Вести
Re: Вести
Па тај је и договорио потапање цркве.
Тако рече патријарх. Тај манастир је под патронатом владике шабачког Лаврентија. И није то ништа ново, видиш да је снимак постављен пре две године. А у снимку наводе да су се и раније дешавали којекакви секташки скупови.

Ok, ali, koliko vidim, piše i ovo:
Je l' tačno da je sve to sagrađeno?
Apsolutno ne postoji nikakav spor između JP “Kolubara” i SPC jer je još 15. juna 2003. godine između ovog JP i SPC, koju je zastupao tadašnji episkop šabačko-valjevski Lavrentije potpisan ugovor o razmeni nepokretnosti. Po tom ugovoru objekat Valjevske Gračanice ustupljen je nama, dok smo mi za potrebe SPC u obližnjem selu Brezovice na površini od 1,2 hektara izgradili novu crkvu, parohijski dom, kuću za sveštenika, prodavnicu, letnjikovac i javnu česmu, kaže Miodrag Marković direktor JKP “Kolubara”.
Je l' tačno da je sve to sagrađeno?
(Street Force / Curva Orientale)
- ultrastito
vecna ti slava urke! pozdravi preleta!
Last edited by ultrastito on Fri Mar 11, 2016 9:47 am, edited 1 time in total.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
pocivaj u miru dragane.
hteo sam da okacim klip sa nekom scenom iz njegovih filmova, ali jednostavno predugo vremena sam potrosio na izbor i gledanje,previse ih je.ne pamtim da me je ovoliko pogodila smrt osobe koju ne poznajem licno
hteo sam da okacim klip sa nekom scenom iz njegovih filmova, ali jednostavno predugo vremena sam potrosio na izbor i gledanje,previse ih je.ne pamtim da me je ovoliko pogodila smrt osobe koju ne poznajem licno
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
- Neizlecivi
Pertla, pronasao sam se u tvojim recima... Takodje, listam klipove,slike,intervjue... Jedan od najvecih!
Pocivaj u miru !
Pocivaj u miru !
Чомбе wrote:
Одлучио Лаврентије који шурује с којекаквима... Ево снимак из манастира Соко град који је под његовим патронатом, паметноме доста
кога мрзи да гледа испочетка нек премота на 2:30
Ко су ови темплари у опште? Секта нека, шта?
BTS wrote:Ко су ови темплари у опште? Секта нека, шта?
Наводно потомци витезова Темплара, који су учествовали у крсташким ратовима (е сад јавља се и некаква прича о светом гралу, али да ти не ширим много тему, по мом мишљењу ценим да је и то пројекат Ватикана) једоставно организација која као и много осталих има за циљ учешће у стварању новог светског поретка.
-
Таман ко није погледао, нека погледа.
- ultrastito
цео дан сморен најгоре...и само ова сцена у глави

што каже пертла, никад ме није овако погодила смрт неког кога не познајем лично.

што каже пертла, никад ме није овако погодила смрт неког кога не познајем лично.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Koji datum je bio izgraviran na upaljacu?
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
(Street Force / Curva Orientale)