Vidic,Divac i ekipa nisu bili jedini srbi koji su bili uspesni u svojim sportovima
Ozbiljno? Postoji jos uspesnih srpskih fudbalera i kosarkasa?!
pritom fudbal i kosarka nisu sportovi u kojima zapadnjacka govna imaju svoj primat kao sto je to tenis
ajde stavicu da pod zapadnjacka govna mislis na SAD i zemlje zapadne evrope (zapadnjacka govna?!

). Engleska,Spanija,Nemacka,Italija nemaju nikakav primat u fudbalu? SAD nema nikakav primat u kosarci? Jesi li svesan ti uopste sta pises?!
,skroz si omasio poentu ovim svojim upisom.
Omasio poentu? Ti cak ni ne shvatas sta znaci ''omasiti'' poentu. Pisao sam o tome da nije istina taj stereotip koji nas prost narod ima kako Djovaka svi mrze samo zbog toga sto smo Srbin,pravoslavac ili sta vec god,a to da li je to tacno ili ne o tome moze da se diskutuje i procenjuje koliko je tacno ili ne.
Isprati sta posle svakog osvojenog Noletovog turnira pisu zapadni mediji i njihovi kojekavi kvazistrucnjaci,pa ce ti sve biti jasno,posto vidim da sada nije.
Sta su pisali??? Novine svuda u svetu pisu samo tako da im tiraz bude sto veci,jer ih internet i druga sredstva informisanja salju u zaborav,i zbog toga oni pristupaju neprimerenijem i mnogo podlijem nacinu informisanja (prelistaj domace novine za pocetak) u kom iznose preuvelicaju istinu,ili pisu tesku laz,ili poluistinu - polulaz. Ako ti na osnovu stranih medija i njihovih naslova,tako olako zakljucujes kako ''zapadnjacka govna'' mrze Noleta jer je Srbin,onda ti klasican pijun koji veruje u sve sto se napise u novinama,kao i vecina ovog naseg primitivnog naroda.
I savrseno me zabole bulja dal ti mislis da sam stariji maloletnik,mladji punoletnik ili sta vec...
Poznajem ja par starijih punoletnika i cak duplo starijih ljudi od mene,koji imaju stavove kao klinac od 15-16 godina,tako da sta god ja mislio koliko godina imas,po tvojim stavovima,i nacinu na koji ih iznosis,za mene si ti na tom nivou jbg.
Da zavrsim izlaganje. U bilo kojoj prici,gde je u pitanju velika i ozbiljna lova (kriminal,sport,politika itd),nemojte da zivite u zabludi kako nekom tamo smeta ili odgovara sto je neko Srbin,Hrvat,Mongol ili sta vec.. Vise puta je dokazano,da kada je biznis u pitanju,je nebitno ko si i odakle si,uzmite primer samo na Balkanu,za vreme rata Srbi su kad padne mrak Muslimanima prodavali municiju,hranu,i jos mnogo toga,a kad svane,e onda ratuju protiv istih (Bihac 1993-94),ali ih to nije sprecavalo da prave biznis u kom ce i jedni i drugi profitirati.
Pola tog zapadnog sveta nema pojma ni gde se Srbija nalazi na mapi,ne znaju da li smo i dalje u ratu,ne znaju brdo stvari o nama,a mi smo stvorili takav stereotip medju sirom narodnom masom,sto se da primetiti po komentarima na portalima a i medju ljudima (valjda da bi sami sebi digli samopouzdanje),kako Noleta ruse jer je Srbin,to zapadu ne odgovara sto je Srbin najbolji pa je zapad poslao svog pacova Engleza Mareja,da srusi naseg velikog Noleta...
Jednostavno to NE POSTOJI,posmatrajte objektivno celu stvar - covek bio uspesan u tome cime se bavio,doziveo vrhunac karijere,sad je u opadanju i dolaze neke nove zvezde i novi likovi koji ce da pobedjuju kao on,isto kao sto je i on nasledio Federa i Nadala,kada su ovi krenuli da popustaju sa rezultatima.