Светско првенство - Русија 2018
Re: Светско првенство - Русија 2018
Prijovića je trebao da bude u startnih 11
(Street Force / Curva Orientale)
Mitrovic otvara prostor jer bukvalno jer sa sobom bukvalno nosi dvojicu igraca ali jbg moglo je lagano da bude 2-0 ovako okej samo da napunimo svajcarcei mis smo svoje resili.
PS. Matic na kraju umalo da se pobije idiot sa celom klupom Kostarike. Jbg neko mora da zapocne prvu tucu na svetskom
PS. Matic na kraju umalo da se pobije idiot sa celom klupom Kostarike. Jbg neko mora da zapocne prvu tucu na svetskom
Raspad sistema PFC Ex Mali Batica.
Strajnic je srecan ko mali majmun,konacno je zivnuo od vucicu pederu incidenta
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
- Bruno Sulak
Realno, prvi smo se pobili i prvi smo mogli zaraditi crveni
jebeni balkanci 
Tosic je imao dosta gresaka, ali je borbenoscu nadoknadjivao. Prve dve sanse Kostarike su na njegovu dusu, ali dobro, stvarno je bio borben. Bilo je tu svega i lepih i ruznih stvari, ali bitna je pobeda. Mogu samo da konstatujem, Muslinu pusi mi kurac za SMS. Decko je igrao kako je trebalo da igra, ako se ne varam samo je jednu loptu izgubio, a drzao ih je toliko u nogama i nabacivao sanse Mitru. Ljajic je lose odigrao, dosta pasova unazad i maltene neprimetan na terenu, dok je Kostic bio kriminalan za ono malo sto je odigrao.
Za borbenost pohvale, isto tako za kontrolu utakmice do kraja. Nervira me sto se povlacimo nakon datog gola, klasicno balkanski, ali opet, Kostarika je imala samo jalovu inicijativu. Kolarov zasluzio da mu nabacimo Soraju ili neku drugu fuksaru da mu se zahvalimo na jednoj solidnoj utakmici koju je krunisao ovim evrogolom.
Ova utakmica me najvise podseca na utakmicu sa Iranom 1998. godine. Isto prvi mec, isto tvrdo i onda Mihajlovic bomba (EDIT sada vidim da Palikuca deli moje misljenje
).
Uglavnom, neubedljiva ali bitna i zasluzena pobeda i mislim da smo jednom rukom dotakli "boginju". Prdimo po svajjcarskim balistima, silujemo brazilce i sve koji su nam na putu
.
Za borbenost pohvale, isto tako za kontrolu utakmice do kraja. Nervira me sto se povlacimo nakon datog gola, klasicno balkanski, ali opet, Kostarika je imala samo jalovu inicijativu. Kolarov zasluzio da mu nabacimo Soraju ili neku drugu fuksaru da mu se zahvalimo na jednoj solidnoj utakmici koju je krunisao ovim evrogolom.
Ova utakmica me najvise podseca na utakmicu sa Iranom 1998. godine. Isto prvi mec, isto tvrdo i onda Mihajlovic bomba (EDIT sada vidim da Palikuca deli moje misljenje
Uglavnom, neubedljiva ali bitna i zasluzena pobeda i mislim da smo jednom rukom dotakli "boginju". Prdimo po svajjcarskim balistima, silujemo brazilce i sve koji su nam na putu
-
svuda.prisutan
Sms odigrao vrhunski, steta za Mitroviceve sanse. Jos šipce da jebemo, pa nek se spremi Nejmar.
Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka
- Занемарујем тактику
Људи контролисали смо већи део утакмице, борбеност никад боља. Највећа замерка по мени је некомпакност између одбране и везног редау првом делу првог полувремена. Мали пад после примљеног гола, али брзо смо се консолидовали. Митар јесте промашио 2 шансе, али човек је освојио брдо лопти, издржао десетине дуеала, буквално разара противничку одбрану. Оваква дисциплина и борбеност против Швајцараца и ја сам оптимиста.
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.
А сјајна прошлост је лаж.
Tošić na početku bio nesiguran, posle doktorski
Bleki napravio nekoliko glupih grešaka, tek počinje reprezentativnu karijeru, biće sjajan
Banetovi centaršutevi kriminal, ušao Milivoje u njega
Kolarov lepo, mada po levoj strani on i Ljajić ništa nisu uradili
Matić i Milivojević skroz korektno, neprimetni, bez brljotina
Sergej najbolji
Tadić solidan, ali bez prodora, samo centaršutevi
Mitro's on fire nananaanananaanaa brat najluđi
Kostić se usrao kao petlić
Prija mogla da dobije crveni karton, jebo ga konj blesavog
Bleki napravio nekoliko glupih grešaka, tek počinje reprezentativnu karijeru, biće sjajan
Banetovi centaršutevi kriminal, ušao Milivoje u njega
Kolarov lepo, mada po levoj strani on i Ljajić ništa nisu uradili
Matić i Milivojević skroz korektno, neprimetni, bez brljotina
Sergej najbolji
Tadić solidan, ali bez prodora, samo centaršutevi
Mitro's on fire nananaanananaanaa brat najluđi
Kostić se usrao kao petlić
Prija mogla da dobije crveni karton, jebo ga konj blesavog
- ultrastito
zrtvovana reprezentacija i taktika zbog sms-a.
tosic, mitar, tadic i matic kidalice. ostatak solidan skroz.
borbenost do sada nevidjena u fudbalskoj reprezentaciji. ima nade.
tosic, mitar, tadic i matic kidalice. ostatak solidan skroz.
borbenost do sada nevidjena u fudbalskoj reprezentaciji. ima nade.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
- ultra mentalitet
Tosic igrac utakmice, kao sto sam vec pisao, covek je svestan da nema znanja, ali gine za svaki loptu, maksimalno ulazi u sve duele. Milenkovic odlican, sve resava jednostavno, kad nema sta salje loptu u aut, skocan, brz, svaka cast. Sergej isto medju najboljima, sa kakvom lakocom igra to je nemoguce. Spakovao je Mitru samo takve dve sanse, jbg, nema veze, ima da udje sledeci put.
Ljajic los, najlosiji, samo gleda kako da posalje loptu unazad. Morao je ranije da menja njega, takodje i Mitra. Makar u 75 min, Mitar umro, rve se sa stoperima celu tekmu.
Kostic koliko idiotskih poteza, brz i glup. Steta za onu sansu sto mu napakovao Tadic.
Morao je uci Radonja ili Zivkovic, a ne jebeni Rukavina.
Sve u svemu 3 boda, idemo dalje, samo disciplinovano sa siptarima i nema brige.
BRAVO!
Ljajic los, najlosiji, samo gleda kako da posalje loptu unazad. Morao je ranije da menja njega, takodje i Mitra. Makar u 75 min, Mitar umro, rve se sa stoperima celu tekmu.
Kostic koliko idiotskih poteza, brz i glup. Steta za onu sansu sto mu napakovao Tadic.
Morao je uci Radonja ili Zivkovic, a ne jebeni Rukavina.
Sve u svemu 3 boda, idemo dalje, samo disciplinovano sa siptarima i nema brige.
BRAVO!
Сад кад смо прегрмели наше, Немачка Мексико одлична текма за сад, сомбрероси не јебу живу силу већ нападају, фали им само мало оног искуства да савладају Нојера
Србија -Мексико у 1/8 финала . Имамо шансе реално.

-
svuda.prisutan
Realno, igracemo sa Nemcima.
Швабе и Москва, није то тако лако њима.
Иначе сам био убеђен да ће Мексиканци на крају примити колико су контри пропустили.
Иначе сам био убеђен да ће Мексиканци на крају примити колико су контри пропустили.
Celavac wrote:Србија -Мексико у 1/8 финала . Имамо шансе реално.![]()
Сада ће Барзил да намешта.
Узгред ми бранимо лоше прекиде, делимично је за то крив и Стојковић који лоше цене лопту и стоји на црти али и одбрана. Што је чудно јер смо највиши на првенству, очигледно се лоше припремају за то.
Могли смао данас лако примити у првом полувремену из корнера, стала два њихва играча сама на другос статитиви, имали зицер.
Додатак, не волим Енглезе али бих се овде радо прикључио, са ЕП 2016
duvajte ga, kobasičari

Kazem ja da cemo zgaziti cigane. Gazimo i siptare lagano, nikad jaci tim nismo imali, samo Mitrovic da se skoncentrise malo jebemu mu mater Mitre za jebene anglosaksonce deres ovde masis stopostotne. Mada mora sa dva spica treba se boriti sa stokom celu utakmicu
За прву утакмицу могу само да кажем ОДЛИЧНО!
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Dežurni, nadam se da se niste danas radovali evro golu! Idemo dalje, nema loženja svesni smo bili da ćemo ugaziti ovu paščadiju cigansku, sada na ugnjetavanje dolaze ovi jebači koza i naravno SRBIJA NAVIJA !
Odavno sam mrtav, zdravi ste braćo
Odavno sam mrtav, zdravi ste braćo