Тема за све и свашта
Re: Тема за све и свашта
Kakav performans, kakav govor poslije meča. Jedan od srčanijih govora koje sam vidio u UFCu.
Je l' ovo prvi put otkako postoji forum da nemamo temu za Svjetsko prvenstvo ? Doduše hajde, ne igra Srbija, pa da nam to bude opravdanje. 
Mozda zaliči na svetsko prvenstvo kad dođe do 1/8 finala.
Ovako, milion utakmica, za neke od država do početka prvenstva nisam znao na kom su kontinentu, termini utakmica...
Ovako, milion utakmica, za neke od država do početka prvenstva nisam znao na kom su kontinentu, termini utakmica...
Choose Life
Bas nema dusu ovo prvenstvo...atmosfera NBA...
- Bruno Sulak
Omatorili ste pa vam sve smeta 
Meni jedino smeta ova pauza za osvezenje, citaj reklame i sto je broj povecan na 48 ekipa, sto je bas mnogo i timova i utakmica, plus sto i treci moze da prodje lagano. Ostalo mi sve ok i sad bas uzivam i bas sam dosta utakmica pogledao, za mene je svako SP ili EP praznik,
Stadioni jesu svemirski brodovi ali atmosfera je ok, mnogo bolja nego u Kataru. Evo sad lije kisa na Francuska-Irak a 95 posto ljudi stavilo kabanice i ostalo da gleda tekmu. Juznoamerikanci prave sou svaku tekmu a i Evropljani su solidni zbog jake dijaspore i to sto odlete do Amerike za cas direktnim letovima i bez viza. Englezi i Skoti da ne govorimo.
Meni je Katar jedan od gorih pa onda Juzna Afrika zbog vuvuzeli, iako je bilo legendarnih utakmica. Najbolje mi Nemacka 2006.
Meni jedino smeta ova pauza za osvezenje, citaj reklame i sto je broj povecan na 48 ekipa, sto je bas mnogo i timova i utakmica, plus sto i treci moze da prodje lagano. Ostalo mi sve ok i sad bas uzivam i bas sam dosta utakmica pogledao, za mene je svako SP ili EP praznik,
Stadioni jesu svemirski brodovi ali atmosfera je ok, mnogo bolja nego u Kataru. Evo sad lije kisa na Francuska-Irak a 95 posto ljudi stavilo kabanice i ostalo da gleda tekmu. Juznoamerikanci prave sou svaku tekmu a i Evropljani su solidni zbog jake dijaspore i to sto odlete do Amerike za cas direktnim letovima i bez viza. Englezi i Skoti da ne govorimo.
Meni je Katar jedan od gorih pa onda Juzna Afrika zbog vuvuzeli, iako je bilo legendarnih utakmica. Najbolje mi Nemacka 2006.
- Bruno Sulak
E jbg evo jos jedne stvari sto ne valja
prekid zato sto pada kisa i grmi u krugu od 13 km, tako da je mec suspendovan.
Juzna Afrika, tesko sranje od vuvuzeli i daleko u pm brate.
Katar, arapcuge pune para.
Katar, arapcuge pune para.
Bruno Sulak wrote:Omatorili ste pa vam sve smeta
Pa ti si nabrojao 15 stvari koje ti se ne svidjaju. Ja sam bio mnogo blazi.
Kenjam i ja, pogledam ove evropske sto pocnu u 6/7 ili 10/11, ove nocne ne mogu
Choose Life
Meni je ove godine upadljivo, ili samo ja drugačije gledam, što ekipe iz Afrike i ove anonimus iz Azije/Latinske Amerike imaju puno više žara, borbenosti i duha nego recimo ekipe iz Evrope, koje su mi evidentno nadobudne i iz fazona "lako ćemo". Pa imaš Belgija Egipa 1:1, Portugal Kongo 1:1 i slično. Ili je to samo što se tek pale motori kod Evropljana. Ali generalno mi izgleda da ove slabije ekipe mnogo više grizu nego inače. I fali mi nekako virtuoza i onih poteza od kojih zastaje dah.. Izgleda mi kao da je taktika previše uzela maha. Improvizacija na minimumu.
- lost&found
Da li je i ijedna grupa imala bilo sta vezano za skorasnje vojne vezbe ?
Ako mislis na navijacke grupe, kad da ima sve i da je hteo neko?
Choose Life
O kakvim uopšte vojnim vježbama je riječ ?
- lost&found
друг члан wrote:Ako mislis na navijacke grupe, kad da ima sve i da je hteo neko?
Ako se nije igrala bas nijedna utakmica ni u jednom sportu (basket, rukomet...), onda ok.
-
No al calcio moderno
Možda će u subotu da bude neka parola.
-
Bolesni^od^ljubavi
Ja mislim da će za Vidovdan ovi moji grobari iz mog grada nešto izbaciti. Idu dvojica likova što kopaju rake na groblju i jedan smećar, tri naša ponosna Solunca, šetaju od NS do Bg a naš vrli predsednik tamo dočekuje naše komunalce što hoće da uče. Ako oni ne izbace parolu na mitingu, niko neće. Kakve to karikature šetaju majko mila, kakav je to trust mozgova u tom korteu na putu ka Bg.
-
No al calcio moderno
Nije za predsednika u korteu ići teško iako napolju kao da kuva, nikog se junaci ne plaše dok ih Miloš varvar čuva.
Što je najveći fazon, ministarstvo pravde šiptarsko šalje pozive koji se lagano uručuju našim veteranima na kućnu adresu, da treba da se jave u sudove u Srbiji zbog "zločina" na Kosmetu.
To su nam preuzete obaveze po raznoraznim sporazumima
To su nam preuzete obaveze po raznoraznim sporazumima
Choose Life