Вести
-
No al calcio moderno
Re: Вести
Ja koliko sam primetio ćaciji najviše furaju onaj replay s onim djonom kao htz, tn i one boss seljana patike, valjda dosli do para pa pokupovali to.
Inače, ovaj ako ostane i ako ovo sve propadne od Srbije nema apsolutno ništa više, tek onda će da nestane egzodus ljudi, a tu će da nam ostanu ovi uvezeni.
Inače, ovaj ako ostane i ako ovo sve propadne od Srbije nema apsolutno ništa više, tek onda će da nestane egzodus ljudi, a tu će da nam ostanu ovi uvezeni.
-
No al calcio moderno
Za kerove se zna, oni su takvi kakvi su, poslusni glupi kerovi. Meni su mnogo veći smradovi ćaćiji, razni čuvari vrata na steroidima koji sa istim tim kerovima akcijaju narod, to je najgori sljam.
-
No al calcio moderno
Otimao se oko smokija.
Amici di vucici, primi nemici.
Amici di vucici, primi nemici.
-
No al calcio moderno
Čekaj, je li to u Zemunu batinaši obučeni slično kao kerovi s pravim kerovima rasteruju ljude? Pa ovo nema u Hondurasu 
rodney wrote:Kockalone wrote:Ne kloniti duhom Obilici! Sad opet na biciklo pa pravac Brisel.
Znamo da si iz fazona da ova zemlja nije imala junaka kao sto je Murat, nisi morao da se javljas iz sledece clanice EU da to potvrdjujes
Onda vjerovatno znas da nije imala ni vecih placipicka i zenetina od vas studenata i blokadera. Neka sto ste jajare sto placete posle 2 pendreka, a ocete revoluciju, nego ste toliko jadni da idete biciklima do Brisela da spijate i lajate za svojom drzavom.
Majku mu jebem, mora da ovo nije taj Brisel vec neki drugi Brisel u koji su studenti isli. Mora da su te studentske picketine koje ne mogu da istrpe dva pendreka tamo potpisale i neki sporazum, ne mogu samo da se setim kako se zvao, a da briselski sporazum.
Kockalone wrote:rodney wrote:Kockalone wrote:Ne kloniti duhom Obilici! Sad opet na biciklo pa pravac Brisel.
Znamo da si iz fazona da ova zemlja nije imala junaka kao sto je Murat, nisi morao da se javljas iz sledece clanice EU da to potvrdjujes
Onda vjerovatno znas da nije imala ni vecih placipicka i zenetina od vas studenata i blokadera. Neka sto ste jajare sto placete posle 2 pendreka, a ocete revoluciju, nego ste toliko jadni da idete biciklima do Brisela da spijate i lajate za svojom drzavom.
Nesto ti se uzdrmao saljivi ton, ovo vec zvuci nervozno. Jel vrucina udarila i u planinske krajeve Montenegra pa ti je digla tlak? Samo jedno pitanje ko je kukao?
Dobro i studenti nisu toliko fizicki jaki, sta sad? sta si dokazao time?
Ti si na strani fizicki jacih, na strani sile, murije, sluzbe, kriminalaca, ubica itd. I sad vi ste u pravu, vi treba da vodite zemlju jer ste jaci u tuci?
To su te neke logike iz cacilenda.
Ti si na strani fizicki jacih, na strani sile, murije, sluzbe, kriminalaca, ubica itd. I sad vi ste u pravu, vi treba da vodite zemlju jer ste jaci u tuci?
Bilo kako bilo i kako god se završilo svaka čast Narodu Srbije. Nije da ni širom Zapada i Istoka nema raznih diktatora i ko zna kakvih bandita na vlasti, al Boga mi ne vidim nigdje reakciju kao u Srbiji, ni blizu.. A nije da nema 1000 razloga. Pogledaj samo Britaniju tamo je svaki drugi vikend neki "slučajni" migrant izbo jedno 20 ljudi. Pa nikom ništa, malo se zatrese i to je to. A kod nas ova građanska neposlušnost i ovakav odgovor naroda na ovu bandu na vlasti, je presedan u svijetu. I ovi sukobi za Vidovdan, iako manjeg obima, nisu bili naivni uopšte. Pratio sam recimo proteste u Francuskoj kada su im digli granicu za penziju (znači obuhvaćen svaki građanin države) i nije bilo koliko sam ispratio ni u pola onako otvorenog frontalnog sukoba sa pandurima. Jedino možda slično, ali ni blizu tako pametno organizovano jeste ovo dole što zna pogoditi Južnu Ameriku. I dalje sam razmišljanja da je stvarno kucnuo čas da se i narod opameti i da je sve ovo što se dešava u Srbiji organizovano, ali spontano, bez nekog pozadinskog centra moći.
хајка wrote:Dobro i studenti nisu toliko fizicki jaki, sta sad? sta si dokazao time?
Ti likovi, koje nazivas fizicki jacima, prvi put kad budu dobili po tintari, nece vise smeti da prdnu. NI za pare, ni za funkcije, ni iza kordona policije, u to sam siguran. Sad se kurce na maksimumu jer im niko ne pruza otpor. Unose se ljudima u face, provociraju i nesto se sire u onim uskim farmerkama, srBskim majicama i kacketima jer znaju da niko nece uhapsiti, da ih niko nece privesti i da im niko nece polomiti to malo zuba sto imaju u svojim skrbavim ustima. A kad se sutra, Boze zdravlja, okupi kriticna masa sa druge strane i kad pocnu da im lete ti smrdljivi kacketi po ulici od samara i pesnicenja...da vidis kako se kula od karata rusi.