 wrote:Micara voli da potegne :mrgreen:

Ау мићо мој дуго се нисам убио ко синоћ. :mrgreen:

Desnoruki levak

Postby Desnoruki levak » Sun Oct 30, 2016 11:31 am

Čemu ove gluposti sa "atentatima" ali ozbiljno?! Meni stvarno nije jasno koliki mongoloid neko treba da bude da se i dalje peca na te budalaštine. Do sada su valjda shvatili da ne postoji ništa što oni mogu da urade što bi izazvalo opštenarodni bunt, tako da je i kao diverzija potpuno nepotrebna i besmislena.

Nexon

Postby Nexon » Sun Oct 30, 2016 10:25 pm

Па ти си се управо упецао.
Није ни чудо што је Вучић развалио све те жуте-либерално другосрбијанске тупане и игра се са њима, њима и данас ништа није јасно. Ти тупани ни Слобу не би скинули да Слобу нису издали његови.

Return to “Само опуштено”