Душевна болница
Re: Душевна болница
Zavisi od tepsije, da li je 1kg ili 2kg.
Uglavnom u socijala pekarama je na parce, u pekarama koje cene burek je na grame i uvek je na grame skuplji.
Ajmo lista najboljih bureka u gradu sada

Uglavnom u socijala pekarama je na parce, u pekarama koje cene burek je na grame i uvek je na grame skuplji.

Често одем до на село
1958 wrote:Zavisi od tepsije, da li je 1kg ili 2kg.![]()
Нисам неки стручњак за буреке, али оном у Трпковићу апсолутно ништа не фали.

- ultrastito
ceo zivot jedem burek na parce, sad kad bi me neko pitao koliko ima grama u tom parcetu ne bih znao da kazem...
jednom su me pitali u nekoj pekari koliko grama? na kraju sam im pokazao prstima u fazonu, pa cetvrtka bureka jebem mu oblak
jednom su me pitali u nekoj pekari koliko grama? na kraju sam im pokazao prstima u fazonu, pa cetvrtka bureka jebem mu oblak
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
- Кудрави Гаучос
Бурекџиница Ђорђевића преко пута Војног одсека у НС је моја најомиљенија трговина. Нема ништа, нису љубазни, не радују ми се с врата, немају чак ни оно огледало да се гледаш док крмљаш, само празан рам. Имају само оно због чега и постоје- бруталан бурек, наравно на вагу. Направи мајстор један рез, па те пита за други где.. Можеш чак окрајак да им оставиш, ако си баш шупак. Пробај тамо да банеш, тито 
Иначе мрзим све те модерне издркане продавнице.. мука ми кад купујем одећу и поготово патике, од оних светала, сијања, намуњених пичака које ме салећу, прво ми дође да се изујем чим уђем, а после ме блам кад треба да пробам патике, ко да сам упао код неког буржуја на гајбу у блатњавим патикама па ми његова служавка љубазно помаже да нађем клоњу а да не сршим неку вазу или уметничку инсталацију. Живеле бркате тетке за касом, живели рафови од иверице, живело нема леба да се купи после пола три (мора да се цимаш до Кан-кана), живела добра стара времена

Иначе мрзим све те модерне издркане продавнице.. мука ми кад купујем одећу и поготово патике, од оних светала, сијања, намуњених пичака које ме салећу, прво ми дође да се изујем чим уђем, а после ме блам кад треба да пробам патике, ко да сам упао код неког буржуја на гајбу у блатњавим патикама па ми његова служавка љубазно помаже да нађем клоњу а да не сршим неку вазу или уметничку инсталацију. Живеле бркате тетке за касом, живели рафови од иверице, живело нема леба да се купи после пола три (мора да се цимаш до Кан-кана), живела добра стара времена

Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
- Кудрави Гаучос
Удружење председника удружења станара, такозвани УПУС
Зезам се, дани фотељашења су иза мене, повукао сам се, мада сам за мој народ био и остао господин Председник, и то Председник из златних времена зграде 

Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Како дани фотељашења иза тебе? Пре мање од месец дана си бранио СНС и велоког господара.
(Street Force / Curva Orientale)
- Кудрави Гаучос
Jbm li ga, ovde kod nas u Nišu nigde se ne prodaje burek na gramažu, barem ja da znam, već četvrtina, čak i na burekdžijadi isto na četvrtine, jedino sukanu pitu prodaju na grame, mada realno isti kurac.
Има неки у Балканској, никако да одем... Кажу да је нацртао бурек за Трпковића
Moskri wrote:Jbm li ga, ovde kod nas u Nišu nigde se ne prodaje burek na gramažu, barem ja da znam, već četvrtina, čak i na burekdžijadi isto na četvrtine, jedino sukanu pitu prodaju na grame, mada realno isti kurac.
Ма где, сукане пите иду на комад, не знам где си видео то на граме.
И бурек се једе без прибора, мора маст да цури низ руке !

Ниси у праву, сукане пите али у тепсији а не порцијаши 

Кудрави Гаучос wrote:Бурекџиница Ђорђевића преко пута Војног одсека у НС је моја најомиљенија трговина. Нема ништа, нису љубазни, не радују ми се с врата, немају чак ни оно огледало да се гледаш док крмљаш, само празан рам. Имају само оно због чега и постоје- бруталан бурек, наравно на вагу. Направи мајстор један рез, па те пита за други где.. Можеш чак окрајак да им оставиш, ако си баш шупак. Пробај тамо да банеш, тито
meni se djordjevic bas slosio, zadnja 3-4 puta kad sam jeo nisam bio zadovoljan,a bas me cudi, on dugo godina drzi standard.matori je bas nadrkan svaki put kad dodjem, kao da mi za dzabe daje

Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Preko puta vojnog odseka i preko puta socijalnog drzi jedan Djordjevic, onaj sto je drzao u Dunavskoj i zatvorio je imao jos bolji burek ali nije hteo da se zajebava sa novim propisima prljavi/cisti tanjiri, fiskalna kasa, racun itd. zatvorio i poceo da rentira lokal. Taj u Dunavskoj nema veze sa ovima.
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Ja sam i pisao o ovom kod socijalnog
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
1748 wrote:Preko puta vojnog odseka i preko puta socijalnog drzi jedan Djordjevic, onaj sto je drzao u Dunavskoj i zatvorio je imao jos bolji burek ali nije hteo da se zajebava sa novim propisima prljavi/cisti tanjiri, fiskalna kasa, racun itd. zatvorio i poceo da rentira lokal. Taj u Dunavskoj nema veze sa ovima.
taj u Dunavskoj je dobar bio, ali skup u pičku materinu. bez 500 dinara nisi mogao da se najedeš.
Кудрави Гаучос wrote:Удружење председника удружења станара, такозвани УПУСЗезам се, дани фотељашења су иза мене, повукао сам се, мада сам за мој народ био и остао господин Председник, и то Председник из златних времена зграде
Đes ti bio prešjednik stanara, jebem te uglavu, odma da dođem da se uselim i da prospem prošlogodišnji kiseli kupus po hodniku?