Спортске вести и занимљивости

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Grobar do groba

Re: Спортске вести и занимљивости

Postby Grobar do groba » Tue Jan 24, 2017 8:59 am

Rođaci wrote:jedan od prvih mečeva koje sam ja gledao je bilo finale Vimbldona Filipusis - Federer
ali tada oko tenisa nije bilo ove fame koja sada postoji

i nije čak ni u Đokoviću problem, nego u psihopatama koje njega vide kao velikog borca protiv zapada, pa svaku njegovu pobedu vide kao pobedu pravoslavlja nad katoličanstvom, Srbije nad Amerikom/Engleskom/Francuskom/Nemačkom itd

To je tacno,njegova pobeda je njegova pobeda licna,izuzev meceva u Dejvis kupu,Hopman kupu ili Olimpijade,ostalo sve su njegove licne pobede.
Ali tacno je i to da taj isti zapad i katolici pokusavaju na sve nacine da ga skinu i uniste,medijski pogotovo,malo malo pa ga satanizuju medijski najstrasnije raznoraznim lazima i klevetama,jer jednostavno ne mogu da podnesu cinjenicu da u tom sportu jedan od najboljih ikada(jedan od troje najboljih sigurno u istoriji) je srbin.
Do neba volimo te mi,i pevamo ti svi,da jedini si klub na svetu celom....PFK

čompika

Postby čompika » Tue Jan 24, 2017 4:24 pm

katolici pokusavaju na sve nacine da ga skinu i uniste

Misliš protestanti :mrgreen:

Grobar do groba

Postby Grobar do groba » Wed Jan 25, 2017 11:57 am

čompika wrote:
katolici pokusavaju na sve nacine da ga skinu i uniste

Misliš protestanti :mrgreen:

I jedni i drugi :D

čompika

Postby čompika » Wed Jan 25, 2017 2:18 pm

Grobar do groba wrote:jer jednostavno ne mogu da podnesu cinjenicu da u tom sportu jedan od najboljih ikada(jedan od troje najboljih sigurno u istoriji) je srbin.

Jeste,svi ti svetski sportski centri moci ne mogu da podnesu da jedan srbenda i pravoslavac bude na tako visokom polozaju u svetu tenisa,pa su skupili snage da nakon par godina njegove dominacije obore sa trone tog srBskog i pravoslavnog tenisera koji im toliko smeta sto je i prvi,pa jos i srbin,i uplacuje 20 miliona evra za obnovu manastira,ma bilo je samo pitanje vremena kada ce krenuti da ga ruse...
nego nije mi jasno kako do sad nisu rusili vidica,divca ili tako neke ostale srpske vrhunske sportiste svetske klase...

mozes ti imati godina koliko hoces,kad na osnovu onoga sto pises odajes utisak da si stariji maloletnik,dzabe ti sve...
(pozajmio nalog,)

DRINK

Postby DRINK » Wed Jan 25, 2017 8:59 pm

Јокић игра на ол стару

čompika

Postby čompika » Wed Jan 25, 2017 9:20 pm

Odakle ti vest? Evo sad tražim, nigde nema, sem vesti iz 2016 da će zaigrati kao ruki.
edit.
sad vidim vest na fb stranici Denvera, igraće za world team.
Jokić, Mudiay and Murray will be representing us on the World Team for the Rising Stars Challenge at NBA All-Star weekend!

Grobar do groba

Postby Grobar do groba » Thu Jan 26, 2017 8:47 am

čompika wrote:
Grobar do groba wrote:jer jednostavno ne mogu da podnesu cinjenicu da u tom sportu jedan od najboljih ikada(jedan od troje najboljih sigurno u istoriji) je srbin.

Jeste,svi ti svetski sportski centri moci ne mogu da podnesu da jedan srbenda i pravoslavac bude na tako visokom polozaju u svetu tenisa,pa su skupili snage da nakon par godina njegove dominacije obore sa trone tog srBskog i pravoslavnog tenisera koji im toliko smeta sto je i prvi,pa jos i srbin,i uplacuje 20 miliona evra za obnovu manastira,ma bilo je samo pitanje vremena kada ce krenuti da ga ruse...
nego nije mi jasno kako do sad nisu rusili vidica,divca ili tako neke ostale srpske vrhunske sportiste svetske klase...

mozes ti imati godina koliko hoces,kad na osnovu onoga sto pises odajes utisak da si stariji maloletnik,dzabe ti sve...
(pozajmio nalog,)

Vidic,Divac i ekipa nisu bili jedini srbi koji su bili uspesni u svojim sportovima,pritom fudbal i kosarka nisu sportovi u kojima zapadnjacka govna imaju svoj primat kao sto je to tenis,skroz si omasio poentu ovim svojim upisom.Isprati sta posle svakog osvojenog Noletovog turnira pisu zapadni mediji i njihovi kojekavi kvazistrucnjaci,pa ce ti sve biti jasno,posto vidim da sada nije.
I savrseno me zabole bulja dal ti mislis da sam stariji maloletnik,mladji punoletnik ili sta vec....

niko

Postby niko » Thu Jan 26, 2017 11:25 am

ti si jednostavno - budala :mrgreen:

brate jesmo svi mi Srbi ljubitelji teorije zavere i vidimo je svuda, i nije da nema tih teorija zavere, ali ovo sto pricas je teska glupost.
ima verovatno i toga da ti stranci pricaju lose o njemu po onoj staroj navici da su Srbi najvece zlo na svetu, takodje o najboljima u svakom sportu se dosta pise i pozitivnog i negativnog, u kosarci pola ljudi obozava LeBrona, pola ga mrzi, u fudbalu isto vazi za Mesija i C.Ronalda.....ali je u tenisu nemoguce svrgnuti nekog sa trona ako je on najbolji, nije Djovak izgubio ni jedan mec zbog sudije, nego zbog svoje slabe igre i tu je kraj svake price.

Brdja

Postby Brdja » Thu Jan 26, 2017 11:33 am

Piramide u Egiptu.
Masoni.
Novak Djokovic.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.

Вини Џонс

Postby Вини Џонс » Thu Jan 26, 2017 11:56 am

Ne radi se tu o teorijama zavere. Tenis je buržujski sport, čak je i neki bivši teniser iz SAD ili Engleske (ne sećam se koji) izjavio da publika i uopšte ljubitelji tenisa ne vole igrače iz istočnog bloka.

čompika

Postby čompika » Thu Jan 26, 2017 1:38 pm

Vidic,Divac i ekipa nisu bili jedini srbi koji su bili uspesni u svojim sportovima

Ozbiljno? Postoji jos uspesnih srpskih fudbalera i kosarkasa?!

pritom fudbal i kosarka nisu sportovi u kojima zapadnjacka govna imaju svoj primat kao sto je to tenis

ajde stavicu da pod zapadnjacka govna mislis na SAD i zemlje zapadne evrope (zapadnjacka govna?! :lol: ). Engleska,Spanija,Nemacka,Italija nemaju nikakav primat u fudbalu? SAD nema nikakav primat u kosarci? Jesi li svesan ti uopste sta pises?!

,skroz si omasio poentu ovim svojim upisom.

Omasio poentu? Ti cak ni ne shvatas sta znaci ''omasiti'' poentu. Pisao sam o tome da nije istina taj stereotip koji nas prost narod ima kako Djovaka svi mrze samo zbog toga sto smo Srbin,pravoslavac ili sta vec god,a to da li je to tacno ili ne o tome moze da se diskutuje i procenjuje koliko je tacno ili ne.

Isprati sta posle svakog osvojenog Noletovog turnira pisu zapadni mediji i njihovi kojekavi kvazistrucnjaci,pa ce ti sve biti jasno,posto vidim da sada nije.

Sta su pisali??? Novine svuda u svetu pisu samo tako da im tiraz bude sto veci,jer ih internet i druga sredstva informisanja salju u zaborav,i zbog toga oni pristupaju neprimerenijem i mnogo podlijem nacinu informisanja (prelistaj domace novine za pocetak) u kom iznose preuvelicaju istinu,ili pisu tesku laz,ili poluistinu - polulaz. Ako ti na osnovu stranih medija i njihovih naslova,tako olako zakljucujes kako ''zapadnjacka govna'' mrze Noleta jer je Srbin,onda ti klasican pijun koji veruje u sve sto se napise u novinama,kao i vecina ovog naseg primitivnog naroda.

I savrseno me zabole bulja dal ti mislis da sam stariji maloletnik,mladji punoletnik ili sta vec...

Poznajem ja par starijih punoletnika i cak duplo starijih ljudi od mene,koji imaju stavove kao klinac od 15-16 godina,tako da sta god ja mislio koliko godina imas,po tvojim stavovima,i nacinu na koji ih iznosis,za mene si ti na tom nivou jbg.

Da zavrsim izlaganje. U bilo kojoj prici,gde je u pitanju velika i ozbiljna lova (kriminal,sport,politika itd),nemojte da zivite u zabludi kako nekom tamo smeta ili odgovara sto je neko Srbin,Hrvat,Mongol ili sta vec.. Vise puta je dokazano,da kada je biznis u pitanju,je nebitno ko si i odakle si,uzmite primer samo na Balkanu,za vreme rata Srbi su kad padne mrak Muslimanima prodavali municiju,hranu,i jos mnogo toga,a kad svane,e onda ratuju protiv istih (Bihac 1993-94),ali ih to nije sprecavalo da prave biznis u kom ce i jedni i drugi profitirati.
Pola tog zapadnog sveta nema pojma ni gde se Srbija nalazi na mapi,ne znaju da li smo i dalje u ratu,ne znaju brdo stvari o nama,a mi smo stvorili takav stereotip medju sirom narodnom masom,sto se da primetiti po komentarima na portalima a i medju ljudima (valjda da bi sami sebi digli samopouzdanje),kako Noleta ruse jer je Srbin,to zapadu ne odgovara sto je Srbin najbolji pa je zapad poslao svog pacova Engleza Mareja,da srusi naseg velikog Noleta...
Jednostavno to NE POSTOJI,posmatrajte objektivno celu stvar - covek bio uspesan u tome cime se bavio,doziveo vrhunac karijere,sad je u opadanju i dolaze neke nove zvezde i novi likovi koji ce da pobedjuju kao on,isto kao sto je i on nasledio Federa i Nadala,kada su ovi krenuli da popustaju sa rezultatima.

Grobar do groba

Postby Grobar do groba » Fri Jan 27, 2017 9:01 am

niko wrote:ti si jednostavno - budala :mrgreen:

brate jesmo svi mi Srbi ljubitelji teorije zavere i vidimo je svuda, i nije da nema tih teorija zavere, ali ovo sto pricas je teska glupost.
ima verovatno i toga da ti stranci pricaju lose o njemu po onoj staroj navici da su Srbi najvece zlo na svetu, takodje o najboljima u svakom sportu se dosta pise i pozitivnog i negativnog, u kosarci pola ljudi obozava LeBrona, pola ga mrzi, u fudbalu isto vazi za Mesija i C.Ronalda.....ali je u tenisu nemoguce svrgnuti nekog sa trona ako je on najbolji, nije Djovak izgubio ni jedan mec zbog sudije, nego zbog svoje slabe igre i tu je kraj svake price.

Ti si jos veca budala od mene,ja nigde nisam napisao da je Djokovic trenutno najbolji,jer trenutno i nije,trenutno to jeste Marej.Ni sudije takodje nigde nisam pominjao,pogotovo ne vezano za trenutan Djokovicev plasman i njegovu igru.Ali ovo sto pominjem vezano za odnos zapadnih govana prema njemu,to traje konstantno od kada je on postao broj 1 pa do sada,to ne prestaje,ja sam o tome pricao,a ove stvari koje ti pominjes nemaju veze sa time.

Brdja

Postby Brdja » Fri Jan 27, 2017 9:05 am

Ako ćemo realno najviše su ga pljuvali Britanci i to uglavnom kada je Mareju trebao vetar u leđa. A to je sasvim normalno, nema to veze sa mržnjom prema Đokoviću. Pa oni prvi urnišu svoje fudbalere kada izgube.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,

Grobar do groba

Postby Grobar do groba » Fri Jan 27, 2017 9:06 am

Brdja wrote:Ako ćemo realno najviše su ga pljuvali Britanci i to uglavnom kada je Mareju trebao vetar u leđa.

Britanci,svajcarci,amerikanci,francuzi itd itd...ustase i ne racunam :D

Brdja

Postby Brdja » Fri Jan 27, 2017 9:08 am

Editovao sam poruku. Nisi video celu. Sasvim je normalno da ga pljuju novinari zemalja koje imaju tenisera koji je rival Đokoviću.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,

Grobar do groba

Postby Grobar do groba » Fri Jan 27, 2017 9:18 am

Вини Џонс wrote:Ne radi se tu o teorijama zavere. Tenis je buržujski sport, čak je i neki bivši teniser iz SAD ili Engleske (ne sećam se koji) izjavio da publika i uopšte ljubitelji tenisa ne vole igrače iz istočnog bloka.

U ovome sto si napisao ima velikog dela istine,tu se i slazem,upravo zbog toga i navodim svo vreme izraz "zapadnjacka govna".

Compika,da ti odgovorim redom-pod 1,itekako ima jos dosta ozbiljnih srpskih fudbalera i kosarkasa,i bilo ih je,i bice ih.Ja zaista ne znam dal ti smatras uspesnim ili ne Dekija stankovica,Sinisu mihajlovica,Pedju Stojakovica,Predraga Danilovica i jos mnogo njih.Pod 2,imaju primat vecinski i u fudbalu i u kosarci,ali ne toliki kao u tenisu.Pod 3,Evo ja cu da ti kazem,Djokovica 90 posto zapadnog sveta(pogotovo ovog dela sto prati tenis)mrzi iskljucivo samo zbog toga i niceg vise.A o tome ako hoces mozemo dalje rado da polemisemo na PP,da ne gusimo temu ovde.Pod 4,zapadnjacke novine nema sta nisu pisale o njemu,jedino jos nisu pisali da je kriminalac,mada ne sumnjam da ce i to kad tad doci na red.Nas narod kakav god da je,nije primitivniji sigurno od njihovog sveta.Pod 5,ponavljam opet,savrseno me zabole tvoje misljenje o mom broju godina ili mom nivou,ja za tebe posle ovih upisa smatram da si jedan od onih klasicnih botova medju kojima se uspeh u Srbiji ne prasta(kakvih nazalost ima u Srbiji previse,i medju njima ima ljudi od 15-70 godina).
A ovo sto poredis ratna stanja u Bihacu sa ovom pricom oko Noleta je tek posebna vrsta komedije,oko toga sam se slatko ismejao :D :D :D :D

PS.Nadal nije nikakav sampion da bi ga iko nasledjivao,on je obican dopingovani spanski konobar,ni s od sportiste,porediti njega i Noleta je tek komedija teska
Last edited by Grobar do groba on Fri Jan 27, 2017 9:21 am, edited 1 time in total.

Grobar do groba

Postby Grobar do groba » Fri Jan 27, 2017 9:18 am

Brdja wrote:Editovao sam poruku. Nisi video celu. Sasvim je normalno da ga pljuju novinari zemalja koje imaju tenisera koji je rival Đokoviću.

Onda znaci imamo jedno 15 zemalja sigurno koje imaju ozbiljne rivale za Noleta :D

Brdja

Postby Brdja » Fri Jan 27, 2017 11:07 am

Pa sve i da je 50 zemalja, pljuju ga zbog rivaliteta a ne zato što je Srbin.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,

niko

Postby niko » Fri Jan 27, 2017 11:35 am

Grobar do groba wrote:
niko wrote:ti si jednostavno - budala :mrgreen:

Ti si jos veca budala od mene,ja nigde nisam napisao da je Djokovic trenutno najbolji,jer trenutno i nije,trenutno to jeste Marej.Ni sudije takodje nigde nisam pominjao,pogotovo ne vezano za trenutan Djokovicev plasman i njegovu igru.Ali ovo sto pominjem vezano za odnos zapadnih govana prema njemu,to traje konstantno od kada je on postao broj 1 pa do sada,to ne prestaje,ja sam o tome pricao,a ove stvari koje ti pominjes nemaju veze sa time.

sad vise nemam pojma o cemu mi pricamo ovde.
ako kazes da pokusavaju da ga sklone sa mesta broj 1 na sve nacine, ne znam kako na to mogu mediji da uticu, zato sam ja spomenuo sudije, ti nisi, to je tacno.
najjace je sto je cela ova prica krenula od Brdjine zajebancije za porez na koju si se ti i jos neki upecali i krenuli u agresivnu odbranu(kao da vam je Radonja trener 8-) )
brate pola zemlje je palo u depresiju sto Nole vise nije najbolji, kao da ste ocekivali da ce jos 100 godina da bude prvi na svetu i sad ujedate kad neko kaze nesto lose o njemu, bilo da je rec o igri ili o ovim glupostima oko poreza.
nemoj da me shvatis pogresno, da ne mislis da sam ja od one urbane zgadije sa fejsbuka koja ga non stop proziva(mada mislim da to nije toliko licno protiv Noleta, koliko ti ljudi pokusavaju da podjebavaju celu javnost i medije koji izvestavaju o tome koliko govno je iskenjao Nole tog jutra i sta je jeo Pjer), ja sam ga pratio kad se penjao ka vrhu, njega i Anu, bilo mi zanimljivo da gledam kako moji vrsnjaci postaju najbolji na svetu u onom sto se bave i sto zgrcu debelu lovu za to... Ana se nije dugo zadrzala na tronu, Nole jeste i to mi je postalo dosadno, sta koj kurac da gledam mec kad znam da ce da ga dobije lagano.
na kraju krajeva, zasto se ti opterecujes time sta zapadni mediji pisu? zar nisi navikao na to do sad?

Rođaci

Postby Rođaci » Fri Jan 27, 2017 11:49 am

budalaštine
pogledajte kako ti zapadniji mediji pišu o Jokiću, Vidiću itd

Return to “Само опуштено”