СВАКА ЧАСТ ГОСПОДИНУ ВУЧИЋУ! Што се тиче ова два прва крештава дегенерика, имао је чак и пуно морално право да им се најебе милосних матера.
Кудрави Гаучос wrote:Сасвим се слажем, али на томе што може да забрани да му се дира у приватни живот може само да му се завиди, ту му ништа не замерам. И о Довлиним женама и деци се не зна скоро ништа, скроз ок ствар. Америчке форе са лицемерјем о вазда породичним председницима и скандалом јер је оном дегену сапљугала секретарица и цело то жутило су будалаштина. Искрено ценим кад људи држе свој приватан живот за себе, своја карања, своје љубави, породицу, децу. То што се данас деца рађају директно у фејсбук ми се гади. А ова двојица.. два дрекавца. Један провали неку бедну фору, а онда други почне на силу да урличе од смеха, па замене улоге и тако у круг.. Будале. Уз то сам их гледао код Видојковића, мало чуо ставове које бране и иксово их око средине клипа, отприлике као кад гледаш интервију са Сергејем Т. оним Арсенијевићем, или тако неким дегеном.
Кудрави Гаучос wrote:Уз то сам их гледао код Видојковића, мало чуо ставове које бране и иксово их око средине клипа, отприлике као кад гледаш интервију са Сергејем Т. оним Арсенијевићем, или тако неким дегеном.
Gomorrah wrote:Uf ona je menu uvek bila jebozovna
pustinjska lisica wrote:Ко је дотична?
Users browsing this forum: No registered users and 32 guests