Светско првенство - Русија 2018
Re: Светско првенство - Русија 2018
E ono bi bolje šutnuo Stamo, koji je 4 puta prelazio iz Crvene stijene u Zabjelo.
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса
Druidid wrote: dao prvi go, dao drugi go, dao treci go.
Па да, три пут ништа је ништа, чиста математика.Ја разумем да њега не воле људи, ал да неко напише да није ништа показао.Сутра гледај у 2 па ћеш да видиш шта значи кад неко ништа не покаже.

Koliko je ovaj Endrju Kariljo kod Peruanaca dobar igrac svaka mu dala.
(Street Force / Curva Orientale)
- ultrastito
mogao bi nas dezurni reporter iz kaliningrada da kaze koju, umesto da se samo slika sa kostarikankama 

"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
- Bruno Sulak
Boli ga uvo za forum, uziva veceras

Čuoh da je bila pegla između naših i kockastih danas na aerodromu. Pa samo ako možete da porvrdite tu informaciju.
Nisam cuo za tu tucu. Mislim da je patka. Da li je realno da kockica ima 15 tisuca u Rusiji? Kolko sam cuo nasih iz Srbije ce biti ako je suditi po kartama oko 4 hiljade. E sada kolko njih dolazi iz RS i iz dijaspore to niko ne zna tacno.
Kockasti napunili stadion. Da l' je realno ovo
Ajmo zeleniiiii

Ajmo zeleniiiii

- UltrasDoras
da rezimiram malo šampion pred naše sutra: ona floskula koja služi za izgovor da "svako danas igra fudbal" definitivno više nije samo floskula. ja mislim da nisam vidio lošu ekipu na prvenstvu (čak ni saudijska arabija). mada možda će me naši govnari sutra odmah razuvjeriti. 
španija mi je na momente izgledala baš kao jaka i mislim da će daleko dogurati. vrh tekma danas danska peru. oduševilo me je bodrenje i podrška saigrača ovome peruancu što je promašio penal krajem prvog pol. pitam se samo kako bi to kod nas izgledalo
mislim da bi ga razapali do tunela, i navijači i igrači. 
var tehnologija mi se ni malo ne sviđa. ovo prekidanje igre i traženje kontakta kojeg bez 15 kamera i slowmotiona ne možeš vidjeti mi obesmišljuje igru. i imam osjećaj da će nas tako sjebati taj var protiv šiptara ili brazila mamu mu jebem unaprijed!
sutra svi u napad!!! kakva kostarika bre

španija mi je na momente izgledala baš kao jaka i mislim da će daleko dogurati. vrh tekma danas danska peru. oduševilo me je bodrenje i podrška saigrača ovome peruancu što je promašio penal krajem prvog pol. pitam se samo kako bi to kod nas izgledalo

var tehnologija mi se ni malo ne sviđa. ovo prekidanje igre i traženje kontakta kojeg bez 15 kamera i slowmotiona ne možeš vidjeti mi obesmišljuje igru. i imam osjećaj da će nas tako sjebati taj var protiv šiptara ili brazila mamu mu jebem unaprijed!
sutra svi u napad!!! kakva kostarika bre
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS
nova verzija
Tesko je recima opisati kolicinu mizerije koju su prikazali veceras Nigerijci. I to ne samo sto su ugrali protiv pokatolicenog smeca, vec uopste. Ustasija ima dva gola prednosti i radi presing, ovi gube i to ne cine. Ne mogu da predju pola jer im ustaski stakori otimaju lopte na njihovoj polovini. Retardiran penal kakav se retko vidja itd... Ali Nigerijci su uvek bili najvece prevare mundijala. Secam se te davne 1998. godine kada su im prognozirali maltene finale, kada su Dzej Dzej Okoca i jedna brutallna ekipa fudbalera bili u reprezentaciji. Nadavali se u Premijer ligi takvih evrogolova da se i danas nalaze na spicama. Ako se ne varam prosli su oni grupu sa Spancima i Bugarima, ali u osmini ih docekali Danci. Da vidite sta znaci disciplinovana i taktick zrela igra. Danci ih oduvali sa 4/0 bez da su se oznojili. Nema divljina sanse kada se suoci sa postavljenom taktikom.
Ali nisu ni bitni, sutra igraju bogovi fudbala, u 14h. Da pokazemo svetu da li smo neki kurac ili samo onaj obicni kurac. U to ime iz secanja cu baciti par trivia o nasem dosadasnjem ucinku na mundijalima. Ovo ne konsultujem vikipediju, vec iz licnog secanja, a to je varljivo, tako da ce mozda biti i gresaka.
Dakle do sada (bez ovog u Rusiji) imali smo tri ucesca na mundijalima. Francuska 1998. Nemacka 2006. Juzna Afrika 2010. godine. Ukupno smo odigrali 10 utakmica (9 u grupi jedno u eliminacionoj fazi).
Zabelezili smo ukupno tri pobede
1998. SRJ-Iran 1:0 (Mihailovic)
1998. SRJ-SAD 1:0 (Komljenovic)
2010. Srbija-Nemacka 1:0 (Lane Jovanovic)
Zabelezili smo jedan neresen rezultat
1998. SRJ-Nemacka 2:2 (Mijat i Piksi)
Zabelezili smo i sest poraza
1998. SRJ-Holandija 1:2 (Komljenovic) osmina finala
2006. SCG-Holandija 0:1
2006. SCG-Argentina 0:6
2006. SCG-Obala Slonovace 2:3 (Zigara i Sasa Ilic)
2010. Srbija-Gana 0:1
2010. Srbija-Australija 1:2 (Marko Pantelic)
Od 10 odigranih utakmica na tri meca smo uspeli da napravimo cetiri penala RUKOM IZNAD GLAVE.
2006. SCG-Obala Slonovace (Dudic debilko dva penala)
2010. Srbija-Gana (Kuzmanovic)
2010 Srbija-Nemacka (Vidic)
Jedini crveni karton po secanju dobio je Kezman protiv Argentine, cime se oprostio od reprezentacije.
Dakle u toj nasoj novijoj istoriji nastupa na svetskim prvenstvima nas najbolji strelac je Slobodan Komljenovic sa dva gola, sto zvuci skoro neverovatno. Takodje, jedine dve utakmice gde smo postigli vise od jednog gola nismo pobedili (sa Nemcima nereseno, od Obale Slonovace izgubili).
Od te neke statistike i podataka ima malo toga sto zvuci ohrabrujuce, sve je to neka istorija brodoloma, sve izgleda jako depresivno. Ipak, nadam se da ce ovi biti prvi koji ce poceti da popunjavaju tu pozitivnu statistiku. Da odigraju kao mudonje pa da im ne zamerim ni ako izgube. Neka odigraju kako su igrali islandjani ili makar kao Australijanci protiv Francuza. Samo da ne budu na nivou Nigerije veceras. Uglavnom zelim nam sve najbolje. Sebe spremam za sto manje nerviranja, ali to je maltene nemoguce.
Ali nisu ni bitni, sutra igraju bogovi fudbala, u 14h. Da pokazemo svetu da li smo neki kurac ili samo onaj obicni kurac. U to ime iz secanja cu baciti par trivia o nasem dosadasnjem ucinku na mundijalima. Ovo ne konsultujem vikipediju, vec iz licnog secanja, a to je varljivo, tako da ce mozda biti i gresaka.
Dakle do sada (bez ovog u Rusiji) imali smo tri ucesca na mundijalima. Francuska 1998. Nemacka 2006. Juzna Afrika 2010. godine. Ukupno smo odigrali 10 utakmica (9 u grupi jedno u eliminacionoj fazi).
Zabelezili smo ukupno tri pobede
1998. SRJ-Iran 1:0 (Mihailovic)
1998. SRJ-SAD 1:0 (Komljenovic)
2010. Srbija-Nemacka 1:0 (Lane Jovanovic)
Zabelezili smo jedan neresen rezultat
1998. SRJ-Nemacka 2:2 (Mijat i Piksi)
Zabelezili smo i sest poraza
1998. SRJ-Holandija 1:2 (Komljenovic) osmina finala
2006. SCG-Holandija 0:1
2006. SCG-Argentina 0:6
2006. SCG-Obala Slonovace 2:3 (Zigara i Sasa Ilic)
2010. Srbija-Gana 0:1
2010. Srbija-Australija 1:2 (Marko Pantelic)
Od 10 odigranih utakmica na tri meca smo uspeli da napravimo cetiri penala RUKOM IZNAD GLAVE.
2006. SCG-Obala Slonovace (Dudic debilko dva penala)
2010. Srbija-Gana (Kuzmanovic)
2010 Srbija-Nemacka (Vidic)
Jedini crveni karton po secanju dobio je Kezman protiv Argentine, cime se oprostio od reprezentacije.
Dakle u toj nasoj novijoj istoriji nastupa na svetskim prvenstvima nas najbolji strelac je Slobodan Komljenovic sa dva gola, sto zvuci skoro neverovatno. Takodje, jedine dve utakmice gde smo postigli vise od jednog gola nismo pobedili (sa Nemcima nereseno, od Obale Slonovace izgubili).
Od te neke statistike i podataka ima malo toga sto zvuci ohrabrujuce, sve je to neka istorija brodoloma, sve izgleda jako depresivno. Ipak, nadam se da ce ovi biti prvi koji ce poceti da popunjavaju tu pozitivnu statistiku. Da odigraju kao mudonje pa da im ne zamerim ni ako izgube. Neka odigraju kako su igrali islandjani ili makar kao Australijanci protiv Francuza. Samo da ne budu na nivou Nigerije veceras. Uglavnom zelim nam sve najbolje. Sebe spremam za sto manje nerviranja, ali to je maltene nemoguce.
-
Зар није Деки Станковић дао први гол Швабама ‘98?
jedan Dudićev je bila ruka pored tela
Jeste Rodjo, sad odgledah neki snimak jedva sam nasao, drugi penal pored tela. I jos jedna ispravka, nije Kezman jedini ko je fasovao crveni, upravo je na mecu protiv Obale Slonovace crveni dobro i Nadj Albert.
Gol je pripisan zvanicno Mijatu, posto se jos uvek vodi polemika da li je Stankovic ocesao loptu ili ne.
I jos jedna dopuna, Mihajlovic je dao jedini autogol protivu nas na mundijalima, upravo protiv Nemacke.
Gol je pripisan zvanicno Mijatu, posto se jos uvek vodi polemika da li je Stankovic ocesao loptu ili ne.
I jos jedna dopuna, Mihajlovic je dao jedini autogol protivu nas na mundijalima, upravo protiv Nemacke.
DO NOVE ARITMIJE - DO NOVE POBEDE / SRBIJA NAVIJA
Zasto vas toliko cudi brojka hrvata? Em su se uvek lozili na reprezentaciju, em su manja sirotinja od nas.
prcko wrote:Zasto vas toliko cudi brojka hrvata? Em su se uvek lozili na reprezentaciju, em su manja sirotinja od nas.
Mislim da je ovo ključ.
Elem ko im jebe mater, ajmo mi za nas! SATIRI!
Podseti me ko je bio selektor kada smo zabili Argentincima 6 komada? Sećam se face one matore i da sam mu je*ao sve po spisku kada je doveo stado volova i najmatoriju reprezentaciju. Da se ne preziva Petković možda?
Tako je, Petko bio selektor. Kvalifikacije odradio maestralno, tada se nismo tripovali da smo evropski brazilci vec da smo evropski italijani, jer smo u citavim kvalifikacijama primili samo jedan gol. U poslednjem kolu prolaz smo overili na Marakani protiv bosancerosa kada je bila ono prebijanje njih u kavezu.
Ali Petko je sve onda uspeo da usere tako sto je za mundijal pozvao svog sina iz OFK Beograda koji nikada nije bio ni na sirem spisku reprezentacije. Naravno, deo javnosti krenuo da kritikuje (ne da pljuje, vec kritikuje), Piksi koji je tada bio predsednik Zvezde jedini je konkretno ispljuvao potez Petka. Uglavnom na konferenciji za novinare Petko senior je rekao da mu je bas potreban takav igrac kakav je Petko junior koji moze da se u zadnjoj liniji krece horizontalno (s leva na desno) sta god to znacilo. Istina je bila u tome da je on dugo bio u losim odnosima sa sinom a da je to bio pokusaj da izgladi odnose.
Uglavnom Petko junior bio par dana sa reprezentacijom a onda napustio, kao nece da remeti tu divnu atmosferu. Petko senior odlucio da ne povede zamenu, tako da smo isli sa igracem manje u startu i sa povredjenim Vidicem koji je protiv bosne zabo crveni karton, pa nije ni mogao da igra prvu protiv Holandije, a pre Argentine povredio ligamente pa je bio otpisan i za ostatak. Kako smo se nadobijali kartona u prve tri utakmice (crvene Kezman i Nadj), bio bi prilican napor da se skrpi ekipa da smo kojim cudom otisli dalje.
Kolateralna steta svega bio je Zigara koji nije igrao prve dve utakmice. Sumnja se da je Petko senior tako vratio Piksiju na javnoj prozivci. Savo magarac bio startni napadac uz Kezmana i naravno uradio je apsolutno nista. Ajde prrotiv Holandije, ali protiv Argentine gde bi Zigara bio slamka spasa od brodoloma, sa visokim loptama gde bismo preskakali argentinsku sredinu. Medjutim, Zigara odigrao onu poslednju utakmicu protiv Obale Slonovace gde je ovaj morao da ga ubaci jer je Kezman dobrio crevni protiv Argentine. Na toj utakmici Zigic je dao prvi i asistirao Sasi Ilicu za drugi gol. Naravno sve to su ponistili Nadj sa crvenim kartonom i retardo Dudic sa pomenuta dva penala rukom.
I to je neslavan kraj te price na koju sam se ja lozio ko majmun. Posle tog mundijala fudbalsku reprezentaciju ne gledam istim ocima.
Ali Petko je sve onda uspeo da usere tako sto je za mundijal pozvao svog sina iz OFK Beograda koji nikada nije bio ni na sirem spisku reprezentacije. Naravno, deo javnosti krenuo da kritikuje (ne da pljuje, vec kritikuje), Piksi koji je tada bio predsednik Zvezde jedini je konkretno ispljuvao potez Petka. Uglavnom na konferenciji za novinare Petko senior je rekao da mu je bas potreban takav igrac kakav je Petko junior koji moze da se u zadnjoj liniji krece horizontalno (s leva na desno) sta god to znacilo. Istina je bila u tome da je on dugo bio u losim odnosima sa sinom a da je to bio pokusaj da izgladi odnose.
Uglavnom Petko junior bio par dana sa reprezentacijom a onda napustio, kao nece da remeti tu divnu atmosferu. Petko senior odlucio da ne povede zamenu, tako da smo isli sa igracem manje u startu i sa povredjenim Vidicem koji je protiv bosne zabo crveni karton, pa nije ni mogao da igra prvu protiv Holandije, a pre Argentine povredio ligamente pa je bio otpisan i za ostatak. Kako smo se nadobijali kartona u prve tri utakmice (crvene Kezman i Nadj), bio bi prilican napor da se skrpi ekipa da smo kojim cudom otisli dalje.
Kolateralna steta svega bio je Zigara koji nije igrao prve dve utakmice. Sumnja se da je Petko senior tako vratio Piksiju na javnoj prozivci. Savo magarac bio startni napadac uz Kezmana i naravno uradio je apsolutno nista. Ajde prrotiv Holandije, ali protiv Argentine gde bi Zigara bio slamka spasa od brodoloma, sa visokim loptama gde bismo preskakali argentinsku sredinu. Medjutim, Zigara odigrao onu poslednju utakmicu protiv Obale Slonovace gde je ovaj morao da ga ubaci jer je Kezman dobrio crevni protiv Argentine. Na toj utakmici Zigic je dao prvi i asistirao Sasi Ilicu za drugi gol. Naravno sve to su ponistili Nadj sa crvenim kartonom i retardo Dudic sa pomenuta dva penala rukom.
I to je neslavan kraj te price na koju sam se ja lozio ko majmun. Posle tog mundijala fudbalsku reprezentaciju ne gledam istim ocima.
Ујке су играле доста лошије од мојих очекивања и ако не поправе игру тешко ће из групе и поред ове срећне победе.
Нису направили прилику све до 93 минута уткамице. Оно што су дали је срећа и глупост Нигеријаца тј. дали су из ничега али буквално.
Додуше судар Врсаљка и Ребића је врхунац утакмице, што показује квалитет те утакмице.
Али мени је пораз Перуа је тужна прича јер су растурили Данце али је Шмајхел поскидао гомилу лопти.
Нису направили прилику све до 93 минута уткамице. Оно што су дали је срећа и глупост Нигеријаца тј. дали су из ничега али буквално.
Додуше судар Врсаљка и Ребића је врхунац утакмице, што показује квалитет те утакмице.
Али мени је пораз Перуа је тужна прича јер су растурили Данце али је Шмајхел поскидао гомилу лопти.