Спортске вести и занимљивости

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
čompika

Re: Спортске вести и занимљивости

Postby čompika » Sat Jan 21, 2017 12:10 am

boli ga kurac, ni ne treba da plaća.

Antikvaran

Postby Antikvaran » Sat Jan 21, 2017 1:30 am

Да су којим случајем Дивац, Пикси, Мијат, Дејо, Станковић, Михајловић, Даниловић и ко све још од добро плаћених спортиста одвојили по 2% своје зараде током каријере, имали бисмо пар спортских сала, а и хала. Ништа против зајебанције за Ђоковиће и порез, здрав хумор, али у принципу мислим да је то ствар чисте љубоморе и сујете код оних који су озбиљни у тој кампањи.

Ово је линк за Ђоковића, па ако имате неку идеју (за промену (упућено тим озбиљним плати-порез-Ђоковићистима) ), имате начин да узмете паре од њега. https://novakdjokovicfoundation.org/sr/

Успут, скоро сам сазнао да је Дивчева фондација у ствари државни пројекат, где држава учествује са неких 70% кинте. Сећам се приче другара са Сајма, када је причао да је Дивац чекао кусур од 100 динџи. Не да тај динар лако, а камоли долар. :lol:

друг члан

Postby друг члан » Sat Jan 21, 2017 8:05 am

čompika wrote:boli ga kurac, ni ne treba da plaća.

Zato će kurac imati penziju :mrgreen:
Choose Life

pertla

Postby pertla » Sat Jan 21, 2017 10:47 am

Ima nacionalnu valjda od dejvis kupa :)
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

bilipiton

Postby bilipiton » Sun Jan 22, 2017 11:00 am

http://www.politika.rs/scc/clanak/37252 ... o-Dokovica
У међувремену, готово неприметно, тениски маг је ушао у 30. годину, доба у ком су Федерер и Надал заједно освојили једну гренд слем титулу. Када је Швајцарац, са непуних 29, бриљантно покорио Мелбурн 2010, Џон Мекинро му је с одушевљењем предвидео најмање 20 гренд слем титула, а била је још само једна, на Вимблдону 2012.

Ђоковић сада пролази оно што су већ доживели Федерер, Надал и Сампрас у дугим каријерама тројице најтрофејнијих тенисера.

За спортске експерте са форума.

Grobar do groba

Postby Grobar do groba » Sun Jan 22, 2017 2:55 pm

DRINK wrote:Тај исти Ђоковић је дао Србији у парама (пошто ми Срби све гледамо кроз паре) кроз разне хуманитарне акције и донације више него што ће 90% нас кроз порез иакда да да и глупо је да се иде на ту карту.

Јокић се јави.

Bas tako,nije on duzan ovoj zemlji ni jedne jedine pare!Najbolji nas sportista svih vremena,a kao covek takodje ogromna velicina.Vratice se opet,a onda ce sadasnji dezurni kriticari i jedaci govana da ga hvale i da okrecu pricu za 360 stepeni.
Do neba volimo te mi,i pevamo ti svi,da jedini si klub na svetu celom....PFK

Kibiców

Re: RE: Re: Спортске вести и занимљивости

Postby Kibiców » Sun Jan 22, 2017 3:14 pm

Niti sam ga voleo niti cu ga voleti. Jednostavni taj sport mi se gadi. Gde se brises peskirom na svaka dva minuta, gde svako svakog hvali i svi su fini, dobri, gde se svi izvinjavaju (ono kad od mreze upadne u polje, pa isto je kad koknes u gol a udje od precke, moz misliti aj da se izvinjavam golmanu), gde gledaoci ne smeju da se pomeraju, daleko bilo da navijaju. Kakav mi je to sport gde mora da bude tisina? Dekoncentracija, ajdeee! Pa slobodna bacanja kada se izvode cela arena da cuti, dekoncetrisemo igraca. Da ne nabrajam dalje. Serem ti se u takav sport i ljude koji ga igraju.

A mi Srbi smo majstori za takve stvari, sve sto je novi kod nas daj odma. Odjednom svi igraju taj sugavi sport. Svu se razumeju. Do juce forhend i behend im bio isto (meni je i dalje)!

Mi smo fudbalska i malo manje kosarkaska nacija, manite se karlinga, tenisa i slicnih sranja. I jebali vas Djokovic i tenis!

Grobar do groba

Postby Grobar do groba » Sun Jan 22, 2017 3:30 pm

To sto ne volis tenis je vec tvoja stvar i tvoj izbor,i to postujem kod svakog coveka.Ja licno volim tenis koliko i kosarku,odmah posle fudbala.I tu svak ima svoje misljenje.Ali ono sto mene recimo nervira do jaja,jeste brdo ljudi koji sto javno,sto po drustvenim mrezama isto tako redovno jedu govna kako ih ne zanima uopste tenis i Djokovic,kako je to totalno nebitan sport itd itd,e ali onda kada Djokovic izgubi od Federera,Nadala,Mareja ili nekog cetvrtog,petog nebitno,krecu da likuju na sav glas zbog tog poraza.
PS.ne kazem da si ti jedan od njih Kibicow,samo konstatujem kako jeste kod vecine ljudi

Rođaci

Postby Rođaci » Sun Jan 22, 2017 3:44 pm

šta je novo? tenis? hahaha

Brdja

Postby Brdja » Sun Jan 22, 2017 4:09 pm

A vi se ponašate toliko zaštitnički da čovek ne sme ni jednu lošu reč protiv njega da kaže. Znači ako si ga ikad hvalio ne smeš nikad da ga pljuješ? Svoj klub ne pljuješ kad loše igra?
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.

DRINK

Postby DRINK » Sun Jan 22, 2017 4:23 pm

Ма не кажем ја да он не сме да се пљује, и треба да се пљује кад изгуби од 117 тенисера света, ја га пљујем увек кад игра лоше, што је и нормално, у сваком спорту. Мени само смета то што га људи највише прозивају за порез. (Јесте овде то поменуто као шала, али углавном, 70% прозивки на његов рачун је око пореза и то од људи који стално гледају да зајебу државу а не око игре, ал опет кажем, ми срби све гледамо кроз паре)

Bunt

Postby Bunt » Sun Jan 22, 2017 5:08 pm

Grobar do groba wrote:
DRINK wrote:Тај исти Ђоковић је дао Србији у парама (пошто ми Срби све гледамо кроз паре) кроз разне хуманитарне акције и донације више него што ће 90% нас кроз порез иакда да да и глупо је да се иде на ту карту.

Јокић се јави.

Bas tako,nije on duzan ovoj zemlji ni jedne jedine pare!Najbolji nas sportista svih vremena,a kao covek takodje ogromna velicina.Vratice se opet,a onda ce sadasnji dezurni kriticari i jedaci govana da ga hvale i da okrecu pricu za 360 stepeni.

Misliš za 180 stepeni?

fuck_off

Postby fuck_off » Sun Jan 22, 2017 8:09 pm

Source: Maik Zirbes is traveling to Germany for medical to sign with Bundesliga club Bayern Munich.
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве

Црвена Звезда

Kibiców

Postby Kibiców » Sun Jan 22, 2017 8:38 pm

Grobar do groba wrote:To sto ne volis tenis je vec tvoja stvar i tvoj izbor,i to postujem kod svakog coveka.Ja licno volim tenis koliko i kosarku,odmah posle fudbala.I tu svak ima svoje misljenje.Ali ono sto mene recimo nervira do jaja,jeste brdo ljudi koji sto javno,sto po drustvenim mrezama isto tako redovno jedu govna kako ih ne zanima uopste tenis i Djokovic,kako je to totalno nebitan sport itd itd,e ali onda kada Djokovic izgubi od Federera,Nadala,Mareja ili nekog cetvrtog,petog nebitno,krecu da likuju na sav glas zbog tog poraza.
PS.ne kazem da si ti jedan od njih Kibicow,samo konstatujem kako jeste kod vecine ljudi

Ne znam koliko godina imas ali cisto sumnjam da si gledo Samprasa i Agasija. Shvatas sta pokusavam da kazem?
Tenis nisam gledao ni pre Djokovica, ne gledam ni sada a necu vala ni kada se ovo opstenarodno ludilo zavrsi.

Nemam razloga da ga volim a posto tenis ne volim samim tim ne volim ni njega. Sve sam nabrojao gore i on sam se stopio u to za mene sivilo. Da ne preteram ali radije bih slusao Smiljanica onako kako kenja da su trebali deset da nam daju. Barem covek govori iskreno, jeste da se ne slazem sa tim i da me taj tip jako nervira ali je barem iskren. Ovi svi se nesto prave fine dame.

I da, lik je pomogao, mnogo para je dao. Sve to stoji. Na kraju krajeva brate i treba,ima. I ja da imam dao bih.

Grobar do groba

Postby Grobar do groba » Mon Jan 23, 2017 9:07 am

Kibiców wrote:
Grobar do groba wrote:To sto ne volis tenis je vec tvoja stvar i tvoj izbor,i to postujem kod svakog coveka.Ja licno volim tenis koliko i kosarku,odmah posle fudbala.I tu svak ima svoje misljenje.Ali ono sto mene recimo nervira do jaja,jeste brdo ljudi koji sto javno,sto po drustvenim mrezama isto tako redovno jedu govna kako ih ne zanima uopste tenis i Djokovic,kako je to totalno nebitan sport itd itd,e ali onda kada Djokovic izgubi od Federera,Nadala,Mareja ili nekog cetvrtog,petog nebitno,krecu da likuju na sav glas zbog tog poraza.

Ne znam koliko godina imas ali cisto sumnjam da si gledo Samprasa i Agasija. Shvatas sta pokusavam da kazem?
Tenis nisam gledao ni pre Djokovica, ne gledam ni sada a necu vala ni kada se ovo opstenarodno ludilo zavrsi.

Nemam razloga da ga volim a posto tenis ne volim samim tim ne volim ni njega. Sve sam nabrojao gore i on sam se stopio u to za mene sivilo. Da ne preteram ali radije bih slusao Smiljanica onako kako kenja da su trebali deset da nam daju. Barem covek govori iskreno, jeste da se ne slazem sa tim i da me taj tip jako nervira ali je barem iskren. Ovi svi se nesto prave fine dame.

I da, lik je pomogao, mnogo para je dao. Sve to stoji. Na kraju krajeva brate i treba,ima. I ja da imam dao bih.

Imam 27 godina,ove godine punim 28,i gledao sam i Agasija,i Samprasa,i Raftera,i Ivanisevica,i Dzenifer Kaprijati,i Davenport,i Koncitu Martinez,gledao sam apsolutno sve zive.....Rekao sam vec u prethodnom postu,svako ima prava da neki sport voli ili ne voli i to je ok,svako ima svoj izbor.Rasprava je pocela oko poreza,i zato sam se ja umesao,prozivati Noleta zbog poreza je idiotizam prve klase,ljudi koji ga za to prozivaju imaju IQ u rangu Djuke molera i Tijane ajfon.

vinjakboy

Postby vinjakboy » Mon Jan 23, 2017 12:35 pm

:lol: :roll:

Kit_Karson

Postby Kit_Karson » Mon Jan 23, 2017 1:23 pm

Говно одвратно чамугарско чађаво, назад на дрво, чоко моко смдрљиви!

Kibiców

Re: RE: Re: RE: Re: Спортске вести и занимљивости

Postby Kibiców » Mon Jan 23, 2017 4:10 pm

Grobar do groba wrote:
Kibiców wrote:

Imam 27 godina,ove godine punim 28,i gledao sam i Agasija,i Samprasa,i Raftera,i Ivanisevica,i Dzenifer Kaprijati,i Davenport,i Koncitu Martinez,gledao sam apsolutno sve zive.....Rekao sam vec u prethodnom postu,svako ima prava da neki sport voli ili ne voli i to je ok,svako ima svoj izbor.Rasprava je pocela oko poreza,i zato sam se ja umesao,prozivati Noleta zbog poreza je idiotizam prve klase,ljudi koji ga za to prozivaju imaju IQ u rangu Djuke molera i Tijane ajfon.

Kakav si ti to grobar do groba a gledao si Ivanisevica? Ustvari znam!

Sala mala!

Iskreno meni je u pocetku to bilo zanimljivo kada je krenulo. Tamo 2008. ili 2009. kada je uzeo prvi AO sa Congom. Medjutim kako je vreme prolazilo to se sve izmenjalo.
Za porez me zabole. Mnogi ga ne placaju, nije jedini. Kako o svima tako i o njemu.
Samo ponavljam, taj sport ili kako vec da nazovem nije nesto gde mi Srbi treba da cupamo kosu i kidamo zivce. Zna se kakve se lopte ovde udaraju.

Toliko. SporCki pozdrav

čompika

Postby čompika » Mon Jan 23, 2017 4:54 pm

Kit_Karson wrote:Говно одвратно чамугарско чађаво, назад на дрво, чоко моко смдрљиви!

Koliko je taj Džordan užasna pojava, čudi me da ga dosad niko nije zapenalio. Baš retko bezobrazan igrač.

Rođaci

Postby Rođaci » Mon Jan 23, 2017 6:00 pm

jedan od prvih mečeva koje sam ja gledao je bilo finale Vimbldona Filipusis - Federer
ali tada oko tenisa nije bilo ove fame koja sada postoji

i nije čak ni u Đokoviću problem, nego u psihopatama koje njega vide kao velikog borca protiv zapada, pa svaku njegovu pobedu vide kao pobedu pravoslavlja nad katoličanstvom, Srbije nad Amerikom/Engleskom/Francuskom/Nemačkom itd

Return to “Само опуштено”