XXXI Олимпијске игре у Рио де Жанеиру

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Kibiców

Re: RE: Re: XXXI Олимпијске игре у Рио де Жанеиру

Postby Kibiców » Mon Aug 08, 2016 8:20 am

A vi se samo lozite na te suze. Eno ga i veliki sampion Troicki, kako je pricao pre dejvis kupa, nece da igra da bi se spremio za Toronto pa onda ispadne u prvom kolu. Pa nece da igra na OI zato sto se igra za kikiriki.....nebitno ko god da je. Da je nagradni fond teniskog turnira na OI 10 milina videli bi kako bi grizli. Definitivno nije isto kad igras za svoju zemlju i za svoje pare.

Sto se ostalih tice, medalju ocekujem od vaterpolista ali kako je pocelo uspeh je bilo koje boje. Sve ostalo sto naidje premija.

I neka puse ku.rac vise sa onim svi su silno motovisani za OI? A cekaj, ti nisi,sta?

I kad sam kod vaterpolista, sledeci put Troicki, Djokovic i ostali kada pominju vaterpoliste mirno da stoje!!!!!

zizou

Re: RE: Re: XXXI Олимпијске игре у Рио де Жанеиру

Postby zizou » Mon Aug 08, 2016 8:22 am

Morbid wrote:Noletu kapa dole. Dečko je skoro zaplakao na izjavama posle meča. Niko nije hteo tu medalju za njega više od njega samog.

Olimpijska kurčina za Srbiju na ovim igrama.

Jeste htio je medalju a jednu break loptu nije napravio.. Delpo jeste dobar igrac ali Novak je jednostavno igrao lose bez hrabrosti...

Brdja

Re: XXXI Олимпијске игре у Рио де Жанеиру

Postby Brdja » Mon Aug 08, 2016 10:23 am

Gde je onaj sto je napisao da se svi zezaju a da je Nole jedini ozbiljan i otisao da se sprema? Hahahaha klasicna kurcobolja. I krokodil place...
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.

tizlabor

Postby tizlabor » Mon Aug 08, 2016 10:25 am

Ja sam napisao,sad trazim povecu supenu kasiku da pojedem sva govna koja sam izasrao.
Jebem ga u usta da ga jebem.

Занемарујем тактику

Postby Занемарујем тактику » Mon Aug 08, 2016 10:44 am

Просечни Србенда и просечни Хрват су један исти човек, или бар браћа близанци. Наша кошаркашка момчад је најталентиранија у Еуропи, приме курчину од Веселог, то су све пићкице јебо им матер, имају српске крви. Наша фудбалска момчад је најбоља у Еуропи, играју у Барцелони, Реалу, Јувентусу, остале траже најбоље еуропске момчади, попуше цигањски курац, то су пићкице, немају муда, Чачић је сервисер телевизора. Тако и овај наш просечни Србенда са форума одма пребројава крвна зрнца :mrgreen: Да се разумеммо, шиште ми јајца за Новака и тенис, у животу нисам погледао цео меч пребацивања лоптице преко мреже, али ми је смешно да исти људи који падају у масовну хистерију кад ''наш најбољи амбасадор'' осваја турнире, и каже неку реч на српском, сада падају у масовну хистерију пљувања и преобројавања крвних зрнаца. На крају шиште ми јајца и за Олимпијске игре, у суботу почиње Премијер лига, а Чемпионшип је већ почео. :mrgreen: Једино ми криво што нисам уплатио на минус освојене медаље, у Моцарту граница била 6.5.
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.

pertla

Postby pertla » Mon Aug 08, 2016 11:00 am

pun forum patriota jebote

inace meksikance bi sve streljao zbog one namestaljke sa fidzijem
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

Desnoruki levak

Postby Desnoruki levak » Mon Aug 08, 2016 11:03 am

To uvek ispliva pogotovo kod ovakvih situacija...dok pobeđuje on je bog, legenda, najbolji ikad, čim jednom izgubi odma' drvlje i kamenje po njemu. Još ovde kao obituju ljudi koji su poznavaoci sporta i koncepta poraza kao sastavnog dela igre. Onaj koji je gledao meč zna da o kurcobolji nema govora, Novak je skroz dobro igrao, nije bio letargičan, nije prestajao da se bori za svaki poen...jednostavno, naleteo je na protivnika koji je odigrao jedan od mečeva života i to je to. I mene lično zabole i za Đokovića i za olimpijske igre, a kamoli da se nerviram zbog naših poraza, al prosto je neverovatno kako neki ljudi nemaju trunke objektivnosti, a kamoli srama kad vidim kakve baljezgarije ovde iznose.

Brdja

Postby Brdja » Mon Aug 08, 2016 11:26 am

Cisto onako... u zivotu nisam govorio nista pozitivno za njega ni kad pobedjuje jer me savrseno zabole i za njega i za tenis. Nego mi simpaticno koliko su ga dizali u nebesa a njega isto tako savrseno zabole. Plati porez pickice :D
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.

Далтон

Postby Далтон » Mon Aug 08, 2016 11:37 am

Jel moze neko da okaci neku listu sa informacijama o broju takmicara iz Srbije koji su zapalili na OI? O disciplinama i medaljama? Tj. gde smo ispusili za ovih par dana OI
(Street Force / Curva Orientale)

enbidzi1

Postby enbidzi1 » Mon Aug 08, 2016 12:16 pm

Je l vreme za "Govnari, stigli ste?" :D

riper

Postby riper » Mon Aug 08, 2016 12:36 pm

Sada ne govorim samo o Novaku, iako ga gotivim, jer nije lose kada imas najboljeg sportistu na planeti, bez obzira koji je sport u pitanju. Za sport je normalno da hvalimo i pljujemo. Ako smo spremni da sportiste nakon uspeha dizemo u nebesa, neka budu spremni da cemo bljuvati po njima kada kiksnu. Naravno, ne uvek, ali kada osetimo da nisu dali sve od sebe, da su debelo podbacili. Jebiga da li je to odlika samo nas balkanaca ne znam, ali to jeste onaj osnovni ljudski poriv. Sto bi englezi rekli, kada je nakon eliminacije 2010. godine Runi kukao da ga navijaci pljuju a da je on igrao na sopstveni rizik povredjen "ma ko te jebe, za nedelju dana zaradis koliko niko od nas nece u zivotu, imas bre da pogines ako treba i da trpis da te pljujemo kada useres".

Nikakve jebene suze nece oprati Djokovica od sinocne, odnosno jutrosnje sramote. Tog Del Potra ce dobiti u 9 od 10 meceva, ali onaj jedan je izgubio bas na olimpijadi. Kao sto bi na prosloj Mareja dobio na 9 od 10, ali ga skrnavi Skot dobije bas na Olimpijadi. Ko je sinoc gledao mec, video je onaj opusteni karnevalski pristup Djokovica. Malo flert sa publikom, osmesi, ovo ono, opustencija. A onda dva taj brejka i dovidjenja, pa placi kuci mami.

Uvek se vracam na prosle OI kada je mislim u bacanju koplja ona Tatjana Jelaca imala svih pet prestupa. Dakle nijedan validan hitac. Pa to na jebenom treningu ne sme da ti se desi a ne na olimpijadi picka ti materina.

U pravu je Tizlabor i ostali koji su govorili, mnogima je ovo ko da su otisli na vasar. Na olimpijadama neki jebeni anonimusi se toliko naloze i spreme pa iznenade, a samo nasi vrhunski sportisti prikazu neki prosek. Nije njima jasno da olimpijada nikada nije bila u fazonu "vazno je ucestvovati".

Od ostalih koji mogu osvojiti medalju tu su vaterpolisti pre svih i njima jedino oprastam ako ne uzmu nista. Kosarkasi su nasi uvek medju favoritima, ali medalja, jako tesko. Kosarkaskice, cak i ako prestanu da nadrkavaju selfije, tesko da ce biti na pobednickom postolju. Odbojkasice imaju vise sansi. Milica Mandic nam je uzdanica, ali je bas jebeno tesko. Ima Aleksandar Kukolj u dzudou, sve je uspeo da pobedi u svojoj kategoriji ali i od svakog da izgubi. Velja Stepanovic je pogubio neka finala, ne znam da li je on igde vise u konkurenciji, ali i da jeste, uopste nije spreman za olimpijadu. Ivana Spanovic ima dobre sanse da osvoji medalju. Kolasinac i ostali skoro nikakve.

U prevodu necemo se pozitivno iznenaditi da neko od nasih iz drugog plana dodje do medalje, a ocekivano smo se razocarali od nekih nasih favorita (strelci, Djokovic, Stepanovic). Dakle ako bude medalja, to ce biti standardno vaterpolisti i ako im se neko kojim cudom pridruzi.

Bruno Sulak

Postby Bruno Sulak » Mon Aug 08, 2016 12:47 pm

Riperu a ko kaze da su oni vrhunski sportisti (osim kralja Monaka)? To sto oni osvajaju neke gran prijeve, balkanska prvenstva tj kupove Marinka Rokvica sto mi volimo da kazemo, ne znaci da su oni dobri, i te fore da se oni bore za drzavu, aha malo morgen bore se i oni za stipendije i ostalo, kao i fudbaleri i ostali, sve je to isto. Pa vidis da svaki dan kukaju u novinama kako nemaju para, nije im dosta sto ih salju svuda za dzabe.Jebote ode njih 105 na izlet u Rio, izuzev vaterpolista i kosarkasa. Jos kad mediji naloze posle tih gran prijeva da su oni neki Bogovi i ostalo pa dignu euforiju do neba. Boli me uvo za te individualce, samo ekipni sportovi, to se pamti.

ultrastito

Postby ultrastito » Mon Aug 08, 2016 12:58 pm

ja sam iskreno ocekivao od noleta da uzme neku medalju na ovoj olimpijadi. pogotovo sto kao nekom ko je takva faca u tenisu, fale turnir u sinsinatiju i olimpijada i to je to, sve je uzeo.

razocaran jesam. nisam gledao mec, pa da mogu da kazem da li ga je boleo kurac da igra ili ne. krivo mi je i zbog reprezentacije i zbog njega licno, jer je zasluzio to zlato na olimpijadi. jebi ga...ostaje nada da ce kao deda od 33 godine osvojiti olimpijadu, ali su sanse za to sada znacajno manje.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

Bruno Sulak

Postby Bruno Sulak » Mon Aug 08, 2016 1:07 pm

riper

Postby riper » Mon Aug 08, 2016 1:14 pm

Bruno Sulak wrote:Riperu a ko kaze da su oni vrhunski sportisti (osim kralja Monaka)? To sto oni osvajaju neke gran prijeve, balkanska prvenstva tj kupove Marinka Rokvica sto mi volimo da kazemo, ne znaci da su oni dobri, i te fore da se oni bore za drzavu, aha malo morgen bore se i oni za stipendije i ostalo, kao i fudbaleri i ostali, sve je to isto. Pa vidis da svaki dan kukaju u novinama kako nemaju para, nije im dosta sto ih salju svuda za dzabe.Jebote ode njih 105 na izlet u Rio, izuzev vaterpolista i kosarkasa. Jos kad mediji naloze posle tih gran prijeva da su oni neki Bogovi i ostalo pa dignu euforiju do neba. Boli me uvo za te individualce, samo ekipni sportovi, to se pamti.

Pa brate upravo su ti kupovi, gran priji, evropska i svetska prvenstva od njih napravile favorite u odredjenim sportovima. Neki nisu tek tako pali na olimpijadu. Ali umesto da tu nadmase sebe, oni podbace, dok mnogi koji su bili u senci na drugim takmicenjima, zasijaju bas na olimpijadi.

Znam da mnoge od nas ovde zabole za pojedinacne sportove, ali na njima se uzima najveci broj medalja. Pa samo na dizanju tegova u muskoj i zenskoj konkurenciji podeli se nekoliko desetina medalja u zavisnosti od kategorije, a nas recimo tu nema ni u tragovima. Da ne govorim o atletici, gimnastici. Ima nas u veslanju, plivanju, atletici, ali nema nas kada je najpotrebnije.

I nisu samo mediji krivi za lozenje. Dok je olimpijada bila udaljena cetiri, pa tri, pa dve godine, pa sve maltene do njenog pocetka, pregledajte odredjene izjave, dosta sportista se zaklinjalo da ce izginuti, da ce dati sve od sebe za medalju. Kada je takmicenje toliko daleko, onda su se lozili, kada je pocelo, za sada sunovat.

Inace da se kratko vratim na Djokovica, dizem ga u nebesa kada pobedi, sada imam pravo i da kenjam po njemu. Svaka cast za suze, ali to ne vraca film unazad. Nije Djokovic protiv Delpoa igrao preko kurca, ali je pristup mecu bio kao da igra egzibiciju.Umesto da bude nalozen od pocetka, da bude surov, bilo je laganezi. Znate kakav Djokovic zna da bude kada se koncentrise, kako zna da se pretvori u zver na terenu. Sinoc toga nije bilo, a trebalo je vise nego ikad do sad u karijeri. Za Djokovica je kuriozitet da je on medalju na olimpijadi osvojio 2008. godine kada je bio u debeloj senci Rafe i Federera, a kiksnuo kada je dominirao i 2012 i sada.

st.vuki

Postby st.vuki » Mon Aug 08, 2016 1:23 pm

Sad sam pogledao, u Pekingu 2008. smo uzeli 3 medalje,u Londonu 2012. 4 medalje.

Valjda cemo u Riu prebaciti preko 4.

ultrastito

Postby ultrastito » Mon Aug 08, 2016 1:53 pm

spanovicka, vaterpolisti i mandicka...ovo ostalo ako bude nesto, bice ludilo
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

st.vuki

Postby st.vuki » Mon Aug 08, 2016 2:26 pm

6 jebenih precki pogodimo za poluvreme

riper

Postby riper » Mon Aug 08, 2016 2:37 pm

Sta je vaterpolistima koj kurac. Uzeli pelcer od Noleta. Jebote pa na ovoj olimpijadi nas ne jebe samo onaj kome se nije digao.

Мићара

Postby Мићара » Mon Aug 08, 2016 2:49 pm

Какво лоше суђење...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Return to “Само опуштено”