Душевна болница
- Hunter_S._Thompson
Re: Душевна болница
Ај кад чујеш од клинаца него кад маторци у послу почну да убацују изразе и то не неки тупсони већ људи за које знаш да имају богат вокабулар ... каже ти додај ми "кејс", стави у "фрејм"... "бокс" "стејџ"... ја онда ко лудак неки испаднем што користим просте српске изразе за тако просте и уобичајне ствари.
Раднички 1967
- ZoranKalezic
ili moram da izbacim ovaj dzank fud dobio sam stomak...ili bio sam u klabingu...e to kad cujem usrao bih se u gace
Чије овце тога и планина
боље усери тог што иде из ''клабинга''
- ZoranKalezic
Morao sam. Upravo zapratio neku stranicu na fejsu : Kurve Janjetina i Vuco.
Oplako sam svaki post ali izdvojio bih neke.
I ovaj:
Inace je hrvatska stranica ali oplako sam
Oplako sam svaki post ali izdvojio bih neke.
Ja:Dobra večer, zaista lijepo izgledaš večeras, mogu li te počastiti pićem?
Ona:*teleći pogled* imam momka.
Ja:Imam i ja proljev od srijede pa to nisam spomenuo jebem ti mater glupu kretenušo, nisam te pitao jel imaš dečka, nego hoćeš li popiti piće, krepala od žeđi dabog da! Ako te pitam želiš li piće, to ne znači da te želim jebat! Mislim želim, ali to sve ovisi koliko možeš popiti krmačo!
Ona:Onda može džek kola.
I ovaj:
Svakom muškarcu jedna žena uvijek ostane u sjećanju.......zato što je imala pičku ko džon od babinog opanka ker ju sprčio! Jeste mislili da ću biti romantičan? Oću kurac! Obrij pičku kuburom!
Inace je hrvatska stranica ali oplako sam
(Street Force / Curva Orientale)
da da Vučo bog
nađite i klipove s njim
veliki gospodin
nađite i klipove s njim
veliki gospodin
prcko wrote:
Jel to ovaj?
Jeste
Pa ovaj Miroljub je car totalni!
- Blackadder
http://www.blic.rs/vesti/svet/majci-servirali-meso-sina-tajni-program-kako-dzihadiste-uce-da-kuvaju-i-jedu-ljude/ecrpv8b
Ovo je nerealna prica... Nevolim mundze ali ovo je previse providna propaganda, jbt ovaj blic je neverovatno smece (bio je i ranije ali sad su me ubedili skroz ) ...
Aktivisti kažu da imaju dokaze o tome da mladim džihadistima ispiraju mozak i govore im da treba da jedu ljude, ukoliko ostanu bez hrane tokom verskog rata.
Ovo je nerealna prica... Nevolim mundze ali ovo je previse providna propaganda, jbt ovaj blic je neverovatno smece (bio je i ranije ali sad su me ubedili skroz ) ...
-
Idite na yt i kucajte Juice- a ba ra te
Jedna od najglupljih i najlošijih pesama koju sam ikada čuo.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
Casual 1989 wrote:Idite na yt i kucajte Juice- a ba ra te
Sacuvaj Boze
-
Рођо супер си ти то негде рекао да код нас постоји само турбо фолк репер. Мада пронађе се негде и неки андерграунд који снима како би се курчио али у глобалу капа мрка.
-
Ајде што је песма крш, мислим реално 90% песама са тог канала је такво него што у споту лик у боксерицама меша једно 3 минута.
- UltrasDoras
jel ono osnivač i gazda idj videosa i te produkcije đolo đolo iz sindikata? koliko znam on je, što se kaže, krenuo od nule i malih projekata, spotova, a došao do toga da mu kurve i demoni plaćaju za pjesmu na kanalu. mlati pare dobre realno.. a ovo đusovo valjda je parodija na tzv. repere sa istog kanala što snimaju ista sranja kao što je ova đusova pjesma, a šatro su "ozbiljna" priča i "ozbiljni" reperi
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS
Nije djolo iz sindikata